Dodaj do ulubionych

To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie to

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 15:17
niby ma być taka "wielka liczba"...

Zresztą co będę pisała, po odpowiedziach na ten wątek poznam siłę tego
pseudoforum (stalynick, peeten, longwehicle - wy się nie liczycie bo te kilka
osób dziennie to właśnie Wy)

PS. To forum zaczyna mi przypominać upadek "Dużego Formatu"... Rydzyk pieje
ze szczęścia
Obserwuj wątek
    • peteen mój boże... który to juz wątek w tej materii... 11.07.04, 16:08
      i wcale nie odkrywczy, zwłaszcza, że pisany przez osobę niezalogowaną, czyli
      przez nikogo...
      a krakforum trwa i trwa...
    • garg_ul Bla bla bla... 11.07.04, 16:19
      Wakacje są, i tylko ciężko pracujący albo ciężko chorzy siedzą przed kompem non
      stop, zwłaszcza jak pogoda jest, a ostatnio zaczęło się robić nawet całkiem
      ładnie ;PP

Wirusy - bo gdzieś się muszę
      reklamować ;o
    • stalynick Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 16:40
      ot, tolerancja po krakowsku :)

Strach wyjść na Kraków i wołać - jestem Stalynick.
      • peteen Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 16:53
        no ty, stalynicku, mozesz rzeczywiscie miec problemy, jak cię "prawdziwe
        krakusy" dorwą...
        ;c)
        • stalynick Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 16:59
          raz się żyje raz umiera :)

(to będzie ostatni artykuł z serii - "jak to w tym Krakowie niebezpiecznie")

dziś koło godziny 12 na rynku głównym zamordowano stalynicka :)

PS
          a z tą tolerancją to wiesz o co mi chodzi :) (homoseksualiści już dostali po
          pupie. teraz forumowicze zostali nazwani psami :) )
          • to.ya Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 17:10
            stalynick napisał:

> dziś koło godziny 12 na rynku głównym zamordowano stalynicka :)

Jak to???????????????????????????????????????????????????????????
            • longwehicle Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 17:50
              Przecież są wakacje...sezon ogórkowy!!.Każdy ma prawo do urlopu,forumowicze
              też !!.To jest naprawdę "Wielkie Forum",piszą tutaj świetni ludzie,młodzi i
              starzy,nieopierzone czubki i doświadczeni wyjadacze!!!.Scierają się ze sobą
              osoby o różnych spojrzeniach na rzeczywistość .Stare p.. komuchy,Nawiedzeni LPR-
              acy,Niedobitki unijne,samogwałciciele z Samoobrony!!!.Czasem monitor wrze i to
              jest potęga Tego Forum ,Na którą My wszyscy pracujemy.Starzy i młodzi........
              RAZEM!!!.Nie dzieli nas różnica wieku ,poziom wykształcenia,kolor skóry.To jest
              przedmiot zawiści i zazdrości...więc pocałujcie nas w ...........!! ;o{))).
              • sunny_day Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 22:26
                O yes, yes Mr Longwehicle...niech nas pocałują :DDDD
            • stalynick Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 18:01
              > Jak to???????????????????????????????????????????????????????????

:)
              no przecież jak mnie te "prawdziwe krakusy dorwią..." ;)
              • to.ya Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 18:04
                stalynick napisał:

> > Jak to???????????????????????????????????????????????????????????
                >
                >
                > :)
                > no przecież jak mnie te "prawdziwe krakusy dorwią..." ;)

Ufffffffffffffffffff.... jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!! (na e-maile nie odpowiadasz
                ale jesteś!!!!!)
                Ja nie jestem "prawdziwym krakusem" ;P
                • stalynick Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 18:13
                  heh :)
                  właśnie uświadomiłaś mnie, że nick stalynick posiada swoje konto email. aż
                  sprawdzę co tam dostałem :)
                  • trudny2002 cytuję : To formum zeszło na psy. 11.07.04, 20:14
                    zejście na psy to nic takiego wobec zejścia w sensie zejścia.
                    Pozdrawiam i winszuję rozpoznania zwanego diagnozą...
                    trudny
        • Gość: krakowianka Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie IP: w3cache.* / 81.219.246.* 12.07.04, 16:30
          co tu mówić o prawdziwych Krakusach jak 90 procent mieszkańców Krakowa to
          mieszanina niemal z całej polski
    • teofilo Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 21:18

• klymenystra Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 22:32
        ha! bialy kiel toze byl psem jakby na to nie patrzec...
        • zielonki Re: To formum zeszło na psy. Kilka osób dziennie 11.07.04, 23:21
          Lessie, łajka i inne łajdaki. Całe szczęście że mój spi, bo dopiro by się wcoorviwe
    • stary71 Hau! Hau! 11.07.04, 23:29
      • zielonki Re: Co tak cienko ? 11.07.04, 23:40
        ?

• stary71 Re: Co tak cienko ? 11.07.04, 23:53
          Posłuchaj dobrze! Szczekałem basem!
          • zielonki Re:Posłuchaj tego 11.07.04, 23:56
            HAU, HAU. Wrrrrrrrh. HAU, HAUUUuu
            • ciupazka Re:Posłuchaj tego 12.07.04, 00:20
              Kruca pała, idzciyz spać! Ni ma co cytać.
              Telo.Pozdr., hale nie scekom, ani nie warcem.
              • stary71 Re:Posłuchaj tego 12.07.04, 00:34
                My se tak ino... Z hańtela słysołeś?
                • zielonki Re: Agencja matrymonialna 12.07.04, 01:46
                  Agencja Matrymonialna - ogłoszenia.
                  Jeśli szukasz suczki, lub pieska w celach rozpłodowych to tutaj znajdują się takie właśnie ogłoszenia. Uwaga ogłoszenia o szukaniu pieska lub suczki nie rasowych (nierodowodowej) psów nie będą zamieszczane! Rozmnażajmy tylko pieski z papierami.
                  • Gość: papierowy_tygrys Re: Rozmnażajmy tylko pieski z papierami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:28
                    ot idea!
                    • leofritz Co wyjdzie z połączenia pieska z papierem? 14.07.04, 11:46
            • stary71 Re:Posłuchaj tego 12.07.04, 00:24
              A niechże Cię... Ty to umiesz szczekać... :)
    • zielonki Re: To forum zeszło na psy. A pies to co? 12.07.04, 01:35
      Od około 10.000 lat pies towarzyszy człowiekowi. Podobnie jak ludzie psy także cierpią na zaburzenia nerwicowe. Zaburzenia te dotyczą zarówno sfery zachowania jak i sfery życia emocjonalnego i są uwarunkowane bolesnymi doświadczeniami z przeszłości. Dla zrozumienia psiej psychiki ważne jest bliższe spojrzenie na kwestię przywództwa. Ludzki świat widziany jego oczami rządzi się tymi samymi regułami, jakie obowiązują w wilczym stadzie.
      • zbyszek07 Re: To forum zeszło na psy. 12.07.04, 09:05
        Wazna ilosc
        czy jakosc?
        :-)
    • leofritz Re: To forum zeszło na psy. 12.07.04, 21:50
      Coraz więcej chamskich postów.
      Coraz więcej chamstwa i prowokacji, prymitywizmu i ordynarnych zaczepek.
      Tak, forum schodzi, tylko czy na psy?..L.
      • zielonki Re: Zejście smoka 13.07.04, 17:28
        fun33.w.interia.pl/obrazki/Galeria%205/Smok.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka