Dodaj do ulubionych

Lanckorona. Piękne domy nad osuwiskiem

IP: *.ists.pl 29.11.11, 21:52
Architektura ekologiczna czyli jaka? Słoma, glina i wapnem pobielane ściany?
Obserwuj wątek
    • Gość: houk Lanckorona. Piękne domy nad osuwiskiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.11, 21:54
      i o to chodzi :)
    • Gość: Mario Lanckorona. Piękne domy nad osuwiskiem IP: *.home.aster.pl 30.11.11, 00:14
      Żałuję że wybudowałem swój dom w miejscu do tego odpowiednim, a potem go ubezpieczyłem. Teraz też by mi wybudowali fajny nowy domek ... i jeszcze w gazetach piszą
      • Gość: vvv Re: Lanckorona. Piękne domy nad osuwiskiem IP: *.ists.pl 30.11.11, 06:38
        Jesteś pewien że od wszelkich klęsk jesteś ubezpieczony?
      • Gość: y Re: Lanckorona. Piękne domy nad osuwiskiem IP: *.lpp.com.pl 30.11.11, 08:45
        A ciekawe jak byś się czuł jakby Ci ten dom spłynął z deszczem o błotem...
        • Gość: Mario Re: Lanckorona. Piękne domy nad osuwiskiem IP: *.home.aster.pl 30.11.11, 10:08
          Właśnie mam w takim miejscu że mi nie spłynie, nie wybudowałem domu na osuwisku ... Jak matoły budują(ktoś im tez na to pozwala) na terenach zagrożonych to potem do ubezpieczyciela, albo do własnej kieszeni, nie do cudzej.
    • aarvedui bez przesady 30.11.11, 05:47
      bez przesady - domy nie są "piękne", są skromne, poprawne, odpowiednie.

wiadomo, że w kraju estetyki kostki z pustaków z gankiem z kolumnadą i wieżyczką na rogu - każdy normalny projekt jest sensacją, ale bez przesady.
      to jest zachodni STANDARD minimum estetycznego i projektowego.
      niestety koszty (podawane w poprzednim artykule) jakieś takie sporawe, jak na dość skromne osiedle z dala od cywilizacji ;)
      media były, grunty też, skąd te koszty ? nie wiadomo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka