luki761 Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? 08.02.04, 12:33 a co cie to obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 14:16 ja idę , przepraszam za przedmówcę :) Chciałabym więcej dowiedzieć się szczegółów - są już znane ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? 08.02.04, 14:25 Gość portalu: rita napisał(a): > ja idę , przepraszam za przedmówcę :) > Chciałabym więcej dowiedzieć się szczegółów - są już znane ? Za przedmówcę nie przepraszaj. Trolle takie są... A szczegóły: www.shanties.pl/shanties/shanties/ Idziesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 16:24 kurcze, juz trzy lata z rzedu nie bylem. jak jest ostatnio, jakies wrazenia? bo sie zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caloria Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.02.04, 17:30 Idź, ale nie pisz więcej "29 luty". Luty w tym roku będzie tylko jeden. A dzień jest 29 LUTEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.02.04, 18:43 dziękuję za stronę dzięki której wszystko wiem, wybieram sie z gośćmi z Olsztyna 28 lutego o 19.00 i napewno będzie wspaniale nigdy nie byłam na szantach, tymbardziej będzie ciekawie jeziora, żagle i hala Wisły :) nie wiesz czy będą kłopoty z biletami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkr Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.visp.energis.pl 09.02.04, 00:28 brawo Caloria! ja też z tym walcze z tymi mnożącymi się miesiącami.. ;-) rkr Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? 09.02.04, 08:31 Gość portalu: Caloria napisał(a): > Idź, ale nie pisz więcej "29 luty". Moja pomyłka, przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 21:28 to.ya - czy ty też idziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya do Rity 10.02.04, 08:05 Bardzo bym chciała- muszę znaleźć jakąś odskocznię po ostatnich przejściach. Ale skarbonka pusta :(((( (inne ważniejsze wydatki były) więc nie wiem. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
narozny Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? 10.02.04, 20:29 Rita jestem jak widzisz, ja będę na pewno :) zapraszam wszytskich stałych jak i neofitów, zabawa będzie na pewno doskonała, jak co roku. No to do zabaczenia! Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 22:02 to.ya - czuj sie zaproszona, jak widzisz "narożny" jest członkiem zespołu z Olsztyna i będziemy mieć specjalne spotkanie. Wystąpią m.in.: Atlantyda, EKT Gdynia, Gdańska Formacja Szantowa, Long John Silver, Mechanicy Shanty, Mietek Folk, Mordewind, Orkiestra Samantha, Prawy Ostry, Smugglers, Trzeci Pokład, Zejman i Garkumpel to.ya - umówimy się na forum, to nie jest tajemnica, a rozmawiał z Tobą sam Mietek Folk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 22:43 to.ya - oczywiście zaproszona prze ze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? 11.02.04, 07:03 Gość portalu: rita napisał(a): > to.ya - oczywiście zaproszona prze ze mnie :) Rita i ... (nie pamiętam)- kochani jesteście!!! Dziekuję ale... tak nie mogę! To miło,że zapraszacie lecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 11.02.04, 22:18 to.ya - tyś założyła wątek, to znaczy, że tobie zależy na koncercie, a ja mam taką okazję, więc to.ja - nie krępuj się . Czy będzie ci odpowiadać towarzystwo usmiechniętej rity i pary studenckiej również uśmiechniętej, która specjalnie przyjezdza na ten koncert aż z Olsztyna ? Jak tylko będę coś wiedzieć zaraz dam ci znać. Zastanów się nad miejscem umówienia - jest tam pod halą jakaś knajpeczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya do Rity 12.02.04, 07:37 Gość portalu: rita napisał(a): > to.ya - tyś założyła wątek, to znaczy, że tobie zależy na koncercie, Założyłam licząc na ciekawe relacje. Dawno na shantach nie byłam ale... a ja mam > taką okazję, więc to.ja - nie krępuj się . Tak mówisz?... Czy będzie ci odpowiadać towarzystwo > > usmiechniętej rity i pary studenckiej również uśmiechniętej, która specjalnie > przyjezdza na ten koncert aż z Olsztyna ? Będzie mi bardzo miło z Wami się spotkać! > Jak tylko będę coś wiedzieć zaraz dam ci znać. Zastanów się nad miejscem > umówienia - jest tam pod halą jakaś knajpeczka ? Wiesz, dawno w tamtych rejonach nie byłam. Nie wiem. :(((( Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 19:37 to.ya - wybierzemy kafejke i damy Ci znać , a na hali Wisły nie ma kawiarni ? Odpowiedz Link Zgłoś
narozny Re: Szanty 12.02.04, 19:57 Z reguły jest, ale wejść do niej mozna kupujac bilet, bo w trakcie festiwalu pełni role festiwalowego gniazda diabła. Poza tym ogromne tłumy, więc doradzam spotkanie gdzieś przed halą. A ja będę was szukał ze sceny.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Szanty IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 22:08 zacznę odliczać dla to.yi by wątek nie zaginął a może ktoś sie jeszcze wybierze ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Szanty 20.02.04, 23:11 mój znajomy ośmiolatek sie wybiera bawcie sie ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Szanty 24.02.04, 12:34 Będziemy, czas chyba zgrywać termin, miejsce spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
kszyho Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? 16.02.04, 00:19 Ja miałem rok temu iść, ale jakos tak zeszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 07:35 trzeba się kiedyś zdecydować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: 26-29luty "Shanties" w Krakowie! Kto idzie??? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 21:20 to.ya - bilety zakupione, 28 luty godz19.00 , hala Wisły - jeszcze się dogadamy, my będziemy w koszulkach Olsztyn jest piekny. Czas już żagle na niebie ropinać i do rejsu się przygotować Olsztyńskie szanta ma fanta i dla wszystkich gra kołysze Cię warmiński wiatr wszędzie znajdziemy przyjazny ląd kiedy bez granic będzie ten świat Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Rita, CUDOWNA jesteś!!! :)))))))) 20.02.04, 09:18 Gość portalu: rita napisał(a): > to.ya - bilety zakupione, 28 luty godz19.00 , hala Wisły - jeszcze się > dogadamy, ---> Ile i komu jestem winna za bilet? Postaram się zdążyć (bo po pracy z psem na spacer...). my będziemy w koszulkach Olsztyn jest piekny. ---> Olsztyn jest niewątpliwie pieknym miastem ale Wy będąc w koszulkach zmarzniecie :((((( ;) > wszędzie znajdziemy przyjazny ląd > kiedy bez granic będzie ten świat ---> Ładne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Rita, CUDOWNA jesteś!!! :)))))))) 20.02.04, 10:40 He, he , ze Rita jest cudowna to wie każdy forumowicz... z Olsztyna:) To ja jestem połową z tej uśmiechnietej pary studenckiej - miło mi będzie Cię poznać:) Ja swoją koszulke założe na sweterek:) Narożny - czekamy, czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szanty będą cudowne IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 22:48 nie przesadzajcie to od was będzie zależało, czy będzie miło ja tylko bardzo bym chciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: szanty będą cudowne/do Rity i Inki i ... 24.02.04, 13:28 Serdecznie zapraszam przed koncertem na herbatkę (bez rumu, bo nie używam :( ) i na coś do herbatki. :))) Co Wy na to? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: szanty będą cudowne IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 21:51 Może przejdziemy do umówienia się. Więc proponuje o godz.18.00-18.15 w restauracji "U Wiślaków" - ponoć jest taka obok hali - tam przy pierwszym wolnym stoliku od drzwi wejściowych. No jak pasuje ? to.ya - przyniosę pierniczki ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: szanty będą... 25.02.04, 12:32 Gość portalu: rita napisał(a): > Może przejdziemy do umówienia się. > Więc proponuje o godz.18.00-18.15 w restauracji "U Wiślaków" - ponoć jest taka > obok hali - tam przy pierwszym wolnym stoliku od drzwi wejściowych. > No jak pasuje ? > to.ya - przyniosę pierniczki ;)))))))))) Wiesz, z ogromnym żalem to piszę, ale raczej (na 99,8%) nie przyjdę. Finanse w marcu = :((((((((((((( Ale i tak serdecznie zapraszam! Z okazji czy bez okazji! "Dom mój otworem stoi dla takich, jak Wy" :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio to palant SZANTY W KRAKOWIE TO JAK PINGWIN NA SAHARZE IP: 62.233.164.* 24.02.04, 23:48 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: polecam ten zespół IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 22:15 Wróćmy nad jeziora - chociaż w wyobrażni i z piosenką w duszy www.mietekfolk.itnet.pl niestety, będą grali po 24.00 , a ja będę mogła być do 23.00 to.ya - przygotuj się na nocne występy - opowiecie mi "Lepiej być nieszczęśliwym ale wiedzieć, niż być szczęśliwym i ... żyć w nieświadomości " - Dostojewski to.ya - wyślij pocztę do Inki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: do to.ya IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 22:20 to.ya - o jakiej kasie ty mówisz ????????????? podaj namiary do Inki poczty - proszę, jesteś zproszona przecież, wiesz co to znaczy kogoś zaprosić ? to jest okazja, a opowiesz pózniej Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: do Rity :) 26.02.04, 09:15 Gość portalu: rita napisał(a): > to.ya - o jakiej kasie ty mówisz ????????????? > podaj namiary do Inki poczty - proszę, Już wysyłam. jesteś zproszona przecież, wiesz co to > znaczy kogoś zaprosić ? Wiem i bardzo bardzo serdecznie dziękuję. Ale wciąż jest mi głupio, że ktoś... > to jest okazja, a opowiesz pózniej Co znaczy opowiem później??? Ty nie idziesz????????????????? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: do Rity :) 26.02.04, 09:59 Weźcie Wy mnie nie denerwujcie. Spotykamy sie tam gdzie się umowiliśmy i pomyślimy co dalej. Nie słyszę słowa sprzeciwu:P Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: SZANTY W KRAKOWIE TO JAK PINGWIN NA SAHARZE 26.02.04, 12:59 Tylko dlaczego cała prawie Polska na tę imprezę przyjeżdża ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: SZANTY W KRAKOWIE TO JAK PINGWIN NA SAHARZE IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 20:39 okaże się na koncercie Czyli jesteśmy umówione - cieszy mnie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: SZANTY W KRAKOWIE TO .../ do Rity!!!!!! 27.02.04, 09:24 Gość portalu: rita napisał(a): > okaże się na koncercie Coś wspominałaś, że będziesz krócej... Prawda to?????!!!!! VETO!!!!! :)))) > Czyli jesteśmy umówione - cieszy mnie to :) Mnie też. Może chandrę w końcu utłukę... ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: SZANTY W KRAKOWIE - zapraszają IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 20:16 będzie ok , nic się nie martwcie to już jutro :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: SZANTY W KRAKOWIE - zapraszają 01.03.04, 11:33 Fajnie było:))))))))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: SZANTY W KRAKOWIE - zapraszają 01.03.04, 11:53 A mnie tam nie bylo??? :-( Najwieksza impreza szantowa... a mnie tam nie bylo! Na szczescie nadrabiam na miejscu, ostatnio bylem na szantach w piatek 27,02 w przeddzien Krakowskich. Nastepne 7,03 i 19,03 nad woda!!! Pozdrowka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: SZANTY W KRAKOWIE - wspomnienia 01.03.04, 11:59 zbyszek07 napisał: > A mnie tam nie bylo??? :-( > Najwieksza impreza szantowa... > a mnie tam nie bylo! Przecież krzyczeliśmy o nich już od... :)))) Cudnie było, prawda? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: SZANTY W KRAKOWIE - wspomnienia 01.03.04, 12:56 Wiedzialem jeszcze wczesniej... ale to ciut daleko. Chociaz przymiarki byly... :-) Dobrze ze Wy sie dobrze bawiliscie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś