Dodaj do ulubionych

Marsz psiej szczęśliwości w centrum Krakowa

IP: 94.42.82.* 22.05.11, 18:23
To ludzie o wielkim sercu.Oby tacy żyli wiecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: głupi KOwiec a posprzatali psie gówna po tym event'cie ? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.11, 18:52
      !
      • Gość: doręczyciel Re: a posprzatali psie gówna po tym event'cie ? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.11, 20:00
        Oczywiście, zebrano wszystko, spakowano w wielką paczkę i już ja niosę do Ciebie.
      • Gość: Cna Re: a posprzatali psie gówna po tym event'cie ? IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 21:03
        Nie bo to Twoja działka !! :D
    • Gość: krakauer Marsze ? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.11, 19:00
      Ludzie co to się dzieje, w sobotę organizację LGBT oraz młodzież o poglądach ukierunkowanych na konserwatyzm wraz z policją w strugach deszczu,... a w niedzielę marsz azylanta...? Co nas czeka w poniedziałek >?
      • Gość: Azor Re: Marsze ? IP: 77.236.16.* 22.05.11, 19:31
        po adopcji - żądam prawa do małżeństwa !!! Hauuuuuuu!!!!
    • Gość: Lewek Dobrze, że siedzicie w necie IP: *.play-internet.pl 22.05.11, 20:54
      i swoje żale i frustracje wylewacie w komentarzach do czego się da. A nawet jak się nie da, to też. Mniej czasu przeznaczacie przez to na czynienie realnych szkód przez realnym świecie. Trzymajcie tak dalej.
      A przed ludźmi przygarniającymi bezdomne zwierzaki - chapeau bas! Sprzątajcie jeszcze po nich i będę Was kochać z całych sił :)
      • Gość: ? [...] IP: 77.236.16.* 22.05.11, 20:55
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ka chciałbyś IP: *.compower.pl 22.05.11, 21:01

ale gość masz skojarzenia, żenada
    • Gość: Listek Re: Marsz psiej szczęśliwości w centrum Krakowa IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.11, 21:17
      Bardzo sympatyczny pomysł. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej :)
    • saliko Marsz Azylanta: psy i ludzie w pochodzie 23.05.11, 07:48
      Ja też mam pieska z azylu, wzięłam w czasie powodzi .Ma chore łapki, bo ma krzywicę i w jego wieku już nic się nie da zrobić,Kocham go tak samo jak swojego pieszczoszka, którego mam od szczeniaka.
      Azylant kosztował mnie wszystkie moje oszczędności, bo operowałam mu jedną tylną łapkę, pomogło sporo.
      Gdyby nie powódź, nigdy bym nie poszła po drugiego pieska, a tak mam dwa i kocham je oba. Nie mogłam popatrzeć mu w oczy i oddać do schroniska.
      Na marszu nie byłam, bo byłam poza Krakowem.
      Po pieskach sprzątam nawet wtedy, gdy na mur beton nikt mnie nie widzi, tu idzie o zasady a nie przyłapanie przez Straż Miejską.
      • Gość: Alma Re: Marsz Azylanta: psy i ludzie w pochodzie IP: *.mofnet.gov.pl 23.05.11, 08:56
        Przywracasz wiarę w człowieka. Szacunek. Pozdrawiam.
    • quiconque Marsz Azylanta: psy i ludzie w pochodzie 23.05.11, 10:43
      Kocham Was i życzę Wam wszystkiego najlepszego !!
      • Gość: ? Re: Marsz Azylanta: psy i ludzie w pochodzie IP: 77.236.16.* 23.05.11, 22:19
        mowa nienawiści w GW

wycinają promowanie stosunków analnych homoseksualnych

SKANDAL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka