Dodaj do ulubionych

Jeżeli SLD wymieni

08.03.04, 20:57
Jeżeli SLD wymieni wszystkich swoich członków na Katarzyny Piekarskie to
jestem gotów na nie (na SLD) pierwszy raz w życiu głosować.

Ta pani powinna być Przewodniczącym a nie wiceprzewodniczącym.

Starzy do piachu (piaskownicy) (póki jeszcze czas odejść z „klasą”)
Obserwuj wątek
    • gregry PS 08.03.04, 21:08
      ....i na Zbigniewów Ziobro....
    • krzychut Re: Jeżeli SLD wymieni 08.03.04, 21:18
      sld nic nie wymieni bo to zbieranina bez zasad, bez klasy, bez honoru i żadna
      Piekarska na największych mękach im nic nie pomoże.
      Z polityków to podobają mi się takie panie jak: Brodzik czy Wlodarczyk,
      podobnie jak z ryb najbardziej lubię walenie.
      • gregry Re: Jeżeli SLD wymieni 09.03.04, 17:01
        No widzisz. Bo ja nie mam zamiaru dziś głosować na LSD bis, (czyli na partię
        PijO). To jest druga banda „ułożonych i stulicowych” kolesi, która jeszcze nie
        dostała po „d....” od społeczeństwa tak jak LSD.

Trzeci raz nie musimy być tacy głupi ( AWiS 1 ; LSD 2 )

PIS jest świetną alternatywą, ale niestety nie ma poparcia ( nie ma gdyż
        odcięło się od LSD i od niektórych wpływowych mediów, które tak świetnie
        wylansowały kiedyś LSD, a teraz PijO ).

Jeżeli ma powstać Partia ideologicznie podobna do LSD, to byłoby to połączenie
        PIS z LPR (taka jest prawda).

Tyle, że LSD nigdy nie trzymało się oficjalnie swojej „przykrywkowej”
        ideologii. Ta partia to porównywalnie: diabeł, który podpisywałby się „JP2”.
        Ta ideologia – to socjaldemokracja (jedyny słuszny i działający europejski
        system) – system Piłsudskiego. Samo to, że LSD zawsze miało za nic Piłsudskiego
        daje chyba jasno do zrozumienia o co chodzi?

Skoro nie liczy się PIS, to wolałbym głosować na LSD (o ile będzie tak jak
        mówię – starych do piaskownicy – niech się bawią z wnukami i uczą ich jak nie
        zostać „debilami i bandytami”, [aby nie popełniali tego samego błędu, co
        dziadkowie]).

Dziś wolę zagłosować na Samoobronę niż PijO. Przynajmniej wydarzyłoby się coś
        nowego, czego jeszcze w Polsce nie było (a co to takiego by było – trudno mi
        przewidzieć) (na pewno nic gorszego niż teraz).

Jeżeli nie znajdzie się alternatywa dla PijO – to dostaniemy w prezencie
        następne zmarnowane 5 lat (max). ( i zmarnują je dziś Ci sami, którzy rządzą –
        czyli układ LSD + PijO [układ już było widać w komisji {czyli nie atakowanie
        siebie nawzajem – a jednocześnie, w chwilach, gdy coś już wyszło na jaw –
        podpinanie się pod te odkrycia} )

Rakieta jedź na księżyc żebym Cię nie musiał oglądać.

Strzeżcie się mediów drodzy rodacy, mediów, które często mają niejasne interesy
        w tym, by kogoś wypromować... (myślcie sami)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka