cookie_monsterzyca 16.04.09, 18:12 Słońice wali mi prosto w mije duże fajne okno. I mimo ,że ów okno jest otwarte to przewiew niewielki w związku z czym mam tu parnik. Boję się co będzie latem skoro już teraz się gotuję .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nexstartelescope Re: zaraz się usmażę :) 16.04.09, 18:14 O matulu, smażone ciastko! O_o Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: zaraz się usmażę :) 16.04.09, 18:16 :DD Wiesz jak to wygląda? Leżę na wyrze plackiem, i skwierczę :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: zaraz się usmażę :) 16.04.09, 18:34 cookie_monsterzyca napisała: > :DD > Wiesz jak to wygląda? > Leżę na wyrze plackiem, i skwierczę :) chyba ciastkiem :D Odpowiedz Link
dr.verte Re: zaraz się usmażę :) 16.04.09, 18:16 klima powinna być wsędzie standardem , obyłoby się bez głupich wątków Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: zaraz się usmażę :) 16.04.09, 18:33 Podobnie jak darmowe zaspokajanie seksualne i opieka psychoterapeuty, obyłoby się bez głupich odpowiedzi :P Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: zaraz się usmażę :) 17.04.09, 07:47 Profilaktycznie mam okna od dawna nie myte:) Ale i tak muszę zainwestować w jakąś roletę albo zasłonę, bo to zachodnia strona i po południu jest hardkor trochę. Odpowiedz Link