Gość: ja IP: 89.174.55.* 30.08.11, 10:51 tylko idiota nie zauwazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miau Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.ghnet.pl 30.08.11, 11:00 Idiota, albo narąbany w trzy dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
kurpsiokonly Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... 30.08.11, 12:41 "miau" masz 100% racji! Albo też jakiś ślepy, co nie widzi różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish-crap Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.fbx.proxad.net 30.08.11, 18:27 Takie cos to tylko moze sie wydarzac w subazjatyckiej "republice" Bolandy, ktora przez pomylke przyjeto do EU. Shame...fuckin' shame. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo lamerski tekst IP: *.wroclaw.mm.pl 30.08.11, 11:01 chyba sam autor tekstu dał się tam wydymać i ma chory żal :-) hehehe żenujące ... Odpowiedz Link Zgłoś
filakia Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... 30.08.11, 11:07 Ja kiedyś w pośpiechu zamiast 5zł wrzuciłam 2 euro do automatu biletowego. Oczywiście pieniądze przepadły. Ciekawe, co MPK potem robi z tym euro? Na piwo idą? Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... 30.08.11, 12:30 Dokonałeś oszustwa i policja już jest na twoim tropie :) Myślisz, że 2 euro to za dużo? Wcale nie! Bo trzeba to sprzedać, a sprzedaż nie jest darmowa, trzeba stracić kupę czasu, nie wartą tego "zysku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.scansafe.net 30.08.11, 11:25 ha ha ha, świetny temat znaleźliście. Co miesiąc gazownia nas rypie na setki pln, to samo banki na kartach kredytowych, kredytach, rachunkach, orlen na paliwie też kilkadziesiąt pln za tankowanie bierze sobie do kieszeni, elektrownia też rąbie równo coraz większe rachunki. A wy bajeczki o pięciu złotych... no można się pośmiać z tej waszej propagandowej szkoły dziennikarstwa :D Czego się nie zrobi żeby odwrócić uwagę ludu od problemów. Żebyście jeszcze jaką stonkę z ameryki wymyślili, ale atak tureckiego kuruszu ...buaa Odpowiedz Link Zgłoś
najary zgadzam się, to temat zastępczy 30.08.11, 13:31 "Mieliśmy kilkadziesiąt sytuacji" to jest max 99 sytuacji RAZY cztery PLNy różnicy między wartością monet RÓWNA SIĘ 396 złotych - aj, waj, ale problem - krakowskie MPK upadnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish-crap Re: zgadzam się, to temat zastępczy IP: *.fbx.proxad.net 30.08.11, 18:32 W Bolandze kazdy kradnie. Na gorze wiecej na dole troszeczke...ale nie ma to jak cus zachachmecic...nawet tyci tyci. Inaczej bysta sie zle czuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Brakuje adresów IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.11, 11:26 Zapomnieliście w artykule podać adresy automatów które jeszcze dają się nabierać, bez tego historia jest niekompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jebrotfl Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: 80.238.64.* 30.08.11, 11:37 I po co nam to wiedzieć skoro monety nie są takie same kur..de? Tak jak ktoś wyżej pisał - tylko idiota się pomyli, widocznie autor miał faila... Piszcie co się dzieje naprawdę, a nie jkeś glupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakier Polski bolszewik czy szwedzki faszysta ? Uważaj... IP: *.nyc.res.rr.com 30.08.11, 11:53 O ! Zaczyna się propaganda przeciwko gotówce ! Ktoś bardzo chce osiągnąć ideał szwedzkiego feudalizmu XXI wieku. Ideał bezgotówkowego społeczeństwa. Totalnej cybernetycznej kontroli nad zarobkami i wydatkami niewolników oraz eliminacji z rynku "niesłusznych" produktów i usług zarezerwowanych tylko dla panów feudalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Polski bolszewik czy szwedzki faszysta ? Uważ IP: *.29.121.48.threembb.co.uk 30.08.11, 15:59 To ciekawe. A co na to Pana lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz a bo to coś nowego? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 12:42 Sam się zdziwiłem jak w reszcie z jakiegoś sklepu znalazłem jakąś brytyjską monetę - ileś pensów, rozmiarowo podobne o 20 gr. Nawet nie wiem, czy sprzedawczyni dała je świadomie, sądzę, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Żywca Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 12:49 Jasne! Każdy ma, ku..., non stop uważać czy ktoś go nie oszukuje. Miasto to dżungla! Przecież każdy może być zmęczony, podpity, zamyślony i nie zauważyć różnicy. Chyba tylko Ty jesteś doskonały jak ciastko z kremem. Albo, kurde, z musztardą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: 62.233.215.* 30.08.11, 13:05 Autor dał się przekręcić na 4 zł. Teraz mu żal, więc wierszówką odrabia stratę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan W strefie Euro... IP: 62.233.215.* 30.08.11, 13:08 W strefie Euro jest normą, że co jakiś czas wydadzą resztę w kanadyjskich drobniakach. I o co takie halo? A autor z grubej rury, że świadome oszustwo i że najpewniej winni są sprzedawcy kebabów. Nota bene wskażcie mi proszę kebabiarnię w Krakowie prowadzoną przez Turków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.48.classcom.pl 30.08.11, 13:18 Gość portalu: ja napisał(a): > tylko idiota nie zauwazy Nie każdy widzi piątkę tak rzadko, że za każdym razem dokładnie ją ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.torun.mm.pl 30.08.11, 13:40 pewnego dnia po upojnej nocy wracalem do domu taksowka i zamiast 10zl zaplacilem 10 funtow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 13:52 Taryfiarz pewnie nie narzekał. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm W jaki sposób parkometry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 13:43 odmierzają czas parkowania? 'Obecnie równie "przebiegłe" jak automaty biletowe są parkometry, ' Odpowiedz Link Zgłoś
wentyl77 Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... 30.08.11, 14:20 > Nigdy nie przyszłoby mi do głowy, że płacąc w barze za napoje, zamiast 5 złotych > otrzymam tureckie drobne. Tak, tak, to już późniejszy etap. A zaczyna się tak, że nie widzimy różnicy między szklanką z wodą a wazonem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.ip.netia.com.pl 30.08.11, 14:38 ja niestety dostalam taka monete w ramach reszty przy zakupie biletu w automacie. bardzo wkurzajaca sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tenka1981 Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... 30.08.11, 14:42 hehe, ciekawe czemu Allegrowicze nagle potrzebuja TAKIEJ ilosci tureckich monet... na pewno by puscic je w obieg i liczyc na to, ze sie ktos nie zorientuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pengos Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 15:04 > hehe, ciekawe czemu Allegrowicze nagle potrzebuja TAKIEJ ilosci tureckich monet > ... na pewno by puscic je w obieg i liczyc na to, ze sie ktos nie zorientuje! Naiwnie zakładasz, że przytoczony cytat "przeciętnego allegrowicza" nie został wyssany z palca, co jest regułą przy tekstach w GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rączy kapral nosiłem 10 pensów w marynarce na szczęście IP: *.play-internet.pl 30.08.11, 15:02 nosiłem 10 pensów w marynarce na szczęście ale pewnego dnia przez pomyłkę dałem na tacę, bo pomyliłem kieszenie. Ciekawe jak księdzu się spodobała moneta? Kiedyś dałem 2euro a dawno temu rubla który podobno miał domieszkę srebra. W czasach PRLu w NRD dzwoniłem do Polski z automatu wrzucając polski bilon, potem się dowiedziałem, że wszystkie monety były zbierane i wymieniane w ambasadzie sztuka za sztukę na marki NRD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp1001 Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 16:45 hopka.pl/z7de9 Turecki kurusz na sprzedaż na aukcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferd Re: Polska piątka czy turecki kurusz? Uważaj... IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 18:17 Albo skupują za połowę ceny by potem wcisnąć nieświadomym "drobne na podróż" po normalnej cenie. Kiedyś taki jeden cwaniak chciał mi wcisnąć drobne euro na podróż, a to przepraszam banknot 5 euro to taka wielka kasa? Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Dostales kurusze zamiast zlotowek? To nie problem! 30.08.11, 18:37 Daj w kosciele na tace. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany-obrazliwy-nick Kebab turecki, 30.08.11, 21:54 oczywiście reszta musi być turecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoolidej Ja z innej beczki IP: *.114.244.87.dyn.jerseytelecom.net 30.08.11, 23:16 Mieszkam w UK a tu moneta 5p jest wielkością i wagą prawie identyczna jak 10 gr. wszystkie automaty łykają polskie 10tki PRZELICZNIK 10 GR= 2P. raz przez przypadek wrzuciłem polską 10tkę i od tej pory jak wracam z urlopu to mam cały worek 10groszówek. wszystko jest 2 razy tańsze. tylko babki w banku zawsze pytają po co mi tyle monet to tłumaczę że na tacę trzeba dać. raz zamieniłem 800 zł na 8000 10groszówek w 5 bankach. kawa, bilety automty z batonami itp wszystko łyka polskie 10tki. raz kupiłem bilet z londynu do southampton za 37 funtów samymi 10-groszówkami. było tego z 750 sztuk i 15 minut wrzucania. na szczęście robiłem to w nocy. nazywam to foreigner discount hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanba Oto kolejny polski zlodziej IP: *.aster.pl 31.08.11, 05:41 Nedzny ,maly i GLUPI polski zlodziej. I jeszcze sie tym durniu chwalisz.Takie smieci jak ty psuja porzadnym ludziom opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pengos Re: Ja z innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 15:50 I potem przez takiego złodzieja jak ty utrwala się wizerunek polaka - oszusta i złodzieja :( Serdecznie życzę wpadki i bolesnej odsiadki za oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ja z innej beczki IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 21:15 a ja to nazywam being incredibly retarded asshole Odpowiedz Link Zgłoś