famaii Strefa płatnego parkowania: Podgórze, Grzegórzki? 14.08.11, 02:27 Po co się rozdrabniać?forum.gazeta.pl/forum/w,409,127912415,127912415,Oplaty_za_parkowanie_dla_mieszkancow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noone Strefa do 20??? Chore. IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.11, 22:39 Aha. A ja lubiłem sobie podjechać w okolice Rynku po 18 i iść na pizzę. Teraz mam w dupie - pizza 30 i parking 10. Chore. Już nie będę jeździć. A na mpk nikt mnie nie namówi - jest totalnie niewydolne. Idioci rozszerzają strefę a potem na 3 tygodnie rozwalają torowisko na Limanowskiego. Poj****ni! Dojazd z Kurdwanowa do centrum jest horrorem. Założę się że NIE ZDĄŻĄ do 1 września - a wtedy dopiero będzie jazda. noone Odpowiedz Link Zgłoś
famaii Re: Strefa do 20??? Chore. 15.08.11, 21:44 noone napisał(a): > Aha. > A ja lubiłem sobie podjechać w okolice Rynku po 18 i iść na pizzę. > Teraz mam w dupie - pizza 30 i parking 10. Chore. > Już nie będę jeździć. > > A na mpk nikt mnie nie namówi - jest totalnie niewydolne. > > Idioci rozszerzają strefę a potem na 3 tygodnie rozwalają torowisko na Limanows > kiego. > Poj****ni! > Dojazd z Kurdwanowa do centrum jest horrorem. > Założę się że NIE ZDĄŻĄ do 1 września - a wtedy dopiero będzie jazda. I dlatego, że Ty lubisz podjechać zjeść pizzę na Rynku, ja mam za drugi samochód w rodzinie płacić 250 złotych miesięcznie... PS. Gdzie jest Kurdwanów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Jeszcze Salwator IP: *.aster.pl 19.08.11, 11:30 Obejmijcie jeszcze strefą Salwator!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Podgórze? IP: *.aster.pl 21.08.11, 19:42 Wydział Architektury jest w Starym Podgórzu (Rynek Podgórski 2). Starając się o pozwolenie na budowę trzeba tamosobiście przywieźć dokumnetację techniczną (bywa wielotomowa i objętościowa). Innej mozliwości złożenia wniosku nie ma. Zatem UMK zmusza obywatela do osobistego stawiennictwa i przyjechania samochodem, a następnie nakłada na niego haracz w postaci opłaty za parkowanie za miejsce bądź co bądź publiczne. I tak wygląda miasto przyjazne inwestorom (a szerzej ludziom) w wydaniu Machlojskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
famaii Strefa płatnego parkowania: Podgórze, Grzegórzki? 29.08.11, 18:55 Warto przeczytać: www.bip.krakow.pl/_inc/rada/posiedzenia/show_pdfdoc.php?id=58448 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NY Strefa płatnego parkowania: Podgórze, Grzegórzki? IP: 31.187.0.* 30.08.12, 00:40 NA SALWATORZE KOMPLETNIE NIE MA GDZIE PARKOWAĆ!NAJBARDZIEJ DAJĄ POPALIĆ KUPUJĄCY NA PLACU NA STAWACH I PRZYWOŻĄCY DZIECI DO SZKÓŁ RODZICE.POZA TYM ZOSTAWIAJĄ SAMOCHODY CI Z OKOLIC KRAKOWA , DALEJ PORUSZAJĄ SIĘ ŚRODKAMI KOMUNIKACJI PUBLICZNEJ BLOKUJĄC MIEJSCA POSTOJOWE MIESZKAŃCOM...JAK NAJBARDZIEJ-CHCĄ PARKOWAĆ W DZIELNICY(OSZCZĘDZAJĄC) NIECH PŁACĄ ZA POSTÓJ-TO JEDYNE WYJŚCIE!JAK NIE TO NIECH ZE SWOICH WSI PRZYJEŻDŻAJĄ ŚRODKAMI LOKOMOCJI PUBLICZNEJ ,A NIE NAM MIESZKAŃCOM BLOKUJĄ MIEJSCA PARKINGOWE!TO JEST PARANOJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś