franek-janek Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... 06.05.10, 21:44 ZALOSNE - nowy pomysl polskiego ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!PAPAJ!! Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:56 popaprańcy... nawet na tragediach chcą zarobić co najgorsze ludzie to kupują ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rade Dlaczego naszyjnik jest czerwono-biały? IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.10, 21:57 a nie biało-czerwony na zdjęciu? (można inaczej założyć - wiadomo) Czyżby ktoś z Wolskiej sprzedawał? Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Re: Dlaczego naszyjnik jest czerwono-biały? 06.05.10, 22:24 Dla uczczenia Kaczynskiego jest czerwono-bialy. A moze zdjecie bialo-czerwonego bylo obrobione fotoszopem. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 a byli tacy co oferowali 3 mln mieszkan i wyszlo z 06.05.10, 22:27 tego wielkie szambo a dzis znow startuja z urna dla kazdego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi IP: *.aster.pl 06.05.10, 23:12 Ja myślę, że niedługo będą sprzedawać 'ziemię ze Smoleńska' wykopaną na swoim polu pod Pcimiem. A może nawet z jakimiś wkładkami. Zgadzam się z tymi, którzy mówią, że od sprzedających gorsi są ci, którzy kupują takie rzeczy. Naprawdę trzeba mieć niezbyt dobrze poukładane w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zyczliwy Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.itt.com 06.05.10, 23:32 ja bym sprzedawal model Tupolewa z naklejonymi glowkami Lecha i Marii. Zakladam sie ze by szly jak cieple bleczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zyczliwy Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi IP: *.itt.com 06.05.10, 23:38 obecna kampania Jareczka to wlasnie sprzedawanie samolocikow z napisem "nasze 96".Nie widze roznicy miedzy te kampania a allegro, a roznica jest w tym ze juz ponad 1.5 ml ludzi ten samolocik od Jarka kupilo. Przebil allegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neli Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 00:23 ale durny ten naród...i dobrze ze organizuja juz wycieczki na miejsce katastrofy,i dobrze ze sprzedaja fałszywe kawałki tupolewa i dobrze...pisowszczyk to kupi-w koncu to świete.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucziano niezły brukowiec z tego portalu IP: *.chello.pl 07.05.10, 00:52 dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 02:54 Co ten news wnosi wartościowego? Kolejny artykuł rodem z tabloidu. GW schodzi na psy i brukowce. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: 94.229.83.* 07.05.10, 06:43 Nekrofile już zaczęły żerować !!! I są z siebie bardzo dumni. Można pawia puścić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhdfh SANTO SUBITO IP: *.mgsp.pl 07.05.10, 10:14 Czas już zakończyć z kultem Jana Pawła II i zacząć walczyć o beatyfikację prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Czas na zmianę ulic Jana Pawła II na Lech K. Czas na zmianę pomników JP II na pomniki Lecha K. Wyjdźmy na ulicę i krzyczmy wszyscy Santo Subito! Zróbmy to w rocznicę katastrofy 10 maja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 07.05.10, 10:23 Przykład idzie z góry , jedni dają za podpis zdjęcia zmarłych , inni za pieniądze - co komu potrzeba. Na zmarłych w różny sposób , ale zawsze się zarabiało.W kolejce do zarobku : Kościół , grabarz , zbierający podpisy poparcia ,PIS na czarno ubrany , operatywny internauta . A rozliczy nas za to wszystko Ten co na górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupię Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 10:40 słoiczek w kształcie prezydenta z ziemią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: 91.209.116.* 07.05.10, 10:46 Hehe, niezłe. A ja ostatnio w restauracji zamówiłem kaczkę po smoleńsku i zimnego lecha :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krikett Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupien... IP: *.toya.net.pl 07.05.10, 10:49 przeciez te modele TU 154 dostępne były na allegro wcześniej, o co ten krzyk? naprawdę ludzie ogarnijcie się. a co do naszyjników, to co wam to przeszkadza, czy naprawde musicie być tacy cholernie nietolerancyjni, jak ktoś ma ochotę tak wyrazić swoją żałobę to dobrze że ma taką możliwość, a że kultura pop wkrada się niestety wszędzie, to taką formę żałoba obecnie też może przybrać. czytając poprzednie wpisy uderza mnie po raz kolejny kompletny brak tolerancji polskiego społeczeństwa. były swego czasu branzoletki z napisem "spieprzaj dziadu", to czemu nie może być teraz naszyjnika pamięci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobu ś niech janek pospieszalski zrobi o tym film prawdy IP: 82.146.248.* 07.05.10, 10:51 to będzie przebój jakiego pragnie Odpowiedz Link Zgłoś
loader Re: Żałobne naszyjniki, modele TU 154 M - do kupi 07.05.10, 11:03 il_pino napisała: > czy sprzedaż takich modeli to już przekroczenie granicy ..... chyba nie > natomiast trezba nie mieć gustu zeby kupić taki naszyjnik to że w polandzie wielu zarabia na farmazonach,nieszczęściu i tragedii innych - nie dziwi ani nie zniesmacza chyba nikogo. dziwi za to, przynajmniej mnie, że aż tylu w naszym ciemnogrodzie feteszystów, agalmatofilów oraz zwykłych idiotów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Przykre ale to prawda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 11:35 www.fakt.pl/Pawel-Deresz-W-poniedzialek-odbierze-kolczyk-zony,artykuly,71230,1.html Odpowiedz Link Zgłoś