Dodaj do ulubionych

Spec od car audio w Płocku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 15:14
Czy ktoś zna w Płocku firmę "na poziomie", która trudni się zabudową audio.
Nie chodzi tu o zwykłe kręcenie śrubokrętem i skręcanie kabli ale o fachmana,
który potrafi dokonać również modyfikacji w zależności od życzenia klienta ???
Dzięki?
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: Spec od car audio w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 10:42
      polecam ludzi z wyszogrodzkiej zmienili niedawno nazwe a nowej nie pamietam,
      jest tam sklep caraudio i zaplecze warsztatowe
    • Gość: audiofill Re: Spec od car audio w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:57
      W Płocku nie ma takiej firmy. U Żółtowskiego na Wyszogrodzkiej ceny z kosmosu w
      stosunku do poziomu, jakości i sprzętu jaki oferują (i nie jest to tylko moja
      odosobniona opinia...).
      Zależy, co Cię interesuje. Chcesz zabudować samochód, bez zmian w konstrukcji,
      czy chcesz mieć zabudowę pod kątem efektu wizualnego? Chcesz zbudować zestaw
      multimedilany, bass dragstera, czy po prostu interesuje Cię zabudowa w
      oryginalnych fabrycznych miejscach, z wygłuszeniem drzwi, montażem lepszych
      głośników, wymiana przewodów, jednostki centralnej, ewentualnie, głośnik basowy
      plus wzmacniacz. Wszystko zależy od tego, co chcesz i ile możesz na to
      przeznaczyć. Jeśli interesuje Cię zabudowa profesjonalna i możesz na to
      przeznaczyć grubsze pieniądze, to proponowałbym poszukać w Warszawie,
      zapłacisz, ale przynajmniej będziesz wiedział za co. Napisz, co Cię interesuje
      i ile chcesz na to przeznaczyć, może będę w stanie Ci pomóc.
      • Gość: audiovideo Re: Spec od car audio w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 08:59
        Chciałbym zamontować głośniki w miejscu fabrycznym lecz o większej średnicy i
        lepszej klasy. Dokonując wyboru głośników mam zamiar nawiązać do elementów w
        desce rozdzielczej ( srebrny kolor ).Moja zabudowa ma cieszyć oczy i uszy
        przebywających w środku. Na profesjonalne caraudio w chwili obecnej nie mam
        środków, ale do krojenia nowego samochodu chciałbym kogoś z doświadczeniem
        ponieważ "na moje amatorskie oko" sprawa nie jest taka prosta.
        • Gość: audiofil Re: Spec od car audio w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:34
          To w takim razie proponuję jednak skorzystać z usług profesjonalnej firmy.
          Najbliżej i chyba najlepiej Warszawa, w necie powinieneś znaleźć namiary.
          Większy wydatek, ale jest gwarancja, że zrobią to porządnie jako szanująca się
          firma. Ja mógłbym pomóc, jeśli zabudowa byłaby w oryginalnych miejscach, bez
          zmiany średnic głośników, a co za tym idzie bez przebudowy tapicerek, itd.
          Proponuję jeszcze spytać serwis, czy nie będzie utraty gwarancji, jeśli będą
          naruszane poszycia drzwi, montowane nowe wiązki elektryczne, bo różnie to
          bywa... Życzę sukcesu i miłych wrażeń słuchowych i wzrokowych z efektu
          finalnego.
          • Gość: audiovideo Re: Spec od car audio w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 15:05
            Dzięki za dobrą radę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka