gph 09.05.04, 21:41 nie mogliby tak na przykład waląc na oślep w tłum trafić jakiegoś posła elperu, samobrony czy innego popaprańca?? dlaczego trafiają w uczciwych ludzi?? czyżby miało to związek z objęciem MSW przez profesjonalistę - Kalisza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dupeha Re: co jest z tą policją??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 21:56 Będzie, masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 niefart maja IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 22:30 w tlum kiboli i studentow /albo raczej kiboli, bo to oni nacierali w pierwszym szeregu/ leci 6 ostrych naboi- 3 trafiaja w studentow, zaden w kibola. niefart, czy walili ze strachu przed lysymi w powietrze?? ja jestem za uzywaniem przeciw tej holocie broni, niestety narazie efekty sa mizerne, ale mam nadzieje, ze to tylko kwestia czasu. strzelac, lapac, wysylac do budowy autostrad 'w czynie spolecznym'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m "kochana" policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 09:15 Dochodze do wniosku że nasza policja jest niewyszkolona. Kto normalny strzela w głowe nawet jeśli uważa że strzela ślepakami. Wypadki w Poznaniu, Łodzi wczoraj zamieszki w Katowicach w związku z meczem:( Paranoja. Na widok policjanta lepiej przejść na drugą stronę ulicy. Zwątpienie........... Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: co jest z tą policją??? 10.05.04, 10:02 dobrze ze nie walili z panzerfaustów.... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: co jest z tą policją??? 10.05.04, 10:42 no to się grubemu rządzenie zaczeło , no, no , dzisiaj o 15.00 ma ponoć ogłościć decyzje i powiedział że będzie twardy, no, no Odpowiedz Link Zgłoś