Gość: KASIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 16:26 Szukam kogos z Krakowa kto móglby udzielac korepetycji z wloskiego i hiszpańskiego od podstaw, przede wszytskim chodzi o konwersacje. ksjoyful@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati_p Re: HISZPANSKI WŁOSKI korepetycje 13.09.04, 17:25 Wiem, że szkoła POLIGLOTA (pl. Szczepański) daje możliwość zapisania się na same konwersacje- jest to półtorej godziny raz w tygodniu. Plusy z tego są takie, że w skali roku może się to cenowo opłacić, no i naturalnie masz zajęcia z native speakerem, nie z polakiem. Może warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bala Re: HISZPANSKI WŁOSKI korepetycje IP: *.ksw.edu.pl 14.06.05, 10:41 To ze zajecia ma sie z Nativo to jeszcze nie znaczy, ze mozna sie czegos nauczyc. Bywa to zludne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: HISZPANSKI WŁOSKI korepetycje IP: 195.150.115.* 14.09.04, 22:56 hello który łatwiejszy bo mam zamiar zacząć sie uczyć tylko nie mogę się zdecydować pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia51 Re: HISZPANSKI WŁOSKI korepetycje 15.09.04, 08:24 Witaj! Jestem absolwentka włoskiego stypendium (Perugia) i udzielam korepetycji z włoskiego, z wykorzystaniem własnym materiałów, w oparciu o konwersacje.Jesli jestes zainteresowana to skontaktuj się ze mna. Mieszkam w Krakowie, w Śródmieściu. Dominika 503 089 065, domkuch@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś