Dodaj do ulubionych

9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzyżo...

IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 18:25
typowe pie....e polskiego prawa - co to znaczy z jakim zamiarem działał ?

g mnie to obchodzi

JA SIĘ PYTAM PO CO DŹGAŁ ? CHCIAŁ GO K. MAĆ .POŁASKOTAĆ PO BRZUCHU CZY MOSZNIE ?

Czas najwyższy żebyśmy mieli prawo do powszechnego posiadania broni i odstrzeliwania tych ... (tu epitety) którzy nam zagrażają w taki sposób.

9 lat ????????????????? to mało - to próba zamordowania była !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sądy i policja nie chronią obywateli !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Don Pedro 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzyżo... IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 18:39
      Ja jestem w stanie zrozumieć Salvatore. Zmuszony był do zarabiania czyszczeniem szyb. Nie żebrał. Niestety na polskich drogach agresja jest niesamowita. Mozna sie z nią spotkać na każdym kroku. Albo jako kierowca albo jako pieszy. Niestety nie umiem tylko zrozumieć dlaczego wyciągnął nóż...
      • Gość: TM Re: 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzy IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 19:30
        "Mam dla Ciebie super kremy Avon" - "nie kupiłęś to masz" -powiedziała konsultantka Avon wycierając w białą chusteczkę nowiutki kuchenny nóż który na wszelki wypadek nosiła w torebce.
        • Gość: @#$ takiego smiecia powinno się odstrzelić IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 20:33
          nie czarujmy się, że mycie szyb na skrzyzowaniach to jakaś "praca"

to proceder wyłudzania pieniędzy

jak widać, dochodzi do terroryzowania niewinnych kierowców

ten pie...ny smieć łże jak pies, jakby się bał, toby spie...ł
          nie miał nic do stracenia więc w odwecie dźgnął gościa, który nie dał mu okupu

• zigzaur Re: takiego smiecia powinno się odstrzelić 04.03.11, 12:19
            A przecież przepisy mówią, że kierowca musi mieć w samochodzie gaśnicę w miejscu łatwo dostępnym.
            Na menela należało użyć gaśnicy. I to dwukrotnie. Drugi raz po zużyciu proszku.
    • Gość: Piotr 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzyżo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 18:50
      Nie widziałem zdarzenia ale czytam

Salvatore J. podszedł do samochodu audi, który zatrzymał się na czerwonym świetle, i zaczął myć przednią szybę auta. Ignorował przy tym uwagi kierowcy, by tego nie robił; domagał się pieniędzy.

Można to potraktować jako napaść z próbą wymuszenia pieniędzy. Chodzi o drobną sumę ale jednak.
      Państwo nadal pokazuje swoją słabość gdy okazuje litośc nożownikom wszelkiej masci.

Nie dalej jak wczoraj słyszałem w radio o zakończeniu procesu i skazaniu holenderskich bodaj kibiców za zadżganie nożem kibica drózyny przeciwnej. Kilku kiboli dostało łącznie 245 lat bezwzględnego więzienia i nie wyjdą z pierdla szybciej. Główni winowajcy dostali po 30 lat paki i pozbawienie praw publicznych zatem wyjdą dokładnie wtedy gdy odsiedzą wszystko do końca.

Jak to się ma do pobłażliwości polskiego wymiaru sprawiedliwości?
      • Gość: Don Pedro Re: 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzy IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 19:28
        NIe rób jaj, jakie wymuszenie pieniędzy, przecież nie o to został oskarżony.
        Ty wiesz ilu kierowców wyszło mi w ostatnim roku na skrzyżowaniu z wyzwyskami? Tylko dlatego że jechałem lewym pasem przepisową prędkością. Kto wie jakby sie te sytuacje skończyły gdybym ze sobą miał nóż. Jednak dla swojego bezpieczeństwa jeżdżę bez broni. Dlatego poniekąd podkreślam poniekąd jestem w stanie zrozumieć.
        Jeżeli sama osoba nożownika z tego przypadku cię interesuje to poczytaj artykuły Salvatore na necie.
        • Gość: Ja Re: 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzy IP: *.home.aster.pl 27.01.11, 19:39
          Po pierwsze - pitolisz jak potłuczony
          Po drugie - uczyłeś się coś do egzaminu na prawo jazdy?
        • zablokowany-obrazliwy-nick Re: 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzy 27.01.11, 20:05
          Gość portalu: Don Pedro napisał(a):

> NIe rób jaj, jakie wymuszenie pieniędzy, przecież nie o to został oskarżony.
          > Ty wiesz ilu kierowców wyszło mi w ostatnim roku na skrzyżowaniu z wyzwyskami?
          > Tylko dlatego że jechałem lewym pasem przepisową prędkością.

W Anglii nie pozwolili Ci jeździć lewą stroną???
    • Gość: Fajdak Polski Rom? IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 19:03
      Czy ten Salvatore to na pewno Polak? Czy raczej polski Rom ale poprawność zabrania o tym pisać.
      • zigzaur Re: Polski Rom? 04.03.11, 12:21
        Salvatore = Zbawiciel

(po włosku)
    • Gość: TM Re: 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzy IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 19:27
      I teraz bydle na koszt podatnika będzie miało wikt i opierunek.
    • dixtar74 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzyżo... 27.01.11, 19:29
      Tzw. "szybomyjce" to problem dużych miast. Zasadzają się przy tych skrzyżowaniach, na których na zmianę świateł czeka się ruski rok i uskuteczniają "na siłę" swój proceder. Omijają jedynie pojazdy służb miejskich i autobusy MPK. W Krakowie - spośród wielu - podaję dwie lokalizacje: skrzyżowanie Czarnowiejskiej z Alejami i Rondo Grunwaldzkie. Tam śmiga największa hołota. I choć nie prowadzę samochodu, kilkakrotnie widziałam, jak kierowcom, którzy nie zapłacili za "szybomycie", prowadzący "działalność" menele oblali przednią szybę jakiś g...em, w wyniku czego nie mogli ruszyć ze świateł na czas, bo to coś pod wycieraczkami się rozmazywało i nie dawało się zmyć płynem do spryskiwaczy.
    • jogibuba 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzyżo... 27.01.11, 21:08
      Dobra, a teraz sytuacja hipotetyczna, więc generalnie bez sensu. Ale puśćmy wodze fantazji:

Kierowca audi, jak wiadomo, miła problemy z agresją. Salvatore nie miał akurat ze sobą noża, bo oddał do ostrzenia. Więc kierowca, w końcu już naprawdę zdenerwowany łapie Salvatore za łapę, wykręca ją i rzuca Rumuna na grunt. Po czym (kłopoty z agresją), sprzedaje mu trzy szpice, plaskacza i co tam jeszcze nauczł się w technikum. Salvatore pobity, kierowca szczęśliwy, bo jak zwykle pokonał słabszego. Pewnie najlepiej realizuje się w piątkowe wieczory na Szewskiej albo Floriańskiej, pilnując bramki i portfeli pijanych klientów.

Sytuacja realna jest dowodem na to, że noszenie ze sobą broni (noża, gnata) powinno być w naszym zasranym kraju zabronione. Bo jak sami piszecie w tym wątku, ludzie są agresywni na co dzień.
      • erg_samowzbudnik Re: 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzy 27.01.11, 22:09
        Jak ktoś sobie czegoś nie życzy, to znaczy tyle że nie życzy. I tyle.
      • Gość: vds Re: 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzy IP: *.multi-play.net.pl 28.01.11, 00:17
        @jogibuba
        Takich bredni to dawno nie czytałem.
        • Gość: jogibuba Re: 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 09:58
          Po prosu mało czytasz, o wiele za mało.
      • transenna Re: 9 lat dla czyściciela szyb za napaść na skrzy 29.01.11, 21:22
        Pan Salvatore nie jest Rumunem, tylko Polakiem. Proszę nie rozpowszechniać wiadomości nieprawdziwych, na potwierdzenie których nie ma się z resztą żadnych dowodów.
    • ivyzz mec. nartowski to się z wackiem na łby pozamieniał 28.01.11, 09:05
      prawnicze pieprzenie, które robi z przestępców ofiary! niekt obcy nie ma prawa dłubać przy cudzym aucie bez zgody jego właściciela. każdy by się wku...ł w takiej sytuacji. włoski brudas powienien wyperdzielać, a nie rzucać się z kosą na kierowcę!
    • Gość: paq o Salvatore IP: 62.233.160.* 28.01.11, 12:45
      Tekst o nim:

www.wiadomosci24.pl/artykul/salvatore_bezdomny_ktory_zmienil_moje_zycie_54466.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka