prominent 28.06.04, 19:20 Pytam bo nosi fajny krawat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: Czy Lepper kibicuje Cracovii?????????? 28.06.04, 20:51 Boże chroń króla i Craxę przed tym oszołomem. Odpowiedz Link Zgłoś
prominent Re: Czy Lepper kibicuje Cracovii?????????? 28.06.04, 21:08 Myślę, że klub Cracovii mógłby zażądać odszkodowania za przywłaszczenie sobie przez inny "klub" barw jakie od dziesięcioleci zarezerwowane są ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:ZMSY i PZPRY 40 lat kibicowały Wiśle!!! 28.06.04, 21:14 Wisła im sprawy nie wytoczyła,bezpłatna reklama była!! ;o{)). Odpowiedz Link Zgłoś
m.in na drzewo 29.06.04, 02:23 liscie pompować... co by nie pisać, skrypt tego forum pozostawia wiele do zyczenia.... żenada... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heyah Pieski małe dwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 02:27 chciały przejść przez Kraków nie wiedziały jak spytały Pasiaków a Cracovia zła z...a pieski dwa! sibą sibą z...a pieski dwa :)) SIBĄ SIBĄ Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike no brawo!!! 29.06.04, 12:35 Witamy w pierwszej lidze! takie piosenki sobie śpiewaliście na waszej fecie? to pięknie! a w szkole też się tak dobrze wierszyków uczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:ZMSY i PZPRY 40 lat kibicowały Wiśle!!! 29.06.04, 05:09 .....czerwone zwisy męskie!!!................. Odpowiedz Link Zgłoś
stary71 Re:ZMSY i PZPRY 40 lat kibicowały Wiśle!!! 29.06.04, 12:58 Witaj Longwehiclu! Napisałeś: "ZMSY i PZPRY 40 lat kibicowały Wiśle!!!" To prawda. Zwłaszcza było to widoczne od połowy lat 70-ych. Ale znałem też porządnych ludzi, dla których Wisła była wspomnieniem chwalebnej historii przedwojennego piłkarstwa. Zresztą dawniej było troche inaczej. Od zawsze kibicowałem Cracovii, ale w dzieciństwie chodziłem i na Wisłę i na Garbarnię i nawet na mecze Wawelu. Wtedy to nie było nic złego. A dzięki temu widziałem w akcji wielu wspaniałych piłkarzy, których nie zobaczyłbym, gdybym chadzał tylko "na Cracovię". Mógłbym ich wymienić dziesiątki - tych z lat 60-ych. A Lepper - to kibol. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re:ZMSY i PZPRY 40 lat kibicowały Wiśle!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.06.04, 13:08 "longwehiclu" (btw vehicle piszemy zazwyczaj przez v) zapytaj kogos starszego od siebie, kim byl pan Cyrankiewicz, pierwszy kibic Cracovii za czasow gorszego systemu Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re:ZMSY i PZPRY 40 lat kibicowały Wiśle!!! 29.06.04, 18:38 To Zapytaj starszych od siebie ,jak to było z gwożdziem wbitym w szandar GTS Wisła przez gen.Moczara !!!Pierwszego sbeka Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hihiboy Re:ZMSY i PZPRY 40 lat kibicowały Wiśle!!! 29.06.04, 19:00 cz w warunkach normalnych, demokratycznych Moczar wbijałby tego gwoździa, czy byłoby miejsce dla Cyrankiewicza na stadionie Cracovii ? nie tak a nie inaczej sie stało bo żyliśmy, wtedy w takim a nie innym systemie totalitarnym nie wydaje ci się wyciąganie "komunistycznej" przeszłości w takim kontekście jest wyłącznie poszukiwaniem taniej sensacji ;/ a janusz słusznie Ci naświetlił, iż po twojej stronie błoń również zachodziły "zjawiska" które zapewnie nazwał bys kolaboracją Odpowiedz Link Zgłoś
hihiboy Re: Czy Lepper kibicuje Cracovii?????????? 29.06.04, 13:09 napewno bez trudu znalazł by wspólny jezyk z prof. Filipiakiem muhaha Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Czy Lepper kibicuje Cracovii?????????? 29.06.04, 21:27 Doskonale by pasował. Odpowiedz Link Zgłoś
prominent tak sobie pomyślałem... 29.06.04, 21:46 że to ogromna strata dla Cracovii. Nie mogą wypuścić białoczerwonych krawatów - bo nikt nie chce wyglądać jakby należał do samoobrony :) A pewnie nie jeden kibic kupiłby taki krawat. Cracovianie do dzieła - pozbyć się czarliego leprina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prominent leprin... 29.06.04, 21:49 leprin to chyba jedyny człowiek, który spotkany przez pseudokibica dostałby wpier...nicz za "poprawną odpowiedz" na pytanie "komu kibicuje" :) Odpowiedz Link Zgłoś