Dodaj do ulubionych

Obwieszczenie Prezesa Adasia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 20:59
Szanowni Forumowicze (a niektórzy Przyjaciele).

W związku z tym, że nie każdemu pasuje data 21-02-2004 proponuję zatem
rozwiązanie kompromisowe. Niedziela 22-02-2004 godzina 17.30. Co Wy na to???

Aha - ale nie w Trambarze, bo tam mało miejsca.
Obserwuj wątek
    • yogy Obwieszczenie Prezesa Adasia 16.02.04, 21:01
      JESTEM CAŁYM SOBĄ ZA! ;-)
      • Gość: Voith Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.02.04, 21:03
        w takim razie beze mnie :(
    • Gość: mouset Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: 62.233.214.* 16.02.04, 21:05
      A gdzie?
      PS Nie może być o 17?
      • Gość: ADAŚ Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:09
        Może być o 17.00
        • yogy Wszystko mi się zaczyna potwornie mieszać...:-( 16.02.04, 21:25
          Ajajajaj, jak ja nie lubie, kiedy w piątek mam już ułożony plan na przyszły
          tydzień, a już w poniedziałek wszystko się wali i wszystkie mechanizmy
          wywiadowcze trzeba uruchamiać od nowa :-/...

Z tego co widze, rodzi się powoli konflikt, czy to ma być sobota, czy
          niedziele. Nie może dojść do takiej sytuacji, że ktoś (przede wszystkim ze
          stałej "ekipy") nie będzie mógł przyjść, bo jak już mamy żegnać Pana Prezesa,
          to WSZYSCY...

Dlatego też proszę o rozwage w podejmowaniu decyzji. Ja głosuję na NIEDZIELE,
          ponieważ jak już się wydało, jedziemy z Kubą po węgiel... Jednak jeżeli los
          sprawi, że wygra sobota, to trzeba będzie podjąć pewne kroki... cholera...
          • Gość: Voith Re: Wszystko mi się zaczyna potwornie mieszać...: IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.02.04, 21:26
            mną się nie przejmujcie, jestem najmłodszy stażem...
            • yogy Wszystko mi się zaczyna potwornie mieszać...: 16.02.04, 21:46
              Gość portalu: Voith napisał(a):

> mną się nie przejmujcie, jestem najmłodszy stażem...

pomyśl sobie, że niektórzy są starsi i gorsi!

PS a najstarsi stażem, to chyba my z Kubą203 jesteśmy. Przynajmniej na tym
              forum:-)
              • mtq Re: Wszystko mi się zaczyna potwornie mieszać...: 17.02.04, 18:26
                yogy napisał:

> PS a najstarsi stażem, to chyba my z Kubą203 jesteśmy. Przynajmniej na tym
                > forum:-)

O sorry, byłem tu przed Wami :-)
                • yogy Wszystko mi się zaczyna potwornie mieszać...: 20.02.04, 22:11
                  mtq napisał:

> yogy napisał:
                  >
                  > > PS a najstarsi stażem, to chyba my z Kubą203 jesteśmy. Przynajmniej na tym
                  >
                  > > forum:-)
                  >
                  > O sorry, byłem tu przed Wami :-)

Ale margines społeczny się nie liczy:-ppp
            • Gość: Yasioo Re: Wszystko mi się zaczyna potwornie mieszać...: IP: *.crowley.pl 17.02.04, 18:19
              Voith, pozwól, że tytuł najmłodszego stażem zachowam dla siebie :)
              Z mojej strony:
              Chętny w sobotę,
              Chętny w niedzielę,
              W klubie dowolnym,
              Krokiem powolnym,
              Zdążam ospale,
              By niebywale,
              Hucznie pożegnać,
              Ale nie przegnać,
              Prezesa jedynego,
              Adasia naszego :)
              • Gość: Locutus Re: Wszystko mi się zaczyna potwornie mieszać...: IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.04, 23:21
                BRAWOOO!!!

Masz zadatki na narodowego wieszcza!
                Niewielu pisało pięciozgłoskowcem - pozostawia małe pole manewru i trzeba się
                namęczyć, żeby spasować ;-)

Pzdr.
                LOKI
        • Gość: Locutus Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 17.02.04, 06:01
          Niedziela, 17:00, a knajpa która?

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: Locutus Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.04, 06:02
            Zresztą możemy się umówić np. pod Skarbonką w Rynku, a dopiero potem
            zadecydujemy, gdzie iść...

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: Meg Moje skromne zdanie na ten temat :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 10:58
              Aha czyli Ty Loki już postanowiłeś że to będzie niedziela tak? To fajnie...

Ja osobiście raczej byłabym za sobotą, bo nie wiem do której wy macie zamiar
              siedzieć ale po niedzieli jest poniedziałek i chyba wszyscy wcześnie wstają (a
              to przecież nie jest ot taka sobie zwykła impreza tylko impreza pożegnalna i
              wydaje mi się że nie powinna się skończyć po kilku godzinach), w tym ja bo jadę
              pierwszy dzień o świcie na jakieś głupie praktyki (cholera). No i jak to
              będzie? Impreza pożegnalna, a tu nie wszyscy będą (w tym nie będzie osoby która
              zainicjowała pomysł imprezy), a niektórzy będą się zbierać już po kilku
              godzinach. Ja osobiście jestem za sobotą, ale to nie ode mnie zależy a widać że
              Loki zdecydował już ostatecznie.

I Loki, pod skarbonką? Tam gdzie spotykają się wszyscy? Myślałam że wymyślisz
              jakieś lepsze miejsce (np u wylotu jakiejś ulicy). Wyobraź sobie, niedziela
              przecież tam będzie tłum ludzi. No ale ok zdecydowałeś i niech tak zostanie...

Pozdrawiam
              Meg

PS: Przepraszam że się tak czepiam, ale uważam że jest się nad czym
              zastanawiać. A zresztą ja tak zawsze: za dużo myślę :-)

• Gość: Locutus Re: Moje skromne zdanie na ten temat :-) IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.04, 23:25
                No wiesz - my się akurat rozpoznamy... a jak przyjdzie ktoś nowy, to pozna nas
                po dyskusjach na temat brygady 144-17A ;-)

Co do dnia nie przesądzam - może być sobota. Mnie wsio radno - w poniedziałek
                mam wolne na leczenie kaca (wszystkie poniedziałki mam już wolne do końca roku
                szkolnego) ;-)

Pzdr.
                LOKI
    • Gość: Voith Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.02.04, 22:41
      to w końcu na czym stanęło?
      • Gość: mouset Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: 62.233.214.* 16.02.04, 23:03
        Adaś a powiadomiłeś KW, KT, NG, NR i Claudię?
      • Gość: Meg Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 23:57
        A może zrobić głosowanie?
    • Gość: Misiek K Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.law.uj.edu.pl 17.02.04, 13:55
      piatek i sobota odpada,
      ale niedziela moze byc, godzina obojetna, do 17 juz powinienem zlapac pion po
      sobocie :P
      a knajpe wybierzmy wczesniej, bo bez sensu lazic po rynku i sie zastanawiam
      przez godzine. (odpada dla mnie tylko atmosfera, tam wiecej nie ide po
      wiesniactwie jakie ostatnio tam odstawiali)
      • Gość: Meg Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:36
        A więc niedziela. No to ja na jakieś 50% będę (dziś się dowiedziałam że w
        niedzielę popołudniu mam spotkanie rodzinne). Postaram się być. Na krótko, ale
        przynajmniemj na chwile tylko żeby powiedzieć "szerokiej drogi" Prezesowi :-)
        A z tym wymyśleniem knajpy wcześniej to dobry pomysł :-)

Pozdrawiam
        Meg
        • Gość: Locutus Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.02.04, 23:26
          Jak z JazzRockCafe w niedziele? Otwarte? :->

Pzdr.
          LOKI
    • Gość: ADAŚ Gość specjalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 21:07
      Chciałbym, aby Boszzzzenka (nasza świeżutka Gwiazda MPQ) przyszła na to
      spotkanie. Byłoby mi miło pożegnać się w takim towarzystwie.
      Kto wie, kiedy tu wrócę !!!
      • pavlack Re: Gość specjalny 18.02.04, 21:19
        To ją zaproś, maila chyba znasz? :D
        • bc153 Re: Gość specjalny 18.02.04, 21:21
          chyba lepiej by było zadzwonić... a z tego co do tej pory zobaczyłem to jest NO, więc kto wie kto wie....
      • Gość: ADAŚ Boszzzzenka - ciekawostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 21:25
        Ona sama nawet nie wie, że jej droga zawodowa troszkę zbiegła się z Adasia.
        Jest pewien element, który nas łączy. Mamy wspólny element ze swojej
        przeszłości.
        • Gość: mouset Re: Boszzzzenka - ciekawostka IP: 62.233.214.* 19.02.04, 08:27
          Hehehe
    • kuba203 Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia 19.02.04, 21:08
      Będę na pewno :)
      • Gość: mouset Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: 62.233.214.* 19.02.04, 22:24
        To miło, jarzyn będzie pod dostatkiem :)
        • Gość: Locutus TO GDZIE W KOŃCU??? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.02.04, 04:32
          Ja nadal obstaję przy Jazz-Rock Cafe ;-)

Pzdr.
          LOKI
          • mouset Re: TO GDZIE W KOŃCU??? 20.02.04, 16:58
            Eeeee
            • Gość: Meg Re: TO GDZIE W KOŃCU??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 18:12
              mouset napisał:

> Eeeee

Eeeee? Nie znam takiej knajpy hehehe

Ja też jestem za Jazz Rock Cafe, choć nigdy tam nie byłam (wstyd się chyba
              przyznać hihi)
              Mnie nie będzie wcześniej niż o 17:45. Mógłby mi ktoś - w miarę możliwości
              oczywiście - zająć miejsce? Plizzzzz

Pozdawiam
              Meg
      • Gość: autocom Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.net.autocom.pl 21.02.04, 12:42
        No właśnie. Ja też może się wybiorę. W końcu to pożegnanie prezesa. A nie byłem
        jeszcze na żadnym spotkaniu, bo zawsze coś mi tam nie pozwalało
    • Gość: Yasioo Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.crowley.pl 20.02.04, 18:34
      Ostatecznie gdzie, kiedy i o której spotykamy się w większym gronie?
    • voith221047 Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia 20.02.04, 21:54
      To w końcu o której w niedzielę i gdzie, bo ja nie znam się gdzie jaka knajpa, mnie trzeba precyzyjnie określić, a najlepiej umówić się ze mną w znanym dobrze miejscu.

Z poważaniem
      Inspektor Gadget.
      • Gość: mouset Attn: Voith! IP: 217.96.109.* 20.02.04, 21:59
        Na 152 i 163 wszystko jest powywracane
        • bc153 Re: Attn: Voith! 20.02.04, 22:05
          Mouset - jesteś proszony o wejście na GG - pilne
          • Gość: mouset Do niedzieli nie mam GG! IP: 217.96.109.* 20.02.04, 22:08
            A musze się z Wami pilnie skontaktować, chociaz czekaj może z inszego
            kompa......
          • Gość: mouset Re: Attn: Voith! IP: 217.96.109.* 20.02.04, 22:09
            Voith podaj swój numer GG
            • bc153 Re: Attn: Voith! 20.02.04, 22:10
              moge podać Jego numerek:
              1733885
    • Gość: Voith Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.02.04, 22:38
      zbierać się k**** na tą impreze, nie odpier******* lipy, bo ja załatwiłem sobie wolne, jak ktoś mi teraz powie że nie ma imprezy albo że zmienione coś jest, to sie wkurwie tak jak dzisiaj w 138.... REEEE
    • Gość: Meg A więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 23:04
      Jak się nikt nie kwapi żeby coś napisać to może ja.
      Niedziela godzina 17:00 Jazz Rock Cafe ul.Sławkowska 12.
      Może być? Wszystkim pasuje? Jak nie to dawać inne propozycje ale szybko bo mało
      czasu już jest na ustalanie!

Dobranoc!
      • Gość: Voith Re: A więc... IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.02.04, 23:37
        po 1. nie wiem gdzie to jest
        po 2. jak bede musiał tam dojść sam, to mnie nie wpuszczą
        po 3. trzeba się gdzieś w jedny mmiejscu umówić i tam iść, a jak ktoś będzie później, to niech dojdzie
        • Gość: Locutus Re: A więc... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.02.04, 01:01
          Po pierwsze: Meg Ci napisała adres włącznie z numerem kamienicy. Wejście jest
          do bramy a następnie do piwnicy, widoczny jest czarno-biały szyld
          przedstawiający AFAIR fotkę dwóch panów z lat czterdziestych i napis JAZZ ROCK
          CAFE

Po drugie: Nikt nie trzepie dokumentów na wejściu, a poza tym i tak wyglądasz,
          jakbyś był w wieku naszego zacnego Prezesa (już niedługo będziemy go
          tytułować "Prezes Klubu 428 Na Emigracji" chlip, chlip).

Po trzecie: Ja też chciałem się umówić wcześniej, ale różne Miśki K. na mnie
          skoczyły, że nie ma takiej potrzeby i że trza się od razu w knajpie umówić...

Więc MEG wyznaczyła godzinę i miejsce i myślę, że jest już trochę za późno na
          zmienianie czegokolwiek... niech się jeszcze Adaś wypowie, bo to w końcu jego
          impreza, ale mam nadzieję, że nie będzie prostestował...

Pzdr.
          LOKI
          • Gość: Misiek K Re: A więc... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.02.04, 09:01
            > O nie, u mnie tylko foty z Krakowa mają być :)

bo rozne Miski K maja stare kosci i nie chce im sie spacerowac po mrozie od
            knajpy do knajpy. Szczegolnie ze biore pod uwage sytuacje gdy bede dopiero
            trzezwiec po sobocie o tej godzinie a wowczas piwo bedzie mi pilnie potrzebne :P

Voith - faktycznie nie pamietam zeby w jazzrocku dokumenty sprawdzali
            • Gość: Misiek K Re: A więc... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.02.04, 09:02
              łomatko a coz mi sie tam wkleilo (?) hehehe... sorki, za zamieszanie...
            • kuba203 Re: A więc... 21.02.04, 09:07
              Gość portalu: Misiek K napisał(a):

> Voith - faktycznie nie pamietam zeby w jazzrocku dokumenty sprawdzali

A już na pewno nie o tej porze :)
          • Gość: Meg Re: A więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 09:19
            No przepraszam bardzo nie ja wyznaczyłam godzinę i miejsce tylko pozbierałam
            wszystkie informacje z całego wątku (nikt jakoś nie chciał tego podsumować więc
            wzięłam to na siebie). Jedyną proponowaną knajpą był Jazz Rock Cafe, godziną
            17:00 czy 17:30, a niedziela to była od początku.

Ze znaleieniem knajpy chyba nikt problemu mieć nie będzie, no bez przesady już.

Rany przynajmniej już coś wiadomo bo inaczej to byśmy się do jutra nie
            pozbierali :-P

Pozdrawiam
            Meg

• Gość: mouset Re: A więc... IP: 217.96.109.* 21.02.04, 09:42
              Ja będę wcześniej
              • Gość: Locutus Re: A więc... IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 22.02.04, 00:27
                Przypominam, że prezes wypiął się na nas, co nie zmienia faktu, że (ponieważ
                ostatnie spotkanie emkaemskie i rejs parostatkiem odbyły się baaardzo daaaawno
                temu) spotykamy się jutro o 17:00 w Jazz Rock Cafe. Uprasza się o
                punktualność :-)

Pzdr.
                LOKI
                • Gość: Meg Czyli jutro nadal aktualne-niestety bez Adasia :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 01:36
                  No ja będę bo co mam z rodziną tyle czasu robić, a potem w domu?
                  Punktualna nie będę bo będę po siedemnastej może z 15 minut :-)

Dobranoc
                  • kuba203 Re: Czyli jutro nadal aktualne-niestety bez Adasi 22.02.04, 13:24
                    Ja się mogę spóźnić, dyspozytornia poda aktualny komunikat o moim opóźnieniu ;)
                    • Gość: Locutus Re: Czyli jutro nadal aktualne-niestety bez Adasi IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 22.02.04, 14:21
                      Tylko się nie wykolej czasem ;-)

Pzdr.
                      LOKI
                      • yogy Czyli jutro nadal aktualne-niestety bez Adasia 22.02.04, 16:01
                        Frrrrrrranca, Voitha jeszcze wpuszczą, ale ja moge nie wejść...:-/ Jakby co, to
                        będe z Wami duchem:-)
                        • Gość: Locutus Re: Czyli jutro nadal aktualne-niestety bez Adas IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 23.02.04, 01:07
                          A Ty widziałeś, żeby tam gdzieś dokumenty sprawdzali? ROTFL

Pzdr.
                          LOKI
                          • mouset Re: Czyli jutro nadal aktualne-niestety bez Adas 28.02.04, 14:24
                            Ostatnio szefa jarzyniaka sprawdzano, i to w obecności naszego drogiego Prezesa!
                            • Gość: Locutus Re: Czyli jutro nadal aktualne-niestety bez Adas IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 29.02.04, 01:13
                              ROTFL

Pzdr.
                              LOKI
                            • Gość: Locutus Re: Czyli jutro nadal aktualne-niestety bez Adas IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 29.02.04, 01:13
                              ROTFL

Pzdr.
                              LOKI
    • Gość: nnn Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.kolornet.pl / *.crowley.pl 22.02.04, 17:35
      Ludzie, czytać nie umiecie? To jest forum o komunikacji, a nie o knajpach.
      Załatwiajcie sobie takie rzeczy na gg albo maila, a nie zaśmiecajcie forum.
      • mouset Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia 23.02.04, 08:53
        Śmieciem na forum jesteś ty i lepiej sam sie sprzątnij
        • adas29 Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia 23.02.04, 15:36
          Mouset - szkoda słów na TO COŚ !!!
          Mnie TO COŚ w ogóle już nie rusza. Po co mam gówno ruszać - żeby śmierdziało.
          Nie ma co w gównie rzeźbić.
          • Gość: mouset Re: Obwieszczenie Prezesa Adasia IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 25.02.04, 09:48
            Ale trzeba uważać żeby w gówno nie wdepnąć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka