Gość: gicek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:18 www.komunikacja.krakow.pl/prasa/lokalne/?art=20040206&PHPSESSID=c7f6f39ebbd0d8f79439456a693b27bc No ktoś chce zarobić i znowu nie zacznie sie budowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yogy Nowe Miasto 10.02.04, 14:36 Czytałem komentarze do tego artykułu ludzie sie oburzają, że to będzie wyglądać jak hipermarket i w ogóle... Cikawe, czy oni widzieli SonyCenter w Berlinie, albo budynki lotniska we Frankfurcie nad Menem. Przecież to ma wyglądać podobnie! Jeden debil wpadł nawet na pomysł, żeby zamiast Galerii Krakowskiej tę część KCK nazwać Galerią Warszawską, ponieważ będą tam wszystkie elementy wielkiej aglomeracji jaką jest Warszawa; nowoczesne biutowce, tramwaj w tunelu(metro) itp. Ludzie to nie wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurekts Re: Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:36 Nasi architechci są "najmądrzejsi-chcą zarobić-Nowe miasto i szybki tramwaj wałkuje się od 70-tych lat ,ciekawe ile wytrzymają amerykanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jony Re: Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:37 A już myślałem że teraz to już będą budować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Re: Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 20:00 Gość portalu: jony napisał(a): > A już myślałem że teraz to już będą budować Najpierw trzeba wyburzyć stare budynki. Bar Smok padnie za chwilę... Inwestycja rozpocznie się najprawdopodobnie w połowie roku. Pierwsze efekty zobaczysz za półtora, -dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramway7 Re: Nowe Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 22:36 Każdy mądrzejszy od drugiego-papierki,dyskusje,sympozja- i będzie jak z Rondem Mogilskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typek Re: Nowe Miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 17:17 Z tego co się orientuję został już ogłoszony przetarg na realizację Galerii Krakowskiej. Najzabawniejsze jest to, że do przetargu startują firmy z typowo niemieckim czy austryjackim kapitałem Odpowiedz Link Zgłoś