Gość: dk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 15:58 Jeżeli jesteś czytelnikiem Playboy'a, koniecznie przeczytaj: www.prolife.pl/tor/playboy.htm Pozdrawiam DK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm_tak Ale świetne. Dużo lepsze, niż Playboy 13.03.04, 16:57 Czy można prosić o zamieszczanie tu częściej takich linków? Dawno nie czytałem czegoś tak wynaturzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Playboy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 18:57 Wspanialy! Doprawdy niezwykly dokument! Jestem za!!! Szczegulnie zachwyca mnie propozycja - zbyt lagodnie wyrazona moim zdaniem - wprowadzenia regulacji prawnych zapobiegajacych zwyrodnialemu ogladaniu zdjec modelek, co oczywiscie zapobiegnie potencjalnym problemom mojego zwiazku... Popieram! Z calego...hmmm....serca popieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Playboy 13.03.04, 19:47 No cóż, bywają gorsze nieszczęścia, niż takie poglądy. Wyrazy współczucia dla autora tego tekstu oraz jego partnerki (partnerek chyba nie) seksualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Playboy 13.03.04, 19:53 jestem przerazony...!!! i chyba juz stracony ;( Odpowiedz Link Zgłoś