Dodaj do ulubionych

tbs budrem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:21
czy ktoś miał do czynienia z tą firmą. zastanaiam się nad mieszkaniem w
tbsie u nich, bo w połowie czerwca mają zbierać chętnych na mieszkania na oś.
oświecenia. Z tego co wiem to już mają jakąś inwestycje na Oświecenia i lista
jest zamknięta, ale nie rozpoczeli inwestycji.A teraz zbierają ludzi na
nastepny blok???? co jest grane??
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: tbs budrem IP: w3cache.* / *.2-0.pl 06.05.04, 11:56
      To jest grane!. Zbierają chetnych a nie dostali kredytu. I pewnio długo nikt
      nie dostanie , bo polityka mieszkaniowa rządu sie rozsypała. Naprawdę uważam że
      następne kredyty dla TBS mogą nastąpić w przyszłym roku budzetowym.
    • Gość: Kamil Re: tbs budrem IP: 62.233.210.* 06.05.04, 14:03
      Trzeba było sie zapisywać w tamtym roku na ten który podobno beda budować podobno na tą jesień :-( . A ten nowy budynek jest dopiero w planach, Jak chcesz ładne miszkanko to już teraz sie zapisuj !!! (albo przynajmniej rezerwuj) bo jak zczną budować to juz moga zostać co najwyżej ochłapy i to i tak jak dobrze pójdzie.
      Ja w tamtym roku szukałem TBS i w jednym (juz na ukonczeniu) dowiedziałem sie że mieszkan nie ma wolnych od 3 lat !!!
      A sprawa z TBS to fakt jest dziwna, najpierw zbieraj chetnych potem czekasz np. 2 lata jak zaczna budowac (pozwolenia , kredyty itp.) i nastepne powiedzmy 1,5 roku na budowę. Mozesz też probowac odkupic juz TBS-a ale zaplacisz jak za woły. Sprawa jak z Archiwum X - dziwna nie ?
      • Gość: Kamil Re: tbs budrem IP: 62.233.210.* 06.05.04, 16:37
        Inwestycja na os. Oswiecenia skalda sie wlasnie z dwóch budynkow i teraz zbieraja zapisy na ten drugi (prawdopodobnie) ladnie te budynki widać na srodkowym zdjeciu na ich stronie www.budrem.pl
        • Gość: AGA Re: tbs budrem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 23:54
          Ja bym nie radziła pakować sie w ta inwestycje. Sama niedawno szukalam
          mieszkania i interesowalam sie Budremem. Znam kogos kto tam pracowal i
          powiedzial mi ze jak narazie to moga sobie tam namioty postawic bo nie maja
          prawa do ziemi i wogole wlasciciel ma duzo spraw w sadzie. No ale kazdy robi
          wedlug wlasnej mysli.
          • Gość: Gi do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 10:14
            I gdzie w końcu znalazłaś mieszkanie , bo tbs budostal zbierają chętnych do
            inwestycji na Padniewskiego? Znalazłaś coś w innym tbsie?
            • Gość: AGA Re: do Agi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 18:03
              Nie zdecydowalam sie na developera i kredyt mieszkaniowy
    • Gość: wsciekly!!! Re: tbs budrem IP: 62.233.210.* 07.05.04, 11:40
      Wszystkie krakowskie TBS-y zle stoją w oczach jak i u uzytkowników jak i u szukających mieszjania Na tym formum nie znalezłem nawet jednej pochwalnej uwagi na temat jakiegokolwiek TBS-U, z każdym jest coś nie tak - pytam co robic ? Gdzie szukać ?
    • Gość: partycypant Re: tbs budrem IP: *.compower.pl 24.05.04, 14:08
      witam!
      Jestem partycypantem tejże firmy od grudnia 2003r.
      Inwestycja miała byc rozpoczęta na wiosne 2004r. czyli blok siedmioklatkowy ale
      jak na razie nic sie nie dzieje!!!Prezes firmy tłumaczy to brakiem własności
      działki na cześci której ma ten blok stanąć!Działka jest w posiadaniu pewnej
      kobiety która chce zdoić z firmy jak najwiecej kasy , i w związku z tym sprawa
      jest w sadzie!Z tego co wiem są jeszcze mieszkania o pow. 55 m. a dokładnie na
      dzień dzisiejszy jedno!Drugi blok ma byc mniejszy ale nie wiadomo czy wogóle
      będzie bo cały czas kręcą i nie udzielają jasnych informacji.to tyle jeśli
      chodzi o budrem
      • Gość: ??? Re: tbs budrem IP: 62.233.210.* 24.05.04, 14:19
        Myslę że to wszystko tlumaczy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka