Dodaj do ulubionych

Kierowca audi wjechał na przejściu dla pieszych...

IP: *.upc-j.chello.nl 07.10.12, 21:26
pewnie jak zawsze: "jechal wprawdzie szybko ale bezpiecznie" :\
Obserwuj wątek
    • Gość: wini koło błoń IP: 195.150.224.* 07.10.12, 22:20
      na focha to oni tam ciągle jadą 'szybko ale bezpiecznie' tak 80km/h+ . W dodatku pewnie się okaże że pieszy 'wtargnął' na przejście, kierowca 'jechał uważnie" ale 'oślepiło go słońce...tfu księżyc, a poza tym to się śpieszył do rodzącej żony...
      • Gość: PanTograf Re: koło błoń IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.12, 22:39
        A poza tym była to wina pieszego, bo nie miał kilkudziesięciu odblasków, kasku i ochraniaczy. Nie przewidział też, że kierowca nie zechce się zatrzymać przed przejściem.
    • Gość: Krzysztof K. Kierowca audi wjechał na przejściu dla pieszych... IP: *.fema.krakow.pl 08.10.12, 00:01
      Dobra, szanowni gó...arze. Zapewne kiedyś zrobicie prawo jazdy i... może nie bawcie się w sędziów.
      • Gość: Bartek Re: Kierowca audi wjechał na przejściu dla pieszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 00:35
        Prawo jazdy od 10 lat. Zero problemów z zauważeniem pieszego przed przejściem, nie mówiąc o pieszym na przejściu.
      • Gość: wini Re: Kierowca audi wjechał na przejściu dla pieszy IP: 195.150.224.* 08.10.12, 00:46
        Gość portalu: Krzysztof K. napisał(a):

> Dobra, szanowni gó...arze. Zapewne kiedyś zrobicie prawo jazdy i... może nie ba
        > wcie się w sędziów.

Jeszcze do ciebie nie dotarło że to nie lata 70te żeby sobie k*tasa przedłużać samochodem, bo każdy ma i samochód i prawo jazdy?
      • Gość: żarosław gołę [...] IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 01:32
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: a10 Krzyś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.12, 10:16
        Przejechałem za kółkiem 2 mln km ( Ty z pewnością więcej - ja wiem, kozak w necie, d.. w świecie) w 40 krajach, to mnie jednak nie pozbawia prawa do bezpiecznej jazdy po mieście, na rowerze też. A NAWET do bezpiecznych spacerów.

Zalecam więc ostrożność, Tatusiu, bo można się ośmieszyć, a tu różni bywają.
    • Gość: polski_kierowca Cholerni piesi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.12, 07:40
      Kurna plączą się po przejściu jakby tumany nie wiedziały ze najważniejsza jest płynność ruchu samochodowego. Nie po to naród ciężko pracuje żeby mu utrudniać jazdę samochodem. Tylko nieudacznicy chodzą na piechotę.
    • Gość: n Kierowca audi wjechał na przejściu dla pieszych... IP: 85.237.211.* 08.10.12, 08:43
      Staram się nie zatrzymywać dla pieszych na dwupasmówkach bo nie chce mieć na sumieniu, że zadowolonego pieszego rozjedzie coś z drugiego pasa (zazwyczaj czarna bryka pani blond przyklejona do iphona albo muskularny łysawy osiłek). POLICJA NIC Z TYM DALEJ NIE ROBI!
      • Gość: Paweł Re: Kierowca audi wjechał na przejściu dla pieszy IP: *.comarch.com 08.10.12, 09:31
        To jest ostatni odcinek o przejściach. Jest tego o wiele więcej.
        www.tvp.pl/krakow/jedz-bezpiecznie/wideo/niebezpieczne-przejscia-dla-pieszych-17-ix-2012/8541223
        • Gość: otto Re: Kierowca audi wjechał na przejściu dla pieszy IP: *.multi-play.net.pl 08.10.12, 15:48
          Kiedyś wierzyłem, że osoby złapane przez policję, tylko tak się tłumaczą, że udają totalnych idotów. Teraz myślę, że oni wcale nie udają... Np. "nie uważam, że przejechałem na czerwonym, a tak w ogóle to nie jestem stąd". Za samo tłumaczenie się w podobny sposób policja powinna im zatrzymywać prawo jazdy.
      • Gość: grx Re: Kierowca audi wjechał na przejściu dla pieszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.12, 10:01
        niestety, można w ten sposób bardzo zaszkodzić
    • Gość: batman Pajac na Prusa, IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.12, 10:06
      czarne audi A3. Uciekał, żeby nie dostać po pysku.
    • Gość: k. Kierowca audi wjechał na przejściu dla pieszych... IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 13:30
      ...ale oczywiście jak zawsze winny będzie rowerzysta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka