Dodaj do ulubionych

molestowanie przez profesorow

IP: *.byu.edu 15.06.04, 18:32
prosze zglaszac kto zetknal sie z tym problemem w trakcie studiow. Ku przestrodze innych
nieswiadomych prosze o podanie kierunku, uczelni i nazwiska (tylko jesli ta osoba znana jest
szerzej z tego typu zachowania, a o pojedynczych, izolowanych przypadkach prosze nie
wspominac).

bog zaplac
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Prostytucja na psychologii IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 25.06.04, 18:40
      Jest facet zwiazany z psychologia, m.innymi na UJ. Bardzo lubi młodziutkie
      panieniki. Praktycznie na każdym roku coś dla siebie znajduje. Nie powiem,
      opłaca się. Pomaga w egzaminach, badaniach, jak trzeba to przez znajomych
      załatwi pracę. Trzy lata temu przegiął pałę i za bardzo się afiszował z taką
      jedną studento-kurewką. Zrobiła się afera i o mało co zupełnie go nie uziemili,
      mieli go wywalić ale skończyło sie tylko na zesłaniu na inne miejsce. Siedział
      cicho przez rok a potem wszystko wróciło do normy. Dwa lata temu próbował się
      do mnie dobierać ale zaśmiałam mu się w twarz. Wiem, że potem sypiała z nim
      znów ta sama cwaniara, zresztą skutecznie. Załatwił jej wtedy doktorat i
      podawał mi ją jako przykład co będzie jak będę dla niego dobra. Jeśli cię to
      interesuje to popytaj na psychologii, tam wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
      • Gość: Malina Re: Prostytucja na psychologii IP: *.3dart.com.pl 30.06.04, 00:48
        Czy to chodzi o BK?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka