Dodaj do ulubionych

Regulamin konkursu pod nazwą "BILETY ZA ZŁOTÓWKĘ"

IP: *.eu.org 13.02.04, 15:12
A gdzie się mogę dowiedzieć, który w kolejności przyszedł mój sms ??? Albo
wysyłajcie kolejność smsem zwrotnym albo gdzieś umieszczajcie, żeby człowiek
biorący udział w konkursie przynajmniej dowiedział się jakie ma szanse.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: agaw@gazeta.pl Re: Regulamin konkursu pod nazwą "BILETY ZA ZŁOTÓ IP: 62.111.201.* 17.02.04, 17:29
      Wszystkie konkursy w "Co jest grane" są dla bezrobotnych. Oni mogą siedzieć od
      rana czytać gazetkę i sms'ować albo wydzwaniac do Gazety po zaproszenia.
      Ja w tych porach pracuję i Gazetę czytam dopiero po południu...
      Aga
    • Gość: Andrzej Czas IP: 62.233.185.* 19.03.04, 10:04
      Powiedzcie, według czego ustawiacie zegar do tego konkursu? Według radia,
      Waszego operatora GSM, z internetu, zegarynki?
    • Gość: **** ******** Regulamin konkursu pod nazwą "BILETY ZA ZŁOTÓ IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.03.04, 09:38
      Bardzo mi się nie podoba ta nowa formuła!!! Nasuwa się wiele pytań i
      wątpliwości... Dla kogo ten konkurs??? Bo na pewno nie dla wszystkich! A co z
      tymi co siedzą w pracy? A co z tymi co nie mją telefonu komórkowego? Wg czego
      nastawiacie zegarek! wysyłam sms, gdy na moim zegarku jest 9:00 a u Was konkurs
      się jeszcze nie rozpoczął... O co w tym wszystkim chodzi??? Czy ktoś może
      wyjaśnić zamysł takiej zmiany???
      • Gość: anv Re: Regulamin konkursu pod nazwą "BILETY ZA ZŁOTÓ IP: *.eu.org 26.03.04, 12:18
        Zamysłem tej zmiany z całą pewnością jest chęć zysku. Wcześniej za telefony
        gazeta nie dostawała nic, a pani z sekretariatu musiała je odbierać przez 2
        godziny w każdy piątek. Teraz za każdego smsa gazeta kasuje złotówkę co przy
        kilku tysiącach smsów daje całkiem spore kwoty, a resztą zajmuje się komputer.
        Na pewno wyglądałoby to dużo uczciwiej gdyby przynajmniej dostawało się
        wiadomość, który z kolei przyszedł dany sms, a nie jedynie "dziekujemy za
        udzial w konkursie". Pozdrawiam
        • Gość: Iza Re: Regulamin konkursu pod nazwą "BILETY ZA ZŁOTÓ IP: *.adm.uj.edu.pl 19.05.04, 09:24
          Nie jestem pierwszą osobą, która stwierdza, że zegar w komputerze ustawiony
          jest conajmniej dziwnie. Kilkakrotnie zdarzyło mi się wysłać sms-a dokładnie
          wtedy kiedy w radiu wybijała równa godzina i dostawałam potem odpowiedź, że
          konkurs nie został jeszcze rozpoczęty. Poza tym ostatnio wygrałam płytę, którą
          miałam odebrać 2 dni temu w Empiku i do tej pory płyta ta nie została
          dostarczona na miejsce. Chodzę tam codzienie i jestem odsyłana z tłumaczeniem,
          że w Gazecie Wyborczej nikt nic nie wie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka