03.09.04, 12:59
dlaczego telewizja - za przeproszeniem - PUBLICZNA, karmi nas takim
badziewiactwem? kawy już nie muszę pić bo dostałem ciśnienia i takiej nerwy,
że... dobra, uspokój się. piątek trzynastego po raz enty, specjalista po raz
enty, no jak tu człeka może szlag nie trafić!
Obserwuj wątek
    • luckystrike Re: dlaczego? 03.09.04, 13:04
      wydawało mi się , że specjalista nie w publicznej. no ale to nie zmienia
      okrutnej prawdy o poziomie tvp. a dlaczego? już odpowiadam. posłuże się cytatem
      z klasyki:
      " a ja Panu mówie, że nie mamy pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi?"
      a skoczyć Im mozesz! i zapłać abonament!!!
      • Gość: greta Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 17:33
        ja ogladam
        - Ale kino!-, i -EuropaEuropa-
        ...
        • qlrafik Re: dlaczego? 03.09.04, 17:40
          i płacisz abonament tvp? :))
    • Gość: greta Bo tak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 10:55
      • qlrafik Re: Bo tak.. 04.09.04, 10:59
        co to się porobił... teraz już nawet listonosza nie będzie można do haty
        wpuścić ( chyba że zadzwoni dwa razy) :)))
        • Gość: greta Re: Bo tak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:05
          tak, chyba ze zadzwoni 2razy...
          • qlrafik Re: Bo tak.. 04.09.04, 11:08
            a jaki jest twój listonosz?
            • Gość: greta Kobieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:38
              stety, niestety...:))))
              a twoj..??
              • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 11:47
                150 kilo żywej wagi, wiecznie zapomina zostawiać awizo, gbur i cham! :))
                • Gość: greta Re: Kobieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 11:55
                  ....kup sobie psa...:)))
                  • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 12:00
                    a może kota? podobno na przyjaźń kota trzeba sobie zasłużyć, faceci kupują
                    sobie groźne psy i popisują się swoją władzą nad nimi, a nie potrafili by
                    sprostać zadaniu "utrzymania stopy przyjacielskiej" z kicią... ( shrek2 )
                    • Gość: greta Re: Kobieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:09
                      widze ze ogladales...albo slyszales...
                      ...maly kocik..:))))))
                      • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 12:11
                        oglądałem, choć nie jest to tak dobre jak jedynka.
                        • Gość: greta Re: Kobieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:24
                          ja 2 nie ogladalam..1tak!!
                          • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 12:27
                            jest oczywiście parę momentó dobrych, jest pewien element ( nie chcę Ci psuć
                            zabazy) którego przynajmniej ja bym się nie spodziewał, ale reszta to
                            copycopycopycopycopycopy itd. jeżeli szukasz naprawdę dobrego filmu to polecam
                            Ci Między Słowami - GENIALNE!
                            • Gość: greta Re: Kobieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:46
                              chcialam to ogladnac...kiedys sie wybiore...:)
                              • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 12:46
                                polecam!
                                • Gość: greta Re: Kobieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:51
                                  hmmm...
                                  • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 12:54
                                    a oglądałaś może, ja nie wiem czy komedie romatyczne są w twoim typie, "poznaj
                                    mojego tatę"?
                                    • Gość: greta Re: Kobieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:56
                                      nie , ale slyszalam o tym filmie-
                                      • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 12:59
                                        ...choć jeden moich ulubionych - poza flimami jarmusha i cubricka - to "lepiej
                                        być nie może" - głównie z powodu REWELACYJNEJ roli Nicholsona
                                        • Gość: greta Re: Kobieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:04
                                          ogladales Amelie?- to moj..
                                          • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 13:05
                                            PIĘKNA - zwłaszcza przecudowny motyw z krasnalem podróżnikiem - to mógł
                                            wymyślić jedynie geniusz
                                            • Gość: greta Re: Kobieta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:18
                                              tak...tyle krajow zwiedzil...bardzo piekny...tak..
                                        • columbia Re: Kobieta... 04.09.04, 13:08
                                          qlrafik napisał:

> ...choć jeden moich ulubionych - poza flimami jarmusha i cubricka -
                                          to "lepiej
                                          > być nie może" - głównie z powodu REWELACYJNEJ roli Nicholsona
                                          • columbia Re: Kobieta... 04.09.04, 13:09
                                            columbia napisała:

zapomniałam dodać ; )

qlrafik napisał:

> ...choć jeden moich ulubionych - poza flimami jarmusha i cubricka -

Jarmush chyba dawno filmu nie zrobił?
                                            Czy jego ostatni film to Noc na ziemi?
                                          • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 13:09
                                            bo tak jest. nie rozumiem o co ci biega????
                                            • columbia Re: Kobieta... 04.09.04, 13:10
                                              tylko pytam...
                                              • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 13:10
                                                spoko
                                                • columbia Re: Kobieta... 04.09.04, 13:11
                                                  To jak z tym Jarmushem?
                                                  • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 13:17
                                                    ale o co pytasz konkretnie?????????????????????????//
                                                  • columbia Re: Kobieta... 04.09.04, 13:18
                                                    Czy ostatni film Jarmusha to "noc na ziemi'? Czy moze od tego czasu zrobił coś
                                                    nowego?
                                                  • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 13:19
                                                    a brooklyn boogie to nie jego film? zabiłaś mi klina tym pytaniem.
                                                  • fnord5 Re: Kobieta... 04.09.04, 13:19
                                                    a ghost dog? to ostatni film jarmusha...no i krutkometrazowy w 10 minut pozniej
                                                    trabka..teraz kreci dlugometrazowa kawe i papierosy..a to ze wiekszosc jego
                                                    filmow jest starsza to chyba nie znaczy ze sa zle..przynajmnie dla mnie..ja tez
                                                    bardzo go lubie..ze sie tak wtrace
                                                  • qlrafik Re: Kobieta... 04.09.04, 13:20
                                                    miło mi to czytać...:))
                                                  • columbia Re: Kobieta... 04.09.04, 13:21
                                                    zapomniałam o ghost dog...
                                                    Kawa i papierosy w pełnym metrażu - super! Z jaką obsadą? Jezeli z ta samą to
                                                    będzie uczta..
                                                  • columbia Jarmush 04.09.04, 13:25
                                                    film.onet.pl/395,osoba.html
                                                    film.onet.pl/10119,film.html
                                                  • fnord5 Re: Jarmush 04.09.04, 13:28
                                                    tak:) juz sie nie moge doczekac..jestem tylko ciekawa czy to maja zamiar w
                                                    polsce puscic..chyba ze gutek tu zadzialam..moe na jakims festiwalu sie znajdzie
    • qlrafik Re: dlaczego? 04.09.04, 13:34
      poóżcie mi wjednej sprawie. widziałem kiedyś świetną komedię z Nicholasem
      Cagem, opowieadał o gościu któremuu się wydaje że jest wampirem. potrzebny mi
      tytuł ( oryginał byłby super)
      • Gość: greta Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:43
        ja nie wiem...
        • qlrafik Re: dlaczego? 04.09.04, 13:45
          szkoda, film był kaaaaapitalny!!
      • fnord5 Re: dlaczego? 04.09.04, 13:44
        sluchaj a ten film starszy? jakis? tonickolas cage gral tego goscia co byl
        wapirem? jakies szczegly mozesz podac?
        • qlrafik Re: dlaczego? 04.09.04, 13:48
          grał gościa który pracuje jako wydawca jak dobrze pamiętam. i zdaje się że
          porzuciła go women, i chłopwpadł w deprechę ( stare ggóralskie popwiedzenie
          brzmi - wirz we mgle tumanieje) i zaczęły się problemy, zaczął spać w trumnie,
          wychodził na spacer w nocy i wcinał gołębie ( krew) itd. coś mi się zdeje że to
          był "Pocałunek wampira"////... coś w tym stylu...
      • fnord5 Re: dlaczego? 04.09.04, 13:49
        hymm no dobra..chyba o to ci chodzilo..przynajmniej mamnadzieje ze tak..wiecej
        rzeczymi nie przychodzi do glowy...
        www.imdb.com/title/tt0098577/
        • qlrafik Re: dlaczego? 04.09.04, 13:50
          jesteś wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • fnord5 Re: dlaczego? 04.09.04, 13:52
            qlrafik napisał:

> jesteś
            wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jakby nie bylo to wielka prosze pana..wielkA
            • qlrafik Re: dlaczego? 04.09.04, 13:54
              sorka
              • fnord5 Re: dlaczego? 04.09.04, 13:56
                qlrafik napisał:

> sorka

w sumie to nic sie nie stalo:) tak tylko wolalam wyjasnic:)
            • columbia Re: dlaczego? 04.09.04, 14:01
              nie tylko ja się mylę wsprawie T3wojej płci ; )
              • fnord5 Re: dlaczego? 04.09.04, 14:03
                columbia napisała:

> nie tylko ja się mylę wsprawie T3wojej płci ; )

hehe no tak racja:) w sumie to raczej wszyscy sie myla;)
                raczej bardzo zadko zdazajasie osoby ktore by mnie nie wziely za chopa;)
                • columbia Re: dlaczego? 04.09.04, 14:18
                  Mam nadzieję że tylko w necie,a nie w osobistym kontakcie ; )
                  • fnord5 Re: dlaczego? 04.09.04, 14:46
                    columbia napisała:

> Mam nadzieję że tylko w necie,a nie w osobistym kontakcie ; )

heheh:) no w necie w necie..w osobistym kontakcie ot raczej trudno by bylo sie
                    pomyslic..hmm...przynajmniej mam taka nadzieje;)
    • Gość: zaraz... Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 14:54
      Kino i telewizja jest do dupy - oszukuje naiwnaików....
      • fnord5 Re: dlaczego? 04.09.04, 15:08
        Gość portalu: zaraz... napisał(a):

> Kino i telewizja jest do dupy - oszukuje naiwnaików....

no no..nie zgadzam sie.. sama tez psiocze calymi dniami na telewizje
        publiczna..bo tojest banda kierowanych grzecznych ludzikow, ktorzy nie potrafia
        sie wypowiedziec w sposob wiarygodny na bierzace tematy...ale no przepraszam
        bardzo..niektore stacje telewizyjne sa naprawde w porzadku..chociazby takie
        tvn..zaklamanie..hymm chyba nie jest widoczne przynajmniej dla mnie..zawsze
        ogladam u nich fakty bo to dlamnie najbardziej wiaryfgodne zrodlo informacji..a
        kino?
        czym ci takniby zawinilo konio? co? czyzbys nie potrafil sobie nalozyc filtra
        to nie jest rzeczywistos a zwykle doznanie zmyslowe..czy tez estetyczne...
        wystarczy tylko rozroznic rzeczywistosc od fikcji a nie przekladac
        rzeczywistosc wykreowana przez jakiegos rezysera na swiat realny...
        no i tyle w tym temacie..oburzylam sie bo film, kino to miej tzw. hobby..
        a ten osod tojest dla mnie radykalnie radyklany
        taki radyklaizm to porsze pana w pewnych przypadkach wrecz niebezpieczny jest...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka