buraque 26.10.12, 17:14 zastanowiłem się ponownie i ponownie nie wyrażam zgody następni proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagaj Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... 26.10.12, 17:29 ostatnie podrygi staruszków,a może staruchów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkj Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 17:53 Z całym szacunkiem dla zmarłego i kombatantów. Stanowcze NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ośmieszać to kombatanci czy tylko dr B. z UEk? IP: 193.239.37.* 26.10.12, 18:28 Kombatanci, których znam, choć szanują Prezydenta Kaczorowskiego i Kaczyńskiego i pamięć o nich są raczej zdziwieni i zniesmaczeni. Sam pomysł ośmiesza też Prezydenta już tam pochowanego robiąc z całej sprawy niepotrzebny kabaret. To wrzutka PO by znów ośmieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hildebrant Znaczy się wina Tuska? IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 05:50 Jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 18:09 Kaczyński, Kaczorowki, Łokietek, Kazimierz Wielki, Jagiełło Czy kogoś pojebało !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.12, 19:35 Nawet wiem kogo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski IP: *.multi-play.net.pl 26.10.12, 20:01 A Piłsudzki? A Sienkiewicz? A Sikorski? Przypominam, że Kaczyński był zwierzchnikiem sił zbrojnych, jak Piłsudzki, natomiast Kaczorowski był nieuznawanym honorowym prezydentem na uchodźstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozum wyszedł? a ortografia? IP: 193.239.37.* 26.10.12, 20:18 a co z ortografią? chyba tak historyczny nazwisko jak Piłsudski to powinno się znać? zwłaszcza jak się o Wawelu dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joke Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.multi-play.net.pl 26.10.12, 18:10 ktoś tu chyba nie rozumie czym jest WAWEL! to nie jest cmentarz komunalny! Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski 26.10.12, 18:24 od 2010 już jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
big_gadu Re: Zgadza sie !!!! 26.10.12, 18:56 Trzeba już teraz zaplanować najpierw miejsce na pochówek dla drugiego bliźniaka ! Bo braknie miejsca dla wodza, tylko jest problem - co zrobić z pochówkiem jego ukochanego kota Alika ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.12, 19:33 Niestety ale tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Sprofanowany już Wawel zniesie marionetkowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 19:14 prezydenta, rotmistrza i innych "zasłużonych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balusz Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.ists.pl 26.10.12, 19:23 Jeden i drugi nie zasługuje na pochówek na Wawelu. To żadne wybitne postacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: 195.14.116.* 26.10.12, 19:51 Dajcie już spokój temu Wawelowi, to nie jakieś powązki. Jeszcze ostatniego nie wywieziono a już następny w kolejce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joankb Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 20:38 Świetny sposób na zrobienie z Wawelu zwykłego cmentarza. Wzgórze jest niemałe - jeszcze się kilku pomieści. Odpowiedz Link Zgłoś
buenabuelo opamiętajcie się!!! 26.10.12, 20:40 Zostawcie miejsce dla mnie! Ja też mam osiągnięcia - nie palę dwa lata! Nie uprawiam seksu od roku! Przestałem chodzić do tzw kościoła! Czyż to jest mało? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Re: opamiętajcie się!!! 26.10.12, 21:24 Mało. Nie zostałeś zdradzony, coś koło świtu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hildebrant Re: opamiętajcie się!!! IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 05:51 Może tylko o tym nie wie, a zdradzony jednak został? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npc Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 21:05 Bukowski - i wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Całym sercem popieram ten pomysł ! IP: *.ists.pl 26.10.12, 21:11 Pan Prezydent powinien byc pochowany na Wawelu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Całym sercem popieram ten pomysł ! IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 23:53 Jaruzelski też! Niech już ustawia się w kolejce po miejsce, bo może braknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
prerekwizyt Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... 26.10.12, 21:14 Ludzie władzy - jakiejkolwiek władzy! Nie przekraczajcie granic absurdu! Odpowiedz Link Zgłoś
popish Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... 26.10.12, 21:53 Nie chciałem nigdy tego pisać, ale teraz jestem zmuszony. Jest jeszcze jeden wybitny Polak, wprawdzie żyje i oby żył jak najdłużej, ale miejsce dla niego trzeba na Wawelu trzymać. Zapewne się nie zgodzi na to, ale ...... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.181.192.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.12, 22:02 proponuję Tu 154 też na Wawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: georgeb Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 22:07 Tu nie ma dla niego miejsca. Niech go pochowają w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 22:22 Ja proponuję już obecnego na Wawelu prezydenta też ekshumować i przenieść do Warszawy, żeby fanatyków skupić w jednym miejscu i ograniczyć te bzdurne marsze w kulturalnym i spokojnym Krakowie. Nikt nie chciał i nie chce chowania polityków w Krakowie, to miasto kultury i nauki. Jak chcieliście stolicy w Warszawie to trzymajcie polityków u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Zgadzam się!!! 26.10.12, 23:23 Ale najpierw wypieprzyć tego który tam niepotrzebnie i niezasłużenie kwaterę zajął. Odpowiedz Link Zgłoś
ya-nek Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... 27.10.12, 04:00 Wywalić Kaczora, pochować na Wawelu Kaczorowskiego. Podnoszę za tym obie ręce w górę. Kaczyński znalazł się na Wawelu przez głupotę i samowolę wiejskiego proboszcza Dziwisza, Kaczorowski zasłużył sobie na to całym swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RWJ mauzoleum IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.12, 05:27 Mowy nie ma dla pacynek brytyjskiego wywiadu która się pasła i paliła cygara na salonach londynu po tym jak bezczelnie jej angielscy panowie spuścili ich w kiblu historii - mowy nie ma. Niech go pochowają przy szosie na Zaleszczyki na Ukrainie - tamtędy uciekał przedwojenny rząd którego ten pan nazywał się kontynuatorem... Niech żyje nasz prezydent obserwatorpolityczny.pl/konieczne-zmiany-na-wawelu-mauzoleum-lecha-kaczynskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: px Zły pomysł! IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.12, 09:20 Lepiej zbudujmy narodowe miejsce pochówku, panteon, tak jak np. Niemcy zbudowali swoją Walhallę. I wtedy trzeba tam przenieść Zimnego Lecha wraz z Małżonką, a nawet Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Marionetkowy prezydent marionetkowego rządu, 27.10.12, 18:31 wybrany przez kilkadziesiąt osób. Nie miał najmniejszego wpływu na losy Polaków w kraju, a teraz czci się go jak jakiegoś wybitnego władcę. To zakrawa na kpinę. Odpowiedz Link Zgłoś