Dodaj do ulubionych

Gdybym była chłopcem...

08.03.11, 18:20
...to jakie byście były? Tak mnie jakoś naszło. Chodzi mi o styl ubierania sie, cechy charakteru itd. No, wiadomo, że tak sie do końca nie da tego wyobrazić, bo chłopcy myślą inaczej ;D
Obserwuj wątek
    • klama_kcmil # 08.03.11, 18:35
      taak, odświeżam.
      • klama_kcmil # 08.03.11, 18:56
        taak, odświezam x2. suspicious
        • martyna17 Re: # 08.03.11, 19:30
          nie wiem jaka bym była.w końcu różnimy się od chłopaków wieloma cechami ale na pewno cieszyłabym się że nie musze tak o siebie dbac.wiecie malować się prostowac włosów godzine wybierać ciuchy xD no i nie miałambym bólów brzuch podczas kobiecych spraw ;p
          • ladygaga2010 Re: # 09.03.11, 19:13
            Szczerze to nie wiem
          • smola Re: # 09.03.11, 20:21
            Pewnie była bym dość dziewczęca, czego się spodziewać jak wychowała mnie sama mama, same kuzynki (w najbliższym gronie rodziny mam 4 siostry i brata, który ma 2 lata). I em... na pewno była bym mądra i wychowana, ale też lubiana i popularna. Miałabym dobre ciuchy, kochałabym się w mojej przyjaciółce i kumplowała się z tymi ludźmi, z którymi się kumpluję. ;D I chodziłabym na jakieś zajęcia dodatkowe.
            • xis Gej i transwestyta 21.07.11, 13:25
              Gej, transwestyta, ale mimo wszystko seme. XD
    • trufla Re: Gdybym była chłopcem... 08.03.11, 19:30
      Nie wiem jaka bym była. Zapewne taka sama tylko wszystkie dziewczęce cechy zastąpiłabym bardziej męskimi. Charakter pewnie miałabym podobny...
      • avril25 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 19:26
        Sądzę, że bardzo bym się nie zmieniła. Lubię się bić z kumplami z klasy i z nimi gadać. Ale BARDZIEJ lubię typowo żeńskie zajęcia.big_grin
    • caterina97 Re: Gdybym była chłopcem... 08.03.11, 19:45
      nazywałabym się Kuba : D brązowe oczy , włosy ciemny blond , opalony xD poczucie humoru bym miała : D no i raczej skate xd
      • sheinlove_ Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 20:05
        serceJa bym miałą na imię Adam i była wysokim latynosem ^^.NIe lubiłabym się uczyc, byłabym piłkarzem i uwielbiałabym imprezy big_grin
    • pauliska1212 Re: Gdybym była chłopcem... 08.03.11, 22:36
      nie wiem , ale na pewno byłabym takich chłopakiem jakiego oczekują dziewczyny, tzn nie wstydziłabym się podejść i po prostu zagadać czy coś, styl ubieraniaa to taki trampki, dżinsy, bluza nic nadzwyczajnego.
      • sysiek4444 Re: Gdybym była chłopcem... 08.03.11, 22:43
        skąd mam wiedzieć. Oo
        byłabym zboczeńcem. hahahaha. : >
      • megi13 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 17:04
        hmmm styl to raczej skate i jeździłabym na desce xd byłabym odważna ale romantyczna czy coś xd brązowe oczy i długie brązowe włosy <33
      • koloorowa. Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 19:50
        byłabym punkiem. Ahahahahahahahahahhahahahahhahah ;d w życiu nie!

Nie wiem wzasadzie .. wink
    • kiwi Re: Gdybym była chłopcem... 08.03.11, 22:43
      wg mojej mamy ja powinnam się urodzić chłopakiem.
      • hilary_fanka Re: Gdybym była chłopcem... 08.03.11, 23:00
        wyśmiewałabym makijaże i kilkugodzinne walki o wygląd przed lustrem dziewczyn. Wygłupiałabym się, nie przejmowała pracami domowymi, jeżdziła na desce i...więcej trenowała. Na pewno nie uroniłabym już ani jednej łzy- chłopaki przecież nie płaczą! Bo gdybym była chłopcem, nie krytykowanoby mnie za moje niekonwencjonalne poglądy. Niekonwencjonalne - dla dziewczyn, typowe - dla chłopakówsciana
      • demi07 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 14:32
        Byłabym podobna charakterem do siebie
    • marsjanka115 x__x 09.03.11, 06:14
      byłabym metalem brawo piwo zapewne skończyłabym technikum jakieś tam i olała wszystko założyła zespół i wyjechała w dłuuuuuuuuuuugą big_grin
    • mweezy . 09.03.11, 10:16
      Gdybym była chłopcem, byłabym eleganckim, inteligentnym, zabawnym i kulturalnym łamaczem serc, hahaha. big_grin
      • teqiulla gdybym była chłopcem.. 09.03.11, 20:34
        cechy charakteru? mający swoje zdanie i asertywny, niezależny od nikogo. styl? luuuźno, nie za elegancko, może coś jakoś w rodzaju skejta, ale nie dokońca, ciężko określić c:
    • squash Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 10:52
      ubierałabym się podobnie. Trochę w stylu scene, trochę oczojebnych kolorków. Rurki, bluzy, trampy. < 3 Miałabym włosy z gatunku dłuższe krótkie.
      Byłabym inteligentnym, umiejącym dopasować się do każdej sytuacji chłopakiem, nieco zbyt zainteresowanym modą jak na średnią swojej płci. ;d
      i zdecydowanie wolałabym inną muzykę niż większość, nie jakieś jednostajne techno dla osób o powolnym myśleniu.
    • yorkie Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 11:19
      Hah, ja miałam byc ^^
      Wiem nawet jak miałabym na imię, ale tego nie powiem, bo się wstydzę ;P
      Hmmm... miałabym podobne cechy (oprócz tych typowo żeńskich) i charakter, z wyglądem to oczywiście inaczej wink
      Ale... olałabym wszystko, założyła zespół...
      Nikt już by mnie nie wyśmiewał, że lubię piłkę nożną, CS'a i mam "męskie" zainteresowania (nie, nie interesuję się dziewczynami ;P).
      A styl ubierania? Oczywiście ubierałabym się na czarno (już jako dziewczyna nie lubię innych kolorów, a co dopiero tak ^^), ŻADNYCH kolorowych rurek, obcisłych słit kolorowych oczoje*nych koszulek, ani fryzury a'la JB, miałabym dłuuuuugie, takie fajne, kręcone włosy.

Byłabym jednym słowem zaje*ista.
    • czino Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 13:59
      O, to proste smile Byłoby troszeczkę jak teraz. Mój styl ubierania byłby niedbały i luźny, co robię teraz xD Na pewno wdałabym się w niejedną bójkę, ale nie byłabym nietolerancyjnym chamem. Jako chłopak miałabym coś w mózgu ^^ Muzyka byłaby taka sama jak teraz- Shady&Weezy. No cóż, nie byłabym idealnym chłopcem, ale byłaby jazda!! cool
    • berrysmile Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 14:06
      a ja wiem? brakuje mi testosteronu, by sobie to wyobrazić. wink
    • madziusia...xd Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 14:07
      ja to bym zapewne nosiła takie fajne bluzy w różne takien oryginalne wzory bo one śa fajne...ale z rurek bym chyba nie zrezygnowała..hah
    • olcia5 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 14:20
      haha fajny temat byłabym gwiazda.Takim bożyszczem nastolatek. ale może też normalnym .Ubierała bym się raczej na skata miała bym zajefajne buty i włosy obcięte na biebera.Byłbym miłym facetem i oczywiście zabójczo przystojnym xd;p;d
    • magicaleks * _ * 09.03.11, 14:23
      Ubierałabym się normalnie, jak to chłopaki.
      Na 100% nie byłabym wyznawcą tego całego JP i HG!
    • anetka_aa Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 14:24
      Jaa bym na pewno dużo rozrabiała hehe ;D
      a co do ubierania sie to normalnie na luzie big_grin
    • julka_18 hmm :D 09.03.11, 14:31
      ubierałabym się w jakieś fajny spodnie lub rurki + trampki + luźne koszulki. :3
      • jonasofanka byłabym bobem budowniczym 09.03.11, 20:28
    • miley Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 14:34
      niemam pojęcia
      • witka Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 14:43
        Nie wiem.
    • zwarjowanna Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 14:55
      Styl ubierania ;Luzak. Charakter; miły dla dziewczyn . szanowć jee itp, dowcipny ,odważny tongue_out
    • justine1495 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 14:56
      Nie wiem....nie potrafię sobie tego wyobrazić ;D Cieszę się, że jestem dziewczyną smile
    • mileyselfan Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 15:01
      Charakter myślę, że nie zmieniłby mi się specjalnie. Jestem trochę narwana, ale myślę, że da się ze mną wytrzymać. Styl ubierania? Chyba też nie miałabym za specjalnie inny. Jest wiele ciuchów chłopaków, które mi się podobają, więc na pewno bym takie nosiła.
    • angie2 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 15:06
      Zależy jak bym wyglądała big_grin Ale myślę, że miałabym długie włosy, kolczyk w uchu i (rodzice pozwoliliby mi dopiero po 18, ale dobra) tatuaże na ramionach big_grin
      • angie2 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 15:06
        Ale (niestety i stety) nim nie jestem, więc modlę się, żeby mój syn był taki big_grin
    • lovegaga13 Re: Gdybym była chłopcem... 09.03.11, 15:12
      shocklubiałabym modnie sie ubierać, wyróżniać sie z tłumu,byłabym ładnym chłopcem, za którym uganiaja sie wszystkie laski.shock
      • lost_in_life zapewne... 09.03.11, 15:32
        ... miałabym przydługie, niesforne, brązowe włosy, które byłyby zawsze w nieładzie. Swoimi czekoladowymi oczami obserwowałabym świat. Ubierałabym się w koszulki z nazwami swoich ulubionych zespołów, jakieś koszule, zwykłe czarne jeansy i trampki. Nauczyłabym się grać na gitarze elektrycznej i zostałabym członkiem szkolnego zespołu rockowego. Zapewne słuchałabym tego, czego aktualnie słucham, tj. metalu. Oprócz tego byłabym maniakiem sportowym, muzycznym i książkowym. Nie wiem, czy uczyłabym się tak samo, ale wiem jedno - swą przyszłość związałabym ze sportem, tudzież muzyką. Czy uganiałyby się za mną dziewczyny? Wątpię, byłabym typowym ignorantem i egoistą. Nieprzewidywalny i niedostępny. Szczery i otwarty w gronie przyjaciół. Nieśmiały...

przepraszam, że tak długo, nie mogłam się powstrzymać.
        • magda17145 Re: zapewne... 09.03.11, 22:19
          Raczej chodziłabym w jakiś luźnych ciuchach, czyli jakieś bluzy, t-shirty z zespołami albo jakimiś śmiesznymi zwierzątkami, ludziami .xdd, suspicious szerokie jeansy big_grin, jakieś czapki z daszkiem, pewnie chodziłabym kupować ciuchy do croppa cool ,w skejtach .xd ;p Pewnie słuchałabym też tego co teraz, ale pewnie więcej hip-hopu, regaee, rapu czy techno .;]] big_grin Z charakteru może bym była pewna siebie, ale też trochę romantycznaa .xd surprised Raczej nie latałabym za jakimiś pustymi laskami .;// indifferent No i to chyba tyle .xd tongue_out Aha, a z filmów to raczej chyba komedie, jakieś horrory itp .xd confusedcool
    • rikkki :D 09.03.11, 15:33
      byłabym pewnie grungowcem (; i... no ogólnie raczej próbowałabym się nie zachowywać jak dzisiejsi chłopcy
      • darkness_day Re: :D 09.03.11, 15:46
        nie wiem, trudno mi jest wyobrazić siebie jako chłopaka...
        podrywała bym dziewczyny na moją gitarę xD
    • corba 09.03.11, 15:48
      nie wiem ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka