cortez.the.killer 07.08.11, 11:15 Mam nadzieję,że kolejka została poświęcona przez jakiegoś klechę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Góral Re: Ruszyła kolejka krzesełkowa na górę Chełm IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 13:21 To wkońcu kolej czy wyciąg? ;] Te słowa nie są tożsame;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igga Super! IP: 77.236.26.* 07.08.11, 14:16 Nareszcie coś się tu dzieje. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsen Ruszyła kolejka krzesełkowa na górę Chełm IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 18:38 Tak zaniedbanego zarabia i nieudolnych urzędasów w Myślenicach dawno nie było.Kolejka na Chełm "JUŻ" ruszyła.nagroda się należy P.Prezydencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Ruszyła kolejka krzesełkowa na górę Chełm IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 20:23 Dzisiaj jechałem , bilet w obie strony 16 zł , normalny. Przyjemnie , tylko mogliby odświeżyć krzesełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Re: Ruszyła kolejka krzesełkowa na górę Chełm IP: *.play-internet.pl 07.08.11, 23:29 Zgadzam się też dziś jechałam i jeszcze jedna ważna informacja wieża widokowa zamknięta, nie da się miec wszystkiego :-( Odpowiedz Link Zgłoś