lu.tek 07.03.02, 17:52 Przepraszam, watek w 100% podptrzony w Gdansku ale rozwija sie tam calkiem niezle. Moze tutaj tez pobawimy sie w zgadywanki muzyczne. Mam juz nawet pierwsze pytanie: Prosze podac miejsce urodzenia Czeslawa Niemena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaw Re: AMADEUSZ & ZAPPA 07.03.02, 19:03 lu.tek napisał(a): > Przepraszam, watek w 100% podptrzony w Gdansku ale rozwija sie tam calkiem > niezle. > Moze tutaj tez pobawimy sie w zgadywanki muzyczne. > Mam juz nawet pierwsze pytanie: Prosze podac miejsce urodzenia Czeslawa Niemena Wasiliszki Stare k/Nowogródka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gutek Re: AMADEUSZ & ZAPPA IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 08:06 Dowiedzialem sie tutaj gdzie urodzil sie Niemen. A kto wie gdzie i kiedy urodzil sie Marek Grechuta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oms Re: AMADEUSZ & ZAPPA IP: *.intech.pl 08.03.02, 11:19 Marek Grechuta urodził się chyba w Zamościu i chyba w 1945 roku, ale głowy uciąć sobie nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: AMADEUSZ & ZAPPA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 11:39 a gdzie na świat przyszła Ula Dudziak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Broda Re: AMADEUSZ & ZAPPA IP: *.HH1.srv.t-online.de 11.03.02, 13:18 Wiem tylko, ze U. Dudziak urodzila sie w 1943 ale nie mam pojecia gdzie. A gdzie urodzil sie Carlos Santana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Broda Re: AMADEUSZ & ZAPPA IP: *.HH1.srv.t-online.de 12.03.02, 16:38 No co jest, nie ma chetnych do zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: AMADEUSZ & ZAPPA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 18:57 ja jestem, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaw Re: AMADEUSZ & ZAPPA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 12:20 Gość portalu: peteen napisał(a): > ja jestem, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie... Ula Dudziak urodzila sie w Straconce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: AMADEUSZ & ZAPPA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 16:03 brawo ! wtedy była to wioska koło Bielska-Białej, dziś jest to prominentna dzielnica willowa w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-ray Zagadka Nr 2... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.02, 18:22 brzmi nastepujaco: z jakim krakowskim artysta w biseksualnym zwiazku pozostaje niejaki Maciej Malenczuk?? Stali bywalcy Free Pub'u znaja ta osobe. PA Odpowiedz Link Zgłoś