Gość: w IP: 109.243.91.* 16.05.10, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WKMP Piotr Jawor... IP: 83.142.184.* 17.05.10, 08:19 i wszystko jasne. Perła dziennikarstwa.... Zrobi to, albo siamto, albo zainwestuje albo nie. Albo będzie pełna kasa albo będzie pustka w kasie, albo sprzeda albo kupi. GENIALNY artykuł, byleby skasować wierszówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dog Brawo Cupiał - obniż budżet to osiągniesz wszystko IP: *.petrus.pl 17.05.10, 09:40 czego oczekujesz. Nie wiem co za sieczkę trzeba mieć w mógzu aby w ten sposób rozumować. Nie awansowaliśmy do LM to zmniejszamy budżet - może jednak trzeba go urwał zwiększyć? Po co ja się w ogóle denerwuję i przejmuję tym szajsem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Ekstraklasa. Sytuacja w Wiśle może się zmieniać... IP: *.vspace.pl 17.05.10, 09:42 Ale , wiocha; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak [...] IP: *.chello.pl 17.05.10, 10:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Ekstraklasa. Sytuacja w Wiśle może się zmieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 10:44 Studiowałem z Jaworem o rok wyżej - straszny głupol. Pewnie po znajomościch w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Ekstraklasa. Sytuacja w Wiśle może się zmieni IP: 212.122.223.* 17.05.10, 12:43 Lolo - każdy kto pisuje w GW ma robotę po znajomościach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eeeech ! Wszystko przez Jawora - masz rację.. IP: *.ists.pl 17.05.10, 15:55 Jakby nie Jawor, toby Wisła była mistrzem!! Wylej swoją frustrację na Jaworze. Zaczaj się na niego i go zlinczuj a na 100 procent pomożesz Wiśle zdobyć mistrza, może nawet jeszcze w tym minionym sezonie. Eeeech! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzin Re: Ekstraklasa. Sytuacja w Wiśle może się zmieni IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.05.10, 10:58 Ludzie, każdy ma szefa, który mu coś każe zrobić. Dajcie spokój człowiekowi, nie rozumiecie podstawowych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znam się Cupiał nie widzi że to skutki jego cięć IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.05.10, 10:57 Ja rozumiem Cupiała z punktu widzenia biznesowego, ale po co to ciągłe bredzenie o LM, skoro robi się akurat odwrotnie, niż powinno. Trzeba zdać sobie sprawę, że jeśli nie będzie kasy na kilka transferów typu Kriwiec do Lecha, to nie będzie żadnej LM w Krakowie. Będzie równia pochyła, czyli będą problemy nawet z wicemistrzostwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.g frajerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 11:28 Jestem kibicem Wisły, ale muszę stwierdzić obiektywnie że są frajerami! mieli przewagę punktową i ją roztrwonili. To nie Lech wygrał mistrza tylko Wisła mu go podarowała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simong [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 13:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@ Re: frajerzy IP: *.tpgi.com.au 17.05.10, 14:22 Nagonka na Wisle trwa. A przeciez jest jeszcze LE i do niej sie trzeba przygotowac. A Lech tez sie nie zakwalifikuje do LM!! 3 rundy do przejscia, a do fazy grupowej awansuje tylko 5 druzyn. I jeszcze sprzedaja Lewandowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eksportowy kibic. Ekstraklasa. Sytuacja w Wiśle może się zmieniać... IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.10, 14:10 Gratuluje wicemistrzostwa kraju,a obecnemu trenerowi więcej pychy i zadufania w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie jest tak źle No to chociaż bramkarz będzie dobry. IP: *.ists.pl 17.05.10, 15:51 Jak do Wisły przychodzi p. Kasperczak, to za jakiś czas pojawiają się bardzo dobrzy bramkarze. Jeszcze tylko chociaż jednego napastnika, jednego stopera i kilku pomocników na wszystkie pozycje i Wisła na majstra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Ekstraklasa. Sytuacja w Wiśle może się zmieniać... IP: *.chello.pl 17.05.10, 16:08 Pieniądze to nie wszystko !!!! Trzeba umieć walczyć 90 min, a nie kombinować !!!! Czy Wisła ma jakąś organizację gry? Nie, tylko wybij do przodu, "na aferę". zmarnowane 3 lata przez trenera-dyletanta Skorżę !!! A teraz znowu "zbiórka" darmowych emerytów z Onyszką na czele. I na dodatek "wspaniały" Kapka, który "doił" Cupiała, kupując do spółki z Mandziarą bylejakość za duże pieniądze !!! Przy takich działaniach Wisła będzie spadała coraz niżej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer25 Maly blog o różnicy Lech-Wisła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.10, 19:55 Jak zwał tak zwał, ale szampana to my piliśmy dzięki tradycji pracy od podstaw. W Wielkopolsce było tak zawsze.Wolność też sami wywalczyliśmy. Wam przyniósł ją Piłsudski a nam nie chciał pomóc. Dobrze było krakusom za Jaśnie Oświeconego Pana z Wiednia jak mawiał mój ulubiony Krakus Leszek Mazan. Wielkopolanie w tym czasie walczyli z prusakami i dzięki takim jak Cegielski,Raczyński,Chłapowski,Marcinkowski i wielu innych zdobyli przyczółki w przemyśle,rolnictwie,bankowości,oświacie itd. Nawet dzieci musiały swoje wyszarpać, myślę tu o Wrześni. Teraz mamy Rutkowskiego,Kadzińskiego,Grobelnego i...Lecha Poznań oraz EURO 2012. Następny przyczółek zdobyty. W Wielkopolsce epoka pozytywityzmu jeszcze się nie skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś