Gość: andywla NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 20:45 Juz dawno pisałem że Śniadek to fanatyk jednej partii a nie przewodniczący pruralistycznej Solidaności.Co to znaczy ze św pamięci prezydent był patryiotą a ja nie i wielu innych. To żałosna pielgrzymka Solidarności zawłaszczonej przez głupich ludzi., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko w polsce NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.tktelekom.pl 25.05.10, 20:49 Związek zawodowy z prawicowym kierownictwem kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xen Odwaga psimatolow - sprawdzam !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 20:50 Czy ktos ze zwolennikow pisu moze w stosunku do tych zgromadzonych powiedziec tak jak do tych, ktorzy nie byli pod palacem w dniu katastrofy - szkoda, ze nie bylo ich w samolocie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
brave48 Kiedyś Solidarność walczyła z komuną ... 25.05.10, 20:52 teraz 'solidarność' stała się komuną ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajace NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.tktelekom.pl 25.05.10, 20:55 Wszystko zeszmacą ! Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu 25.05.10, 20:55 Ktoś musiał harować za grosze, żeby ponad 2000 związkowych nierobów, na czele ze Śniadkiem, sterowanych przez pis i mażących o politycznych karierach w nowej IV RP, mogło sobie w powszedni dzień pielgrzymować na Wawel... Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu 25.05.10, 20:57 Ten dzisiejszy związek to z prawdziwą S ma tylko wspólną nazwę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu 25.05.10, 20:58 a tak swoja drogą coś ostatnio nic pisowi nie ginie laptopy kalendarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kitka NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.dip.t-dialin.net 25.05.10, 20:58 a dlaczego to oddaja mu Hold??????czym na to zasluzyl?????? Toz z papiezem nie robili takich szopek jak z tym Kaczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimixx47 Nigdy nie należałem do "S" IP: *.chello.pl 25.05.10, 21:44 ale teraz, kiedy widzę jak w....a prywaciarzy, jestem jak najbardziej ZA. Nie byłoby Śniadka, byłby inny (Wałęsa???hahaha). A co do "waszych" pieniedzy z podatków, to chyba każdy wie - były one "wasze" dopóki były w Waszych kieszeniach. Kiedy stały się własnością US - już nie. A skoro jesteście nadal nieprzekonani - nie dajcie tych "waszych" podatków na bzdurną wojenkę w Afganistanie, czy podobne - jak to się teraz mawia - "projekty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fk NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.chello.pl 25.05.10, 21:01 Na jakiej podstawie pana Jarosława Kaczynskiego "reprezentuje" pan Duda - minister w Kancelarii Prezydenta, a więc urzednik Kancelarii nie mającej żadnego związku z panem Jarosławem Kaczyńskim, prezesem partii politycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Nowe relikwie IP: *.lowicz.vectranet.pl 25.05.10, 21:02 Jarek powinien codziennie utoczyć trochę spermy i sprzedawać w gustownch pojemniczkach w kształcie samolotu albo nawet krzyża, a co!. Myślę, że wielu kochających Lecha chciałoby mieć wierną kopię nasienia tego Wielkiego Polaka, Męża Stanu, a nawet Bohatera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.as.kn.pl 25.05.10, 21:03 W 1980r. strajkowałem o ideały, które teraz rozmieniane są na drobne. Wstydzę się teraz ruchu pod nazwą Solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS-dziec! NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.chello.pl 25.05.10, 21:04 No to Solidarność jako symbol całkiem się już skurwiła! Żal - że takie dobro wspólne Polaków zostało zaprzedane przez garstkę popaprańców, próbujących na siłę wypłynąć z tego szamba jakim jest polityka "marginesu" . Boże!, a ty to wszystko widzisz i nie grzmisz, nawet wtedy gdy twoje czarne diabły z ambony nawołują by głosować na karła moralności. Kto Cię później będzie wielbił. Kto da tym czarnym diabłom na tacę - kolejni wierzących odwrócą się od Kościoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1946 NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.chello.pl 25.05.10, 21:05 Ten lud pracujący czerpie wzory rodem z PRL-u.Podobnie było z PZPR-em a panienka "S" naśladuje doskonale PZPR. Historia się powtórzy upadło PZPR także "S" legnie w gruzach i na 30 lecie będzie stypa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Do roboty jeba....e nieroby, a nie na pielgrzymki IP: *.238.spine.pl 25.05.10, 21:08 solidaruchy powinni zabrac tego buca z wawelu i wiecej sie tam nie pojawiac. co na to dziwisz? przeciez to swietokradztwo! jakas sekta modli sie do swietego leszka i jego zony. ale cyrk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Do roboty jeba....e nieroby, a nie na pielgrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 11:50 widziales kiedys nadajacych sie do jakiejkolwiek roboty solidaruchow?? ja takiego jeszcze nie spotkalem. ta banda prostakow potrafi tylko klepac zdrowaski i palic opony. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.maja Re: NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Waw 25.05.10, 21:10 Co ty możesz wiedzieć o ideach Solidarnościowych?Jak śmiesz wogóle zabierać głos.Chwała Polsce że Solidarność się nie zmieniła że jest taka sama jak na początku.A dramatem dla kraju to jesteś sam wypowiadając te bezczelne słowa i jeszcze jedno skoro według ciebie miłość do ojczyzny ,szacunek dla człowieka to zdrada tak to zdrajcy! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Śniadek, ty zdrajco! 25.05.10, 21:10 Gość portalu: conchis napisał(a): > sniadek ty zdrajco Solidarnościowych idei, popierać kaczorstwo, > dramat!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
januszrb NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu 25.05.10, 21:12 "Pora hańbę zmyć wawelską I oczyścić krypty obie, By Marszałek zbawca Polski Nie spoczywał razem z drobiem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Waw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 21:22 Gość portalu: conchis napisał(a): > sniadek ty zdrajco Solidarnościowych idei, popierać kaczorstwo, > dramat!!!!!!!!!!!! Śniadek,tych pasożytów raczej zaprowadź na wały przeciw powodziowe,ty zasrany,pasożycie udający związkowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 21:36 smutni panowie, żenada, Dziwisz niech się zajmie pomocą dla powodzian a nie komercją, chce błyszczeć jak gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podlipie NSZZ Solidarność w krypcie Kaczyńskich na Wawelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 21:53 A dlaczego nie przyjechali~zadymiarze oponiarze~wcześniej budować wały,nosić worki z piaskiem -pan Sniadek mógłby przemawiać na wałach zamiast w kościele.Bali się pobrudzenia rąk pracą.Jak długo jeszce będziemy utrzymywać takich darmozjadów????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE WIEDZIALEM Ile lat zyje nie wiedzialem ze istnieje na wawelu IP: *.acn.waw.pl 25.05.10, 22:50 JAK KOCHAM PANA TWARDOWSKIEGO NIE WIEDZIALEM ZE NA WAWELU JEST JAKAS KRYPTA KACZYNSKICH ALE JAJA >> AZ POJDE ZWIEDZIC Odpowiedz Link Zgłoś
antonina55 Re: Ile lat zyje nie wiedzialem ze istnieje na wa 26.05.10, 05:45 Nie idź, bo powiedzą, że przyszedłeś oddać hołd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buenabuelo jeszcze jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:37 trochę tego oszołomstwa. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
antonina55 "Solidarność" w krypcie prezydenckiej 26.05.10, 05:44 Uważam, że pan Śniadek i jego koledzy zabierając się za politykę nie powinni tego robić pod szyldem związków zawodowych. Nie mam zamiaru ich utrzymywać. Nie chcę,by mnie jako pracownika reprezentowali, ponieważ maja coś nie tak z główką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianin w przedsionku!!!!! IP: *.chello.pl 26.05.10, 06:17 buhahahaha ale mi poprawili humor na caly dzien W PRZEDSIONKU KRYPTY PILSUDZKIEGO SIEROTY A NIE W KRYPCIE KACZYNSKICH BO TAKOWEJ NIE MA W PODZIEMIACH KATEDRY buhahaha najpierw podstepnie wkrecili sie na Wawel a teraz se krypte znalezli buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś