Dodaj do ulubionych

Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg...

26.10.12, 17:14
zastanowiłem się ponownie i ponownie nie wyrażam zgody

następni proszę!
Obserwuj wątek
    • aagaj Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... 26.10.12, 17:29
      ostatnie podrygi staruszków,a może staruchów
      • Gość: jkj Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 17:53
        Z całym szacunkiem dla zmarłego i kombatantów. Stanowcze NIE.
        • Gość: nie ośmieszać to kombatanci czy tylko dr B. z UEk? IP: 193.239.37.* 26.10.12, 18:28
          Kombatanci, których znam, choć szanują Prezydenta Kaczorowskiego i Kaczyńskiego i pamięć o nich są raczej zdziwieni i zniesmaczeni. Sam pomysł ośmiesza też Prezydenta już tam pochowanego robiąc z całej sprawy niepotrzebny kabaret. To wrzutka PO by znów ośmieszyć?
          • Gość: hildebrant Znaczy się wina Tuska? IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 05:50
            Jak zwykle.
    • Gość: góral Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 18:09
      Kaczyński, Kaczorowki, Łokietek, Kazimierz Wielki, Jagiełło
      Czy kogoś pojebało !!!
      • Gość: Polak Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.12, 19:35
        Nawet wiem kogo !
      • Gość: Jan Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski IP: *.multi-play.net.pl 26.10.12, 20:01
        A Piłsudzki? A Sienkiewicz? A Sikorski?
        Przypominam, że Kaczyński był zwierzchnikiem sił zbrojnych, jak Piłsudzki, natomiast Kaczorowski był nieuznawanym honorowym prezydentem na uchodźstwie.
        • Gość: rozum wyszedł? a ortografia? IP: 193.239.37.* 26.10.12, 20:18
          a co z ortografią? chyba tak historyczny nazwisko jak Piłsudski to powinno się znać? zwłaszcza jak się o Wawelu dyskutuje.
    • Gość: joke Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.multi-play.net.pl 26.10.12, 18:10
      ktoś tu chyba nie rozumie czym jest WAWEL!
      to nie jest cmentarz komunalny!
      • seven Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski 26.10.12, 18:24
        od 2010 już jest..
        • big_gadu Re: Zgadza sie !!!! 26.10.12, 18:56
          Trzeba już teraz zaplanować najpierw miejsce na pochówek dla drugiego bliźniaka !
          Bo braknie miejsca dla wodza,
          tylko jest problem - co zrobić z pochówkiem jego ukochanego kota Alika ?

• Gość: Polak Re: Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.12, 19:33
          Niestety ale tak !
    • Gość: xyz Sprofanowany już Wawel zniesie marionetkowego IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 19:14
      prezydenta, rotmistrza i innych "zasłużonych".
    • Gość: balusz Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.ists.pl 26.10.12, 19:23
      Jeden i drugi nie zasługuje na pochówek na Wawelu.
      To żadne wybitne postacie.
    • Gość: kotek Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: 195.14.116.* 26.10.12, 19:51
      Dajcie już spokój temu Wawelowi, to nie jakieś powązki. Jeszcze ostatniego nie wywieziono a już następny w kolejce
    • Gość: joankb Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 20:38
      Świetny sposób na zrobienie z Wawelu zwykłego cmentarza.
      Wzgórze jest niemałe - jeszcze się kilku pomieści.
    • buenabuelo opamiętajcie się!!! 26.10.12, 20:40
      Zostawcie miejsce dla mnie! Ja też mam osiągnięcia - nie palę dwa lata! Nie uprawiam seksu od roku! Przestałem chodzić do tzw kościoła! Czyż to jest mało?
      • ludwik_7125 Re: opamiętajcie się!!! 26.10.12, 21:24
        Mało. Nie zostałeś zdradzony, coś koło świtu!
        • Gość: hildebrant Re: opamiętajcie się!!! IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 05:51
          Może tylko o tym nie wie, a zdradzony jednak został?
    • Gość: npc Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 21:05
      Bukowski - i wszystko jasne...
    • Gość: s Całym sercem popieram ten pomysł ! IP: *.ists.pl 26.10.12, 21:11
      Pan Prezydent powinien byc pochowany na Wawelu !
      • Gość: eee Re: Całym sercem popieram ten pomysł ! IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.12, 23:53
        Jaruzelski też!
        Niech już ustawia się w kolejce po miejsce, bo może braknąć.
    • prerekwizyt Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... 26.10.12, 21:14
      Ludzie władzy - jakiejkolwiek władzy! Nie przekraczajcie granic absurdu!
    • popish Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... 26.10.12, 21:53
      Nie chciałem nigdy tego pisać, ale teraz jestem zmuszony. Jest jeszcze jeden wybitny Polak, wprawdzie żyje i oby żył jak najdłużej, ale miejsce dla niego trzeba na Wawelu trzymać. Zapewne się nie zgodzi na to, ale ...... .
    • Gość: wacek Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.181.192.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.10.12, 22:02
      proponuję Tu 154 też na Wawel
    • Gość: georgeb Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 22:07
      Tu nie ma dla niego miejsca.
      Niech go pochowają w Anglii
    • Gość: ... Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 22:22
      Ja proponuję już obecnego na Wawelu prezydenta też ekshumować i przenieść do Warszawy, żeby fanatyków skupić w jednym miejscu i ograniczyć te bzdurne marsze w kulturalnym i spokojnym Krakowie. Nikt nie chciał i nie chce chowania polityków w Krakowie, to miasto kultury i nauki. Jak chcieliście stolicy w Warszawie to trzymajcie polityków u siebie.
    • wacikowa Zgadzam się!!! 26.10.12, 23:23
      Ale najpierw wypieprzyć tego który tam niepotrzebnie i niezasłużenie kwaterę zajął.
    • ya-nek Kombatanci apelują: Grób Ryszarda Kaczorowskieg... 27.10.12, 04:00
      Wywalić Kaczora, pochować na Wawelu Kaczorowskiego. Podnoszę za tym obie ręce w górę. Kaczyński znalazł się na Wawelu przez głupotę i samowolę wiejskiego proboszcza Dziwisza, Kaczorowski zasłużył sobie na to całym swoim życiem.
    • Gość: RWJ mauzoleum IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.12, 05:27
      Mowy nie ma dla pacynek brytyjskiego wywiadu która się pasła i paliła cygara na salonach londynu po tym jak bezczelnie jej angielscy panowie spuścili ich w kiblu historii - mowy nie ma. Niech go pochowają przy szosie na Zaleszczyki na Ukrainie - tamtędy uciekał przedwojenny rząd którego ten pan nazywał się kontynuatorem...

Niech żyje nasz prezydent

obserwatorpolityczny.pl/konieczne-zmiany-na-wawelu-mauzoleum-lecha-kaczynskiego/
    • Gość: px Zły pomysł! IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.12, 09:20
      Lepiej zbudujmy narodowe miejsce pochówku, panteon, tak jak np. Niemcy zbudowali swoją Walhallę. I wtedy trzeba tam przenieść Zimnego Lecha wraz z Małżonką, a nawet Piłsudskiego.
    • atosatos1 Marionetkowy prezydent marionetkowego rządu, 27.10.12, 18:31
      wybrany przez kilkadziesiąt osób. Nie miał najmniejszego wpływu na losy Polaków w kraju, a teraz czci się go jak jakiegoś wybitnego władcę. To zakrawa na kpinę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka