drniehabil Z wielkiej chmury mały zysk krakowskich hotelarzy 20.04.10, 14:38 I dobrze im tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzo dlaczego "dobrze im tak"? IP: *.chass.ncsu.edu 20.04.10, 16:09 poza zawiscia, jaka korzysc dla ciebie z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Z wielkiej chmury mały zysk krakowskich hotelarzy IP: *.enion.pl 20.04.10, 14:43 Pisanie takiego artykułu jest nie na miejscu. W przeciwnym wypadku "GW" dolacza się do hien cmentarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Z wielkiej chmury mały zysk krakowskich hotelarzy 20.04.10, 14:48 widać, że nic tak nie cieszy Polaków, jak to, że ktos (najlepiej rodak) stracił :) Ale ciekawe, na jakiej podstawie ten milion przyjezdnych szacowano? Nie mogę tego pojąć. Widać, jacy znawcy w ratuszu krakowskim siedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Z wielkiej chmury mały zysk krakowskich hotelarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 15:10 Proszę!!?? chyba straciły okazję na łatwy zarobek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Z wielkiej chmury mały zysk krakowskich hotelarzy IP: *.opera-mini.net 20.04.10, 16:01 Pomimo, ze centusie to jednak tutaj chcial byc Kaczynski pochowany, a nie u szczodrych Warszawiakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL GRZECH IP: 195.69.80.* 20.04.10, 16:19 I MACIE ZA SWOJA CHCIWOSC BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roti i co pazerne krakusy IP: 193.111.166.* 20.04.10, 16:26 chytry dwa razy traci, chcieliście na nieszczęściu zbić kokosy a tu d..pa : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Przynajmniej pisiory się policzyły. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.04.10, 17:00 Warto było?No i pełna"kultura" typu oklaski czy okrzyki "niech żyje".NA POGRZEBIE.Piękny taniec z baletem na trumnie.Rodziny?KrK.? Czy pozostałego przy życiu tow.Soso.A Wawel nie dość że przez ten pochówek wiele stracił poprzez przepołowienie zasług leżących już w tym panteonie,to na dokładkę z woli księżula będzie odskocznią promocyjną dla bracicha.Zadnych zahamowań.Straszne.Doskonale zorientowali się w tym zagraniczni goście.No bo jak wcześniej był całkowity bojkot tragicznie zmarłego to teraz przy przegięciu z Wawelem wyszło to co było.Wcale to nie dziwne.Miedwiediew tylko musiał bo na jego ziemi katastrofa.Tym samym udowodnił że nie chmura była przeszkodą ale pęd do władzy.Kogo?!Raczej jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
polskiznawca Z wielkiej chmury mały zysk krakowskich hotelarzy 20.04.10, 17:33 Krakusy zawsze kominują i żyją z czyjegoś nieszczęscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Z wielkiej chmury mały zysk krakowskich hotelarzy IP: *.chello.pl 20.04.10, 19:00 gw robi burzę w szklance wody a potem tłumaczy jaka to była głupota - czyli dzień jak co dzień w redakcji gw. nb coś dawno nie było o cenach mieszkań i że taniej już nie będzie a za miesiąc będą dwa razy droższe. Pewnie takie coś jutro się pojawi. A pojutrze że wcale nie, że będą tanieć, bo ekspert powiedział że bla bla bla. całe gówno wyborcze - z szanowanej i opiniotwórczej gazety do tabloidowego ścierwa. Brawo. co to kapitalizm czyni z ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Pazernośc hotelarzy IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.10, 19:42 Ja akurat musiałam odwołać swój przyjazd do Krakowa, a właściciel hostelu Smocza jama mnie wyśmiał jak napisałam do niego maila o zwrot zaliczki. Wymiana maili to był niski poziom i kultury osobistej i intelektualny z jego strony, a najważniejszą sprawą był zysk, tylko to się liczyło. Zaistniała sytuacja w ogóle nie miała znaczenia dla tego człowieka-tak wygląda pazerność polskich przedsiębiorców. Nie dość, że musiałam się użerać o zwrot 35 zł(dostałam w końcu połowę) to jeszcze zostałam zaszczycona niewybrednymi komentarzami na temat mojej sytuacji materialnej i pogróżkami etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %%% Re: Pazernośc hotelarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 21:14 Gość portalu: malgosia napisał(a): > Ja akurat musiałam odwołać swój przyjazd do Krakowa, a właściciel hostelu > Smocza jama mnie wyśmiał jak napisałam do niego maila o zwrot zaliczki. Małgosiu, niepotrzebnie tak się gorączkujesz. Pewnie nawet nie byłaś łaskawa zapoznać się z regulaminem tego hostelu: "24. Zaliczka wpłacona za nocleg podlega zwrotowi tylko wtedy, gdy klient powiadomi Hostel o rezygnacji z rezerwacji w terminie co najmniej 14-tu dni przed planowanym przybyciem." Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo 1 000 000?!hahahahahahahaha....... 20.04.10, 19:51 ...hahahahahahahaha! Dziwisza podac do sadu za spowodowanie strat idiotycznym zaproszeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz z Elagu Z wielkiej chmury mały zysk krakowskich hotelarzy IP: *.bmly.cable.virginmedia.com 20.04.10, 20:03 Bardzo dobrze wam tak P... Cetusie.Tylek byscie szklem obtarli!!!to nie ludzie to wilki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Ręce opadają IP: *.net 20.04.10, 23:26 Bardzo dobrze. Hieny dostały za swoje. Pięknie się zaprezentowali niektórzy obywatele Krakowa. Nawet w obliczu tragedii narodowej liczyło się tylko by wygolić z pieniędzy gości żegnających parę prezydencką z pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Z wielkiej chmury mały zysk krakowskich hotelarzy IP: 62.121.135.* 15.07.10, 14:39 Hehe, piszecie o jakiś pojedynczych hotelach i je ganicie, ato, że ceny rosna takie okazje to norma na całym świecie. Trzeba było sprawdzić korporacyjne sieciówki, np. Qubus miał najtaniej pokój w tym czasie za 9999,00 pln(sic!). Ale jeśli ktoś kupował to jego prawo, tak jak prawo podaży i popytu. Zrozumcie w końcu, że komunizm się skończył i żyjemy w kapitaliźmie. Odpowiedz Link Zgłoś