Dodaj do ulubionych

Dębniki - przyszły raj dla bogatej mieszczański...

• Gość: Lokis Artykuł sponsorowany IP: 94.42.250.* 08.05.12, 23:54
      W rzeczonej pizzerii byłem raz i więcej nie pójdę. Ciasno a pizza przeciętna i wybór mały. A reszta... jak ktoś był tak głupi że kupił mieszkanie na Ruczaju albo w ścisłym centrum czy na Kazimierzu to pewnie że tam mu się spodoba...
    • Gość: Malgorzata Dębniki - przyszły raj dla bogatej mieszczański... IP: *.ip.netia.com.pl 09.05.12, 10:46
      W 1918 r moi dziadkowie zamieszkali na Dębnikach Tutaj urodziła się ( w domu ) moja mama i jej rodzeństwo. W domu po nich mieszka moja siostra - dzięki niej dom jest jak w przeszłosci. Mnie z Krakowa wyniosło ale to Dębniki sa moim miejscem na ziemi
    • pandoraxxx W Dębnikach!!! 13.05.12, 12:13
      [i]bo na starych Dębnikach[/]

Na dachu, ale nie na dzielnicy!!!! Tak jak w Podgórzu, tak i w Dębnikach. Nauczyć się wreszcie, albo kartki nad biurkami przylepić GW-praktykantom, aby ściągawkę mieli i odmiany się nauczyli.
    • 10iwonka10 Dębniki - przyszły raj dla bogatej mieszczański... 14.05.12, 10:07
      Mnie sie Debniki zawsze podobaly. Ale 15-20 lat temu bylo tam troche tak jak na Kazimierzu..pijaczki sikajace w bramie...troche nieciekawego'elementu'. Wiec moze teraz szansa na zmiane.
    • Gość: teresa Dębniki - przyszły raj dla bogatej mieszczański... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 19:36
      bardzo trafnie zauważył amator socjolog ,że ,,masa wiejskiego chł...u ,, to bardzo chciałaby w Krakowie mieszkać bo to ,,prestiż , nobilitacja jak takie wiejskie coś pochwali się klitką dla,,królików ,, ale w Krakowie ....................prawdziwy krakowianin raczej wyjeżdza z Krakowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka