Dodaj do ulubionych

Kraków stracił 2 MILIARDY PLN !!!!!

IP: 192.168.30.* 28.03.02, 23:20
Nie będzie na razie basenów, hoteli i parkingów ani przy ulicy Bulwarowej, ani
przy Eisenberga. Komisja konkursowa odrzuciła propozycję Krakowskiej Fundacji
Kultury Fizycznej. Propozycję za dwa miliardy złotych!

Reszta w GwK...

Czy u nas kiedyś będzie noralnie? Pozwólcie, że odpowiem sobie sam....Nie
Obserwuj wątek
    • Gość: peteen Re: Kraków stracił 2 MILIARDY PLN !!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 23:59
      nie znam szczegółów, jak poznam - rzucę jakąś uwagę
      ale...
      pamietam stare czasy przy bulwarowej ( czyt. nad zalewem ), miejscu tętniącym
      życiem i błagającym o lepsze zagospodarowanie, dziś ulatuje już nawet
      wspomnienie
      • Gość: Rex Re: Kraków stracił 2 MILIARDY PLN !!!!! IP: *.bci.net.pl 29.03.02, 09:16
        Ludzie ,jakie 2 miliardy ???
        Jakaś nieznana fundacja mówi ,że da.Ale nie mói skąd,nie przedstawia żadnych
        wiarygodnych dokumentów ,że ma takie pieniądze dostać.Żąda za to dostępu do
        nieruchomości na 99 lat.Toż to albo przekręt albo głupota.
        Oczywiście terez powinien zostać zagospodarowany ,ale nie przez oszołomów
        • Gość: Zbigniew Re: Kraków stracił 2 MILIARDY PLN !!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 09:29
          Gość portalu: Rex napisał(a):

> Ludzie ,jakie 2 miliardy ???
          > Jakaś nieznana fundacja mówi ,że da.Ale nie mói skąd,nie przedstawia żadnych
          > wiarygodnych dokumentów ,że ma takie pieniądze dostać.Żąda za to dostępu do
          > nieruchomości na 99 lat.Toż to albo przekręt albo głupota.
          > Oczywiście terez powinien zostać zagospodarowany ,ale nie przez oszołomów

No właśnie też chciałbym wiedzieć skąd oni wezmą TAKIE pieniądze!!!!
          Toż to inwestycja godna Nowego Miasta (I etap 300milionów dolarów)!!!!!
          Widzę tu jakiś przekręt, ale czy tylko ja.
          • mikolaj7 Re: Kraków stracił 2 MILIARDY PLN !!!!! 29.03.02, 12:50
            Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> Gość portalu: Rex napisał(a):
            >
            > > Ludzie ,jakie 2 miliardy ???
            > > Jakaś nieznana fundacja mówi ,że da.Ale nie mói skąd,nie przedstawia żadny
            > ch
            > > wiarygodnych dokumentów ,że ma takie pieniądze dostać.Żąda za to dostępu d
            > o
            > > nieruchomości na 99 lat.Toż to albo przekręt albo głupota.
            > > Oczywiście terez powinien zostać zagospodarowany ,ale nie przez oszołomów
            >
            > No właśnie też chciałbym wiedzieć skąd oni wezmą TAKIE pieniądze!!!!
            > Toż to inwestycja godna Nowego Miasta (I etap 300milionów dolarów)!!!!!
            > Widzę tu jakiś przekręt, ale czy tylko ja.

pociesze Cie, ze nie tylko Ty widzisz tu przekret :-)))
            • Gość: peteen Re: Kraków stracił 2 MILIARDY PLN !!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 18:24
              poczytałem o fundacji w GwK, obśmiałem się jak norka i namawiam was do
              założenia jakiejś fundacji ( zupełnie obojętne jakiej )i przywalenia pomysłem,
              obojętnie jakim, byle baaardzo drogim
    • Gość: CP Re: Kraków stracił 2 MILIARDY PLN !!!!! IP: 192.168.30.* 29.03.02, 10:44
      Nie da sie ukryć, że suma zaproponowana wzbudza zastanowienie, ale jak mówią, że
      dadzą to powinno być to przeanalizowane, przedyskutowane i przemyślane na
      wszystkie możliwe sposoby bo nawet jedna setna tej sumy to i tak więcej niż
      proponował ktokolwiek wcześniej.
      Przecież chyba w Krakowie może powstać jakaś poważnejsza inwestycja niż
      postawienie nowych kibli na Kazimierzu (skądinąd potrzebne)

Pozdrawiam
    • Gość: SepLiman Kraków - miasto nieudaczników !!! IP: *.limanowa.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 10:56
      Nie musicie wciąż tego udowadniać!

Separatyści limanowscy
      • mikolaj7 Re: Kraków - miasto nieudaczników !!! 29.03.02, 12:51
        Gość portalu: SepLiman napisał(a):

> Nie musicie wciąż tego udowadniać!
        >
        > Separatyści limanowscy

dalej nie wierze, ze to wy. to mogl byc rownie dobrze
        'faciu'...
    • Gość: mm Re: Kraków stracił 2 MILIARDY gruszek na wierzbie IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:41
      Gość portalu: CP napisał(a):

> Nie będzie na razie basenów, hoteli i parkingów ani przy ulicy Bulwarowej, ani
      > przy Eisenberga. Komisja konkursowa odrzuciła propozycję Krakowskiej Fundacji
      > Kultury Fizycznej. Propozycję za dwa miliardy złotych!

Jesli w Krakowie takie pierdoły traktuje sie poważnie, to cos musi być w rankingach Newsweeka, że taki kiepski
      poziom krakowskich uczelni ;-)

Przecież to jest kompletne bezmózgowie - dobrzy wujkowie, o których kompletnie nic nie wiadomo, nie zrealizowali
      nic nawet za dwa miliony złotych, wyjeżdżają z takim kosmosem. Przecinki sie im poprzestawiały w liczbach.
    • kriss.forum Re: Kraków stracił 2 MILIARDY PLN !!!!! 29.03.02, 21:51

> Nie będzie na razie basenów, hoteli i parkingów ani przy ulicy Bulwarowej, ani

taaaaa, a ja właśnie przed chwilą zgubiłem dowód rejestracyjny od mojego Bentleya!
      Głupota jakich mało :))) Ale się przynajmniej pośmiać można :)))

Pozdrawiam,
      Kriss.
    • kriss.forum Re: Kraków stracił 2 MILIARDY PLN !!!!! 29.03.02, 21:57

taaaaa, a ja właśnie przed chwilą zgubiłem dowód rejestracyjny od mojego Bentleya!
      Głupota jakich mało :))) Ale się przynajmniej pośmiać można :)))

Pozdrawiam,
      Kriss.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka