Dodaj do ulubionych

Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry

IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 21.02.04, 22:33
Moi drodzy. Ja zwariowałem. Zwariowałem i mam halucynacje. Potrzebuję pomocy.

Pierwsza halucynacja to seria tajemniczych mejli od J-23 z różnymi dziwnymi
pytaniami... myślałem, że to jakieś jaja, ale to chyba po prostu objawy
jakiejś poważniejszej choroby... paranoja? Psychoza? RATUNKU!!!

Otóż dzisiaj wywołałem na GG Voitha... a przynajmniej myślałem, że wywołuję
Voitha... rozmowa wyglądała tak:

Ja (22:16)
Hej! Jesteś?
Wojciech Jarno (22:17)
już Ci wczoraj napisałam że nie ma go i nie bedzie
Ja (22:17)
ale dlaczego
to już nie moja spra3a
sprawa
dostałam numer, powiedział że już mu niepotrzebny
Ja (22:18)
niepotrzebny
Wojciech Jarno (22:18)
no dokładnie
Ja (22:19)
aha... tak po prostu niepotrzebny... no przecież ja mu jutro to i owo urwę...
Wojciech Jarno (22:19)
jutro mu urwiesz coś?
ciekawe
Ja (22:19)
dobra... nie wnikam... czyli rozumiem, że mam ten numer wykasować z listy
kontaktów?
nawet bardzo
rób co chcesz
rozumiem ze zsie jutro spotykacie
Wojciech Jarno (22:20)
fajnie ze mi nie powiedizłą że jutro wraca
Ja (22:20)
tak przynajmniej było jeszcze wczoraj powiedziane...
Ja (22:20)
ale w tej sytuacji zaczynam głupieć...
Ja (22:21)
a z kim w ogóle mam przyjemność
Wojciech Jarno (22:21)
wczoraj?
akto tak powiedział?
z kim? Aga zwana Caravell

dobra... wymiękam... poddaję się... to jakiś spisek przeciwko ludzkości
jest...
Ja (22:22)
dobranoc...

Poddaję się. Proszę mi natychmiast znaleźć psychiatrę!

Pzdr.
LOKI
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: 217.96.109.* 21.02.04, 22:39
      O co chodzi?
      • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.02.04, 22:40
        Ja nie wiem o co chodzi.

Może ktoś mi wyjaśni, o co chodzi?

Bo chyba po prostu zwariowałem i mam halucynacje!

Pzdr.
        LOKI
        • yogy Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry 21.02.04, 22:55
          Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Ja nie wiem o co chodzi.
          >
          > Może ktoś mi wyjaśni, o co chodzi?
          >
          > Bo chyba po prostu zwariowałem i mam halucynacje!
          >
          > Pzdr.
          > LOKI

Wreszcie się przebudziłeś z letargu. Już myślałem, że Cię nie odzyskamy...
        • Gość: mouset Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: 217.96.109.* 21.02.04, 22:58
          Mousetka jest psychiatrą, ale dzis nie ordynuje :(
          • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.02.04, 23:01
            Meg chyba też będzie potrzebować pilnie pomocy...

Z rozmowy z osobniczką pod numerem GG Voitha dowiedzieliśmy się, że Voith dał
            jej swój numer jako niepotrzebny i zniknął... ja nic nie rozumiem... są tylko
            dwa wyjaśnienia:

1. Voith sobie robi z nas jaja
            2. Zwariowaliśmy oboje z Meg

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: kermitou Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.net.autocom.pl 22.02.04, 00:35
              Hmm... masz może gg do J-23 i Voith-a ??? Jeśli tak to można zrobić mały
              teścik.Albo mogą też być maile tych obydwu.
              • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 22.02.04, 00:38
                Do J-23 mam jeno mejla, a do Voitha tylko GG :-P

Pzdr.
                LOKI
                • Gość: kermitou Re: Pomoc nadchodziiiii........................... IP: *.net.autocom.pl 22.02.04, 01:45
                  To ch** do doopy rajskim ptaszkom.Ale pokombinujmy.Weż odbierz tego maila przez
                  outtloka i gdy bedziesz go mial zaznaczonego w skrzynce odbiorczej to
                  nacisnij "CTRL + F3".Wyświetli się info o tym mailu.znajdz linijkę
                  nr16,powinna wyglądać mniej więcej tak :
                  Received: from jakiś IP by jakiś IP with HTTP; Sun,
                  22 Feb 2004 0:54:52 +0100 ,from xxx.xxx.xxx.xxx(w tym miejscu jest IP osoby
                  od której dostajesz mail) by jakiś IP with HTTP

A odnośnie gg to Ci poślę na maila instrukcje.
                  • Gość: Locutus Odczytaj z tego coś ciekawego :-P IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 22.02.04, 12:49
                    Received: from smtp1.poczta.onet.pl ([213.180.130.31]:28860 "EHLO
                    smtp1.poczta.onet.pl") by kps2.test.onet.pl with ESMTP
                    id <S152675AbUBSMLy> Thu, 19 Feb 2004 13:11:54 +0100
                    Received: from ye222.internetdsl.tpnet.pl ([80.55.238.222]:59901 "HELO janusz")
                    by ps1.test.onet.pl with SMTP id <S678856AbUBSMLp>
                    Thu, 19 Feb 2004 13:11:45 +0100
                    Message-ID: d01c3f6e1$84299ce0$6700a8c0@janusz>
                    From: "Martin" <martin@poczta.onet.pl>
                    To: "Jerzy Witwinowski" <locutus@op.pl>
                    References: �c3f66b$714e3430$6700a8c0@janusz> �c3f671$6fbef9f0
                    $120ba8c0@burdel>
                    Subject: dlaczego wampir...
                    Date: Thu, 19 Feb 2004 13:11:30 +0100
                    MIME-Version: 1.0
                    Content-Type: multipart/alternative;
                    boundary="----=_NextPart_000_003A_01C3F6E9.E3A35190"
                    X-Priority: 3
                    X-MSMail-Priority: Normal
                    X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
                    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
                    X-OrigFrom: martin@poczta.onet.pl
                    X-ZA0: unknown (-1,0)
                    Status: O
                    • Gość: kermitou Re: Odczytaj z tego coś ciekawego :-P IP: *.net.autocom.pl 22.02.04, 13:55
                      Adres IP kolesia masz w 4 linijce od góry w nawiasie kwadratowym po znaku
                      otwierającym nawias okrągły.Tak pozatym to fajny temat listu :D
                      • Gość: Locutus Re: Odczytaj z tego coś ciekawego :-P IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 22.02.04, 14:16
                        No to widzę... tylko co mi daje wiadomość, że facet łączy się przez telekomunę?

Informatykiem nie jestem...

Pzdr.
                        LOKI
                        • Gość: Locutus Re: Odczytaj z tego coś ciekawego :-P IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 22.02.04, 15:10
                          No dobra... z IP odczytałem jak na razie to, że admin sieci, z której nasz
                          szacowny J-23 pisze nazywa się... Jerzy (nazwisko pominę), a siedziba mieści
                          się na os. Zgody... czyli gdzieś tam musi mieszkać nasz zacny J-23...
                          ewentualnie korzysta z jakiejś tamtejszej kawiarenki... chociaż godziny
                          nadchodzenia maili wskazują raczej na domowe użycie netu...

Pzdr.
                          LOKI
    • bc153 Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry 21.02.04, 23:02
      napewno się ucieszy, że ujawniłeś jego dane osobowe...

radzę już teraz zapomnieć o jakichkolwiek informacjach od niego... bo ukręciłeś
      właśnie stryczek nie tylko na niego, ale i na wszystkich z nim związanych, w
      tym także i mnie, wielkie dzięki!

mam nadzieję że on już na to forum nie wróci, ja chyba też już nie.

z wyrazami boleści BC153
      • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.02.04, 23:04
        Ja wyłażę ze skóry z nerwów, co się z nim dzieje, a Ty się czepiasz o dane
        osobowe... wszystko z nerwów, wiem, że nie powinienem... zresztą to teraz już
        nie ma żadnego znaczenia... po prostu się pogubiłem...

nie no, ja faktycznie mam halucynacje... chyba się będę leczył u Mousetki...
        przyda mi się...

Pzdr.
        LOKI
      • Gość: mouset Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: 217.96.109.* 21.02.04, 23:05
        Taaaaa, dziękujemy SC Johnson
        • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 21.02.04, 23:06
          Zdenerwowany jestem jak skurwysyn, a wy...

...a zresztą... i tak mnie nie zrozumiecie...

branoc... muszę się cokolwiek uspokoić...

Pzdr.
          LOKI
        • Gość: SW Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:13
          Spoko.
          Nastepnym razem dam wczesniej znac jak bede mial 173. Bedzie mogl sie rzucic mi
          pod kola jako pokuta.
          :D
          Pzdr
          SW
      • bc153 Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry 21.02.04, 23:05
        aha - tak przy okazji - troche mu nazwisko przekręciłeś, no ale to już
        szczegół, żegnam
      • Gość: SW Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:19
        Witam
        Mysle ze nie ma sensu znowu przesadzac. Wiem ze jestem na tym forum od niedawna
        ale chyba nie istnieje jakis zakaz dotyczacy korzystania z tego forum przez
        pracownikow MPK? To tez ludzie majacy swoje spostrzezenia, uwagi i opinie a nie
        bezduszne roboty. Wiadomo ze wszystko ma swoje granice i nie mozna ujawniac
        zadnych tajemnic sluzbowych, waznych procedur itp itd, ale uwagi i opinie
        nikogo nie szkalujace i zmierzajace w swym zamysle ku poprawie wielu rzeczy sa
        chyba jak najbardziej porzadane?
        Takze okreslenia w stylu skrecania stryczka itp sa chyba wyrazem niepotrzebnej
        paniki :) Przynajmniej ja mam takie wrazenie.
        Pozdrawiam
        SW
        • Gość: mouset Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: 217.96.109.* 21.02.04, 23:20
          Tłumaczyłem Ci, że nie jest to zakazane, ale "niewygodne"
          • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.02.04, 23:29
            To chyba gra psychologiczna - Voith postawił sobie za punkt honoru, że zrobi ze
            mnie wariata...

Najpierw się bawi w J-23 i osacza mnie paranoicznymi mejlami...
            Potem robi surrealistyczne wstawki na GG
            A na końcu wielką awanturę o dane osobowe...
            A ja już bliski zawału serca jestem...

Aha - gdybyś chciał mnie przejechać, to zawsze znajdziesz mnie w
            brygadzie 173-09A, kurs 7:03 z Bieżanowa Nowego ;-)

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: SW Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:32
              To ja pisalem o przejezdzaniu a nie Mouset.
              To faktycznie zaczyna wygladac jak osaczajace Cie paranoja :) :D :DD
              Moze czas pomyslec o odstawieniu tego co popalasz? :) :))))
              pozdr
              SW
              • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 21.02.04, 23:38
                Czyżby w duńskim tytoniu fajkowym McBaren były jakieś domieszki?

Hihihihi...

Jak się upewnię, że J-23 = Voith, to wam trochę mejli przekleję na forum...
                pośmiejemy się wspólnie - z mojej naiwności i z dzikich tekstów ;-)

Jak się nie upewnię, to zachowam tajemnicę korespondencji...

Pozdrawiam!
                LOKI
                • Gość: SW Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:40
                  Przeciez wszyscy wiedza ze J-23 to Hans Kloss :)
                  Czy ja dzis sie poloze?
                  pzdr
                  SW
                  • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.02.04, 23:53
                    A-a-a
                    a-a-a
                    były sobie kotki dwa
                    a-a-a
                    a-a-a
                    szare, bure, szare, bure obydwa

:-P

Śpij, coby jutro być wypoczętym i pokazać ludziom na mieście, że Płaszów też
                    wie, do czego służy pedał gazu! ROTFL

Pozdrawiam!
                    LOKI
                  • mouset Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry 28.02.04, 14:55
                    Gość portalu: SW napisał(a):

> Przeciez wszyscy wiedza ze J-23 to Hans Kloss :)
                    > Czy ja dzis sie poloze?
                    > pzdr
                    > SW

Ujarany Loki na maxa, hehehehe
          • Gość: SW Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:29
            Ja to rozumiem ale trzeba odroznic od siebie pisanie w imieniu swoim i w
            imieniu firmy. I nie mowie tu o jakims wylewaniu żali, narzekaniu tylko o
            normalnej rozmowie - ot takiej jaka teraz chociazby prowadzimy.
            lece w kimonko bo musze z samego rana sie zrywac :(
            Pzdr
            SW
            • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.02.04, 23:32
              Miłych snów... i nie ciosać mi kołków na głowie!

A Voitha jak z Meg dorwiemy, to... no nie wiem co, jeszcze się muszę naradzić...

...ale gry w durnia nie lubię.

Pzdr.
              LOKI
              • Gość: Meg Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:35
                Nic mu nie zrobimy. Chory żart za który sam zapłacił. Ja tego nie rozumiem
                poprostu. I jest mi przykro. Tyle.
        • Gość: SW i jeszcze cos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:21
          sory za bledy w tekscie ale wlasnie sie wybieram do spania i slabo widze juz na
          oczy.
          pzd
          r
          SW
    • Gość: Meg Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 23:02
      No ja osobiście też nie wiem co sie dzieje. Też rozmawiałam z tą osobą i to
      wszystko wydaje mi się dziwne i bardzo podejrzane. Nie wiem co mam o tym
      mysleć. Choć wydaje mi się że to jest jakiś podstęp, ale ja zawsze za dużo
      myśle...
      • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 21.02.04, 23:05
        Ja już nic nie wiem... serducho mi puka jakieś 120 na minutę, jak tak dalej
        pójdzie to jeszcze Mouset będzie mnie musiał całkiem służbowo nawiedzić... idę
        coś łyknąć na uspokojenie...

Pzdr.
        LOKI
    • Gość: jony Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 00:13
      BABY CI TRZEBA NA WEEKEND BABY-a nie psycha lub relanium
      • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 22.02.04, 00:39
        No baby to swoją drogą ;-)
        Nawet bardzo mi trzeba ;-)

Ale spokoju od rozmaitych "Agnieszek" będących Voithami czy innych Hansów J-23
        też ;-)

Pzdr.
        LOKI
        • Gość: J-23 Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:27
          No, no ciekawych się tu rzeczy dowiaduję...
          Niestety na żywo nie byłem świadkiem tych traumatycznych zdarzeń.
          Wtedy bym zadziałał chcąc rozwiać wątpliwości.
          W przeszłości J-23 kojarzony był z Locutasem.
          W sobotę zrobiono z J-23 i Voitha jedną osobę.
          Dzisiaj mamy Dzień Walki z Depresją więc na wszelki wypadek sprawdziłem w
          lustrze okazało się, że jest to nieprawda.
          Tym wszystkim jestem najzwyklej zdegustowany...i wcale nie oceniam człowieka -
          jestem daleki od tego lecz działanie. ( aczkolwiek w pełni rozumiem
          determinację)
          Jedyne wyjście widzę w szczerej rozmowie.
          Sforumłowanie: " To ch** do doopy rajskim ptaszkom" skierowane do j-23 i Voitha
          (keramitou) nie wymaga komentarza...to nie ta drogą, aby Cię zauważono.

Pozdrawiam serdecznie

Hans Kloss ( brzmi dumnie ) :-[
          • Gość: Voith Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.02.04, 20:31
            i ja się podpisuję pod tym tekstem J-23 :-)

ps. do analfabety informatycznego - teraz nie musisz analizować zawartości protokołów Outlooka, żeby zobaczyć nasze IP
            • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 24.02.04, 01:40
              Tak się składa, że gazeta podaje nazwę, a nie numer...

Pzdr.
              ANALFABETA INFORMATYCZNY
          • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 24.02.04, 01:41
            > Jedyne wyjście widzę w szczerej rozmowie.

Niektórzy nie dorośli do szczerej rozmowy.
            I nie mówię tu bynajmniej o sobie.

Pzdr.
            LOKI
            • Gość: Alibaba Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.localdomain / *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 08:46
              z moich skromnych codziennych (prawie) obserwacji wynika, że ty nie tylko nie
              dorosłeś do szczerej rozmowy, ale i wogóle nie dorosłeś, co ty myślisz że jak
              jesteś metal po 18-ce i lubisz faje to już jesteś dorosły? hahaha śmiech na
              sali, szkoda że siebie nie widzisz i nie słyszysz, z tego co się orientuję ktoś
              z forum tu mówił chyba do iberki, że jest niewyjebana i dlatego jej odjebało,
              ty chyba też jesteś niewyjebany, ale moze kiedyś znajdziesz przystojnego
              chłopca który cie wydupcy tak, żebyś przestał pierdolić, bo żadnej kobiety nie
              posądzam o to, żeby chciała się z tobą przespać, no chyba że po pijaku... i
              powoli zaczyna się potwierdzać hasło locutasa, który pisał - "czy może być coś
              gorszego niż seks z jerzym", jednak jaknarazie można gho zmienić na "czy może
              być coś gorszego niż toważystwo jerzego"

tyle ode mnie, z wyrazami politowania
              Alibaba
              • Gość: Alibaba towarzystwo a nie toważystwo oczywiście n/t IP: *.localdomain / *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 08:48
              • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 25.02.04, 00:44
                Polecam powrót do podstawówki i naukę języka polskiego...

...naucz się mówić, chłopcze, to pogadamy.

Pzdr.
                LOKI
                • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 25.02.04, 00:47
                  A że dałem dupy z tym wątkiem, to wiem. Nie będę się rozwodził nad przyczynami,
                  powiem tylko że w ciągu tego jednego dnia spotkały mnie aż trzy sytuacje, w
                  których ktoś się pod kogoś podszywał, w tym jedna wymagająca dochodzenia
                  administratorskiego ze względu na włamanie no bazy danych forum, stąd taka a
                  nie inna, lekko paranoiczna i irracjonalna reakcja.

J-23 już przeprosiłem za podejrzenia na privie, mogę powtrórzyć przeprosiny
                  oficjalnie.
                  Voitha też przepraszam za ujawnienie danych, które było wynikiem bezmyślnego
                  przekopiowania fragmentu rozmowy z GG w chwili zdenerwowania...

Pzdr.
                  LOKI
    • kuba203 Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry 22.02.04, 14:15
      Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Potrzebuję pomocy.

Potrzebujesz, i to bardzo. Po to forumowicze mają nicki, żeby nie ujawniać ich
      danych osobowych na forum.
      Btw, jeśli tak Cię załamuje fakt, że (jeśli dobrze zrozumiałem) ktoś nie chce z
      Tobą rozmawiać, to naprawdę współczuję, bo sądząc po niektórych Twoich
      zachowaniach takie sytuacje mogą mieć miejsce częściej :(
      • Gość: Locutus Re: Pilnie potrzebuję pomocy psychiatry IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 22.02.04, 14:18
        Nie, Kuba, denerwuje mnie po prostu, że ktoś sobie ze mnie (i nie tylko ze
        mnie, bo Meg ma dokładnie taką samą sytuację) robi jaja w wyjątkowo głupi
        sposób.

A ujawnienie danych było nieświadome - po prostu bez namysłu przekleiłem tekst
        z GG :-/

Pzdr.
        LOKI
    • locutas Re: 22.02.04, 14:19
      Dobrze, pasztecie, ze w koncu to zauwazyles. Szkoda tylko, ze tak pozno. Ach i nie rob z
      siebie takiej ofiary, bo fakt faktem, ze zachowales sie po sk... ujawniajac czyjes dane. Pewnie ty
      lubisz sobie poszastac swoim nazwiskiem, ale to decyzja kazdego, czy ujawnia, czy nie.
      Myslalem, ze takiemu dojrzalemu metallowi jak ty nie trzeba tlumaczyc takich rzeczy.
      • locutas Re: 22.02.04, 14:20
        Ahaha, zaraz uslysze, ze jestem Kuba203
    • Gość: Meg Dobra już koniec tematu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 14:29
      Nie ma sensu już o tym rozmawiać. Głupia sytuacja, ale już stało się co się
      stało i trudno...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka