marcin1310 03.02.10, 11:57 szukam typowego klubu gdzie można w sobotę potańczyć "z partnerką" a nie obok niej ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: gdzie można potańczyć w sobotę 03.02.10, 14:11 lubię takie pytania, mimo wszystko jednak moim faworytem pozostają wątki o temacie i treści zawartej w czterech słowach: "gdzie mogę dobrze zjeść?". pozostając jednak przy temacie odpowiadam: w każdym dobrym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_othem Re: gdzie można potańczyć w sobotę 08.02.10, 13:54 skoro nie masz żadnej konkretnej rady, to po co się wypowiadasz... a w temacie - polecam Stajnię, z tym że tłok tak jest dość konkretny. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: gdzie można potańczyć w sobotę 08.02.10, 14:38 wyjaśniam: on się śmieje z zadającego pytanie, a teraz pewnie i z ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
and77 Re: gdzie można potańczyć w sobotę 06.02.10, 09:32 "Z partnerką" a nie obok? jeśli masz na myśli latynoskie klimaty, na soboty polecam klub el Sol na ul. Batorego. Odpowiedz Link Zgłoś
sisi40 Re: gdzie można potańczyć w sobotę 07.02.10, 01:06 To zależy ile chcący potańczyć ma lat.Sol to miejsce raczej dla małolatów ;).Pozdrawiam miłośników salsy :). Odpowiedz Link Zgłoś
and77 Re: gdzie można potańczyć w sobotę 07.02.10, 18:56 Może mamy różne doświadczenia, bo ja tam zwykle widzę ludzi w wieku 20-30 lat :). Jeśli takie osoby są małolatami, to ja odbieram to osobiście jako komplement ;). Odpowiedz Link Zgłoś
eweloga Re: gdzie można potańczyć w sobotę 09.02.10, 10:55 to może się wybierzecie na Zamek w Przegorzałach. Będzie recital akordeonowy. Odpowiedz Link Zgłoś