Dodaj do ulubionych

Zimniooooki sprzedam

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 12:51
Tanio, bez śtucnego nawozu, ino na naturalnych rosły. Jak większa ilość, to
bedzie tani niz w supetmarketach. Do każdego worka dodaję kasetę z przebojami
Shazzy gratis. Gotówka albo wymiana dóbr.
Wpisywać się
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Wywlokłem 22.03.04, 13:33
      bo cienko biednym farmerom na przednówku, a tu nikt zimnioooków jakoś nie
      chce...
      trudny
      • to.ya Pomóc przekopać pole? :))))))- znalezione... 22.03.04, 13:45
        Mieszkający od lat w Stanach stary Arab ma 5 hektarowe pole ziemniaków,
        nadszedł czas sadzenia ale jego jedyny syn został aresztowany jako terrorysta.
        Załamany Arab wysyła telegram do syna do więzienia:
        "Drogi Abdulu,
        Tu pisze twój ojciec Muhammad. Jak co roku przyszedł czas sadzenia ziemniaków
        ale ja już jestem po prostu za stary żeby przekopać pole i pozasadzać sadzonki.
        Wiem że jakbyś tu był byś mi pomógł. Kochający cię ojciec Muhammad."

Po kilku godzinach przychodzi telegram z więzienia:
        "TATO NIE KOP NIGDZIE NA POLU TAM SCHOWAŁEM CAŁY TROTYL, WIRÓWKĘ DO REAKTORA
        ORAZ BUTLE Z GAZEM I BAKTERIAMI!!!"

Pięć minut po telegramie przyjeżdża 300 osobowa ekipa z FBI z psami,koparkami i
        łopatami. Przeszukiwali i przekopywali całe pole przez dwa tygodnie nic nie
        znaleźli więc przeprosili i odjechali.
        Na następny dzień przychodzi telegram:

"Drogi Ojcze,
        Tu pisze kochający cię syn Abdul. Pole przekopane, możesz sadzić sadzonki.
        Zważywszy zaistniałe trudne okoliczności więcej zrobić nie mogłem, Kochający
        cię syn Abdul."
      • Gość: farmer Re: Wywlokłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 13:57
        Bóg zapłać, dobry człowieku. jużem myśloł, że te miastowe do reszty na tych
        danonkach i innych paskudzwtach ogupiały.

to bierz Pan worek. Dobre zimnoki, w sam raz na placki. Gotówka czy wymiana?
    • recordable Re: Zimniooooki sprzedam 22.03.04, 13:53
      Jo bym wzina ze dwa (zimnioki). A dostane kasete z Leperem w kąpielówkach (abo
      i bez) ?
      • Gość: farmer kasety z lepperem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 14:03
        jeszcze ni mom, ale mom ze dwa metry zimnoków z odzysku zbieranych z torów i z
        drogi po akcji z naszym duce
        • recordable Re: kasety z lepperem 22.03.04, 14:09
          To ja wezne te po protestach tyz, zeby ino ta kaseta z Jendrusiem była.
          Nie zawierusyła sie tam dzie jaka miendzy zimniokami ?
          Un jest cały taki ładny i łopalony.
          A jaki bystry !?
          Syćkie inne to dupki.
          • Gość: farmer Re: kasety z lepperem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 14:22
            kasety nie obiecuję, bo Jędruś straśnie skromny i rozgłosu unika jak diabeł
            święconej wody, ale pewnikiem między zimniokami jakas relikwia Jędrusia się
            znajdzie. Pogrzebię tyz w gnoju, tam tyz cosik powinno się znaleźć
            • recordable Re: lub inne relikwie pszewodniczoncego 22.03.04, 14:27
              Ło to, to, !!! Choćby śrebny zomb Jendrusia abo i majtki z mocoo urzendowoo.
    • skks Re: Zimniooooki sprzedam 22.03.04, 17:45
      Tak się zastanawiam kto jest głupszy : czy Ty piszęc ten "śmieszny" wątek,
      czy inni którzy tu coś napisali!!
      Wiedz inteligencie, że piszesz o swoich dziadkach, rodzicach. Piszesz o
      ludziach, którzy pomimo braku wykształcenia, przez ostatnie 60 lat umieli
      pracować na swoim - czego komuna oduczyła inteligentów i "robotników"
      socjalistycznych.
      • Gość: farmer zmiłuj się skks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:02
        Toć ja całym sercem za wsią jezdem
        Ja kce zmusić ino ludzi do wymiany handlowej, ale nikt mi za moje zimnioki nie
        kce nic zaoferować :(
        A to, że chłopy som modrzejsze i bardziej robotne od inszej nacyi to pewnik.
        Chłop potengom jest i basta!
        I kupować mi te zimnioki, kupować.

• peteen a gdyby tak... 22.03.04, 18:05
          handel zamienny: zimnioki za buroki ?
          myślałeś o tym ?
          • Gość: farmer Re: a gdyby tak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:17
            a to zależy, czy buroki chowane w mieście czy na wsi
            • peteen fakt... 22.03.04, 18:20
              buroki miejskie o niebo gorsze od wiejskich...
              • Gość: farmer Re: fakt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:27
                o to to, o to to

• recordable Re: Zimniooooki sprzedam 22.03.04, 19:59
        skks napisał:

> Wiedz inteligencie, że piszesz o swoich dziadkach, rodzicach. Piszesz o
        > ludziach, którzy pomimo braku wykształcenia, przez ostatnie 60 lat umieli
        > pracować na swoim -

Wypraszam sobie takie uwagi - moi rodzice i dziadkowie byli ludźmi gruntownie
        wykształconymi, podobnie jak ja.
        Podobnie jak ja pracowali na swoim.
        Wydaje cie się, że masz jakiś monopol na jedynie słuszne poglądy ?
        Mylisz się. To forum otwarte dla wszystkich.
        Jeśli ktoś narusza zasady netykiety na tym forum to przeważnie wlaśnie ty.
        • skks Re: Zimniooooki sprzedam 22.03.04, 21:17
          No więc człeczku niewątpliwie wysoko wykształcony, informuję pokornie, że w
          dupie mam netykiete.
          Forum jest otwarte dla wszystkich - masz racje - no i dla wysoko wykształconych
          dupków też.
          A przy okazji gruntownie wykształcony człeczku wyciągnij słomę zza cholewek bo
          Ci przeszkadza przy chodzeniu.
          • recordable Re: Wielbicielu Leppera ! 22.03.04, 21:46
            skks napisał:

> No więc człeczku niewątpliwie wysoko wykształcony, informuję pokornie, że w
            > dupie mam netykiete.
            > Forum jest otwarte dla wszystkich - masz racje - no i dla wysoko
            wykształconych
            >
            > dupków też.
            > A przy okazji gruntownie wykształcony człeczku wyciągnij słomę zza cholewek
            bo
            > Ci przeszkadza przy chodzeniu.

1. Nie jestem dupkiem, co najwyżej dupką.
            2. Bluzgasz inwektywami tak, że nie wymaga to komentarza, niech ocenią inni.
            3. Jak się domyśliłam, trudno ci się pogodzić z faktem, iż nie wszyscy kochają
            Leppera tak jak ty.
            4. Nie denerwuj się, już niedługo wygracie wybory i wtedy Samoobrona pozamyka
            takie gazety jak GW wraz z ich nieprawomyślnymi forami.
            • skks Re: Wielbicielu Leppera ! 22.03.04, 21:57
              recordable napisała:

> 1. Nie jestem dupkiem, co najwyżej dupką.
              > 2. Bluzgasz inwektywami tak, że nie wymaga to komentarza, niech ocenią inni.
              > 3. Jak się domyśliłam, trudno ci się pogodzić z faktem, iż nie wszyscy
              kochają
              > Leppera tak jak ty.
              > 4. Nie denerwuj się, już niedługo wygracie wybory i wtedy Samoobrona pozamyka
              > takie gazety jak GW wraz z ich nieprawomyślnymi forami.

Już dawno się tak nie obśmiałem:)
              Ale niewątpliwie P.Lepper to jest Ktoś. Czy Tobie się to podoba czy nie.
              Czy się z Nim zgadzasz czy nie.
              Nawet jeżeli nie identyfikujesz się z poglądami Leppera to powinnaś docenić
              Jego ciąg do władzy, Jego efektywność polityczną. Efektywność, której żadna
              inna Partyja a ni kanapa polityczna nie posiada.
              Oczywiście, że Samoobrona wygra a Lepper będzie Premierem jeżeli przeciwko
              Niemu będą występować tak rzetelnie, gruntownie i wysoko wykształcone osoby jak
              Ty.
              A poza tym to gdzie widzisz jakieś inwektywy? Czy ktoś je zobaczył?
              Dupek rodzaju żeńskiego - ciekawostka?
              • recordable Re: Wielbicielu Leppera ! 22.03.04, 22:21
                skks napisał:

>> A poza tym to gdzie widzisz jakieś inwektywy? Czy ktoś je zobaczył?
                > Dupek rodzaju żeńskiego
                >

Inne użyte wcześniej zwroty: człeczek, wykształcony człeczek, słoma z butów
                wystaje, dupek wykształcony rodzaju żeńskiego -
                jeśli ktoś widzi w tych określeniach cokolwiek innego niż pogarda dla drugiego
                człowieka, to proszę niech się odezwie.

• skks Re: Wielbicielu Leppera ! 22.03.04, 22:25
                  Oczywiście,że nie są to słowa miłe ale to tylko pasujące do Ciebie określenia.
                  Lecz pogarda? Przesada! Przeceniasz się. Nie pogardzam nikim - no prawie nikim
                  ale napewno nie czuję do Ciebia pogardy, przeceniasz się.
                  • recordable Re: Wielbicielu Leppera ! 23.03.04, 10:50
                    Ja się przeceniam ? Tobie się coś w głowie poprzestawiało. Do tej pory cię nie
                    osądzałam a le sam się prosisz.
                    Czy ty kiedykolwiek zastanowiłeś się nad sobą ? Kim ty jesteś, że uzurpujesz
                    sobie prawo do decydowania, które określenia do mnie pasują a które nie.
                    Czytałam niektóre twoje wcześniejsze wpisy na forum i wiem, że nie jesteś
                    mistrzem elokwencji, intelektu ani nawet ortografii. Teraz jednak wylazło z
                    ciebie prostactwo i chamstwo odpowiednie dla formacji Leppera.
                    Człowieku, mentalnie tkwisz w latach 80 a nawet głębiej, kiedy to towarzysze
                    lepiej od społeczeństwa wiedzieli co dla niego dobre.
                    Nie licz na na dalszą wymianę poglądów ze mną, nie mam ochoty dłużej zniżać się
                    do twego poziomu.
                • Gość: kat.ia no bo widzisz, recordable IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 09:58
                  retoryka fanów L. jest zbliżona do retoryki mistrza. Lepper tyż nikogo nie
                  obraża, tylko ciągają go po sądach, a on niewinnie cierpi
                  Nie mam siły do Leppera i jego przyjaciół
              • Gość: kat.ia Re: Wielbicielu Leppera ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 09:30
                Jasne, Lepper ma poglądy.Może jeszcze ideały.
                A skuteczny też jest, jasne. NSDAP też była skuteczna jak diabli. Gratuluję skks
                • peteen a co ma wspólnego lepper z zimniokami ? 23.03.04, 09:32
                  chyba raczej z burokami ?
                  a dokładniej z sadzeniokami ?...
                  • Gość: kat.ia Re: a co ma wspólnego lepper z zimniokami ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 09:49
                    no bo widzisz Peteenie, nie samymi zimniokami człowiek zyje
                    • peteen Re: a co ma wspólnego lepper z zimniokami ? 23.03.04, 09:53
                      ale i burokiem pastewnym...
                      • Gość: kat.ia Re: a co ma wspólnego lepper z zimniokami ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 09:59
                        no w sumie buroki tyż potrzebne w menu
    • Gość: farmer ło matko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 10:58
      nie wiedziałem, że te moje zimnioki aż takie niezjadliwe. Trza zwijać interes i
      przerzucić się na produkcje sznurowadeł
      • skks hehe 23.03.04, 12:57
        Dawnom się tak nie ubawił:)))
        Oczywiście Lepper będzie Premierem:)))
        Prawda peteenie?
        A my będziemy.....:)) No... kim?
        • peteen Re: hehe 23.03.04, 13:11
          ty - emigrantem
          ja - killerem
          :c)
      • Gość: sanitariusz Re: ło matko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 11:46
        Aleś narobił farmer. Teraz mamy krajobraz po bitwie. Na zimnioki.
        • Gość: farmer Re: ło matko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:14
          a daj Pon spokój, niech ślag trafi. Ino kuń się uśmioł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka