skks 17.04.04, 18:38 na ławę przysięgłych do Zakopianki!! na 19,15 jak przyjde to wisła wygra albo przegra :)) a "7" dostanie czkawki z nerwów:) Idzie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vizga Re: ide do kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 18:55 trochę za późno, ktoby się zdążył wyzbierać w takim tempie... Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: ide do kina 17.04.04, 19:14 nio ja chocbym chciala to nie zdaze... :P Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: ide do kina 17.04.04, 22:22 A było nie chłeptać gorzoły trzy noce z rządu!! a było zadzwonić!! A co to za men????? Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl Re: ide do kina 17.04.04, 22:44 O kurcze,ale wpada!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [myślę na głos w tym momencie] Nigdy,ale to nigdy Kasiu nie podawaj swojej tożsamości, to Internet gwarantuje Ci anonimowos [koniec z myśleniem] A jest taki jeden,a do alkoholu....nie powiem kto mnie namawial :P Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: ide do kina 17.04.04, 19:49 Poszedłeś do kina ,czy na film!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: ide do kina 17.04.04, 20:50 > a "7" dostanie czkawki z nerwów:) Po meczu, a jego nie słychać. Czyżby się udławił?? :))) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: ide do kina IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 21:11 dostalem mentalnego orgazmu !!! WISLA MISTRZ Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Widac 17.04.04, 22:07 skks jeszcze nie wrocil z kina ;P Ale ja juz teraz moge ci powiedziec, co napisze, jak wroci: "No, i teraz przynajmniej wiemy, kto mial wiekszy budzet w tym roku" :))) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Widac 17.04.04, 22:16 Właśnie wrócił:)) i od raza do kopmka:)) No i już wiemy!! legia ma jeszcze mało kasy ale ITI zara dołoży i sobie kupią krakowskich /myślenickich/ kelnerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Widac kTO W KONCU WYGRAL. IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 18.04.04, 05:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBASTIAN wygrali HETEROseksualisci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.04.04, 12:13 wiec nie powinno cie to interesowac Odpowiedz Link Zgłoś