Dodaj do ulubionych

witam serdecznie

14.09.04, 09:43
witam wszystkich w ponoć ostatni tak ciepły dzień
Obserwuj wątek
    • kru1 Re: witam serdecznie 14.09.04, 09:48
      Cześć jak było we Wrocławiu??
      • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:26
        niestety nic z tego nie wyszło, a żałuję... co się odwlecze to nie uciecze, a
        we Wrocławiu to ja bywam dość często - wprawdzie na ogół rano...
    • Gość: Aga Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 09:49
      eeee tam lepiej byś nie żartował że to ostatni cieplutki dzień, bo dzięki tobie
      może stać się naprawdę gorąco ;-))
      • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:27
        uuuuu... czy to jakaś oferta? :)))))
    • kremoofka Re: witam serdecznie 14.09.04, 09:54
      czesc ))
      prace faktycznie zaczynam wczesnie, o 8 ))
      • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:28
        a ja około 9.30, ale pokutuję za to do 18...:((
        • kremoofka Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:29
          nie ma sprawiedliwosci ;p
          ale pomysl - mozesz rano dluzej pospac
          • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:31
            dość długo dojeżdżam do pracy, a bywa, że pojawiają się perturbacje około 7
            rano...
            • kremoofka Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:32
              yhmmm
              no coz - pracowac trzeba
              • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:33
                ja lubię pracować, nie nawidzę nicnierobienia... a jak nie mam nic do roboty to
                chwytam pędzle i bazgrzę na płótnie...
                • kremoofka Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:36
                  ciesz sie, ze masz talent
                  ;)
                  • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:47
                    to mogą ocenić "widzowie" :)
    • columbia protestuję!!!! 14.09.04, 10:12
      nie mów tak...to nie moze być prawda.....będzie jeszcze wiele ciepłych
      dni.....siłą wolin staram sie zatrzymać lato......a Ty siejesz defetyzm....tak
      nie wolno...jak więcej nas będzie się starać , to moze zima nie przyjdzie.....
      • qlrafik Re: protestuję!!!! 14.09.04, 10:28
        obiecuję poprawę !
    • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:22
      hmmmm....alez dobrze mi sie dzisiaj spalo- i wstalam w rownie dobrym
      humorze...:))))))))
      ach....WITAM, WITAM...:)))))))))))))))))))))))
      ze co??to ostatni taki piekny dzionek?? eeee na pewno nie:))))))))))))))))
      • swing Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:27
        nawet jeżeli rzeczywiście dadzą znać o sobie niedoskonałości naszego klimatu,
        to przed nami jeszcze dużo dzionków... pięknych inaczej!
        ;-)
        • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:30
          i oto kwintesencja optymizmu, swing - Ty to potrafisz człowieka dobrze
          nastawić!! :)
          • swing Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:37
            optymizm i/lub ironia...
            zależnie od interpretacji
            tak czy inaczej - swobodny dystans potrzebny jest :-)

• qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:47
              always look on the bight side of life... piękne podejście do życia!
      • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:29
        witaj :))))))))))))))) czy podać coś>?
        • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:36
          :)) , nie nie klopocz sie ja sobie pojde zrobic kawe...:))
          w ten piekny poranek...jak ladnie jest za oknem:)))))))))))))))))))
          • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:45
            nie wyobrażam sobie brzydkiego poranka...
          • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 10:45
            ... kiedy greta jest na forum..:))))))))))
            • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:00
              ja??? jestem ciagle- tylko teraz pisalam w wordzie- opisy do foslinek-krakow- z
              dendrologi....ale jestem, a cos sie stalo??
              • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 11:03
                stało się tyle, że podziwiamy uroki dnia...
                a u mnie w pracy wszyscy leczą kaca, po wczorajszych imieninach... mnie tam na
                szczęście nie było, ale musiało się dziać, bo jak nigdy wszyscy mnie unikają...
                hi,hi,hi :))a ja - luuuuuuuuuuzik
                • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:11
                  o jaka radosc...z kacowanych kolegow:))))))))))))))
                  teraz mozesz spiewac pod nosem...U cioci na imieninach...:))))))))
                  ja tez podziwiam, ja tez...;p
                  • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 11:16
                    .. właśnie poniekąd oni są powodem mojego dobrego nastroju, mam święty spokój!:)
                    • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:32
                      ..:))
              • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:08
                ups...:)
                wlasnie czytalam swoj wpis i nie wiedzialam oco mi chodzilo- teraz juz wiem-
                mialo byc: opisy do roslinek-krzakow!!!!!!!!
                :))))))))))))))))))))))))))
            • kru1 Re: witam serdecznie 14.09.04, 11:03
              Malarstwo -akwarele czy olejne ???
              A wogóle to czym zaprawia się płótno pod olej?? I jak wygląda taki Twój
              podręczny kącik malarski. Też mnie to bierze, tylko jak to zrobić aby w małym m
              wygospodarować taki kąt aby nikomy nie przeszkadzał? Myślałam aby gdzieś
              skorzystać z jakiegoś klubu artystycznego ale gdzie taki jest w Krakowie.
              Wszystkie zajęcia tylko dla dzieci i młodziutkich
              • qlrafik Re: witam serdecznie 14.09.04, 11:14
                .... ale będzie pisania!, ja wszystko przygotowuję sam, ale można zagruntowane
                płótno kupić.
                naciągam płótno na ramę, z tyłu rozprowadzam cinką warstwę kleju ( to nie jest
                konieczne!) od fronyu ( że tak powiem), gruntuję białą farbą gruntową np.
                POLINIT, gruntuję dwa razy, wałeczkiem, cienką warswą.
                farby - moim zdaniem najlepsze są Karmańskiego, ale to indywidualny wybór,
                potrzebujesz pędzle, olej lniany werniks początkowy, werniks końcowy,
                terpentynę i dobre chęci.
                wyciskamy farbkę dodajemy do oleju lnianego odrobinę werniksu początkowego i
                tworzymy dziełko, za każdym razem ( przy "zmianie koloru") dokładnie wycierając
                pędzel ( do tego potrzebna jest właśnie terpentna. )
                po skończeniu, wysuszeniu, poprawieniu i stwierdzeniu, że wszystko jest OK,
                można obraz zawerniksować matem lub połyskiem - co nada barwom żywszy wygląd.
                miłego malowania - jak miło spotkać człeka o podobnej pasji... tyle że u mnie
                wynika ona bezpośrednio z wykształcenia... oj, za dużo zdradzam!!! :)
                • swing Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 11:32
                  taki wirtualny kurs malowania to na pewno nie wszystko, ale rzeczywiście warto
                  znaleźć jakąś materialną formę, która daje wyraz naszej plastycznej wrażliwości,
                  ja lubię różne prace manualne, chociaż ciągle zbyt mało mam czasu i środków,
                  żeby w pełni się realizować
                  pozdrawiam artystyczne dusze tutejszego forum
                  • qlrafik Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 11:33
                    czuję się zobowiązany re-pozdrowić :)
                  • qlrafik Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 11:36
                    a tak na marginesie skąd to zaskoczenie?
                    długi czas zarabiałem malując obrazy... powaga, ale malowanie za kasę ma ujemne
                    strony, czasemtrzeba zrobić hałturę, badziewiactwo, żeby się wkupić w łaskę
                    kupujących ( ale mi się napisałO!):))
                    • Gość: greta Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:56
                      wszyscy sie zaskakuja na wzajem...:))))))))))))))))))))))
                      • qlrafik Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 11:57
                        noooo... kolej na was... :))
                        • Gość: greta Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:00
                          a jest nas wiecej..?niech policze...ja , moje drugie ja i....to chyba wszyscy...
                          • qlrafik Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 12:02
                            sorki, literówka ( nie literatka...:)), fiu, fiu! coś mię dziś po głowie
                            błądzi...
                            • Gość: greta Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:10
                              no,no glodnemu chleb na mysli...:))-literatka- ja nie pijam wodeczki, nie lubim
                              jej...
                    • kru1 Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 12:06
                      W ostatnim Wprost jest fajny tekścik Skiby o stereotypie artysty.
                      "Lepiej w remizie przytulać cizie, niż w klubie aktora żebrać o sponsora"
                      Nie potrafimy się przyzwyczaić że arysta może być zaradny życiowo.
                      Ja jestem pełna podziwu dla szeroko pojętej twórczości, która wiele wnosi do
                      naszego życia.
                      Życie wśród samych ekonomistów i polityków byłoby koszmarem !!
                    • swing Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 12:12
                      może trochę mniej bym się zdziwiła, gdybyś coś strugał
                      :-)
                      • qlrafik Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 12:23
                        chodzi Ci o pracę?... cóż los jest nieodgadniony, mnie rzuciło na podłogę...
                        drewnianą.. ( ale dziś mi się pisze...)
                        • swing Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 12:35
                          umiejętność przystosowania się do różnych życiowych okoliczności
                          jest oznaką inteligencji :-)
                          • qlrafik Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) 14.09.04, 12:42
                            hm.. a czasem warto coś zmienić, powiem ci szczerze, że choć mało już teraz
                            maluję ( czyli żadko robię to co najbardziej lubię) ale moje życie nabralo
                            faaaajnego, przyjemnego tempa, to jest coś co lubię, choćbym nie wyrabiał, ale
                            lubię jak świat dookoła mnie się kręci, i to szybko.
                            • Gość: greta Re: Raf - zaskoczyłeś mnie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:45
                              wiruje, wiruje...moze po kieliszeczku??...nie,nie dziekuje...
                              ja tak tylko sobie....
                              • Gość: greta gdzie sie podzial Qlrafik?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:01
                                ktos wie??
                                • qlrafik Re: gdzie sie podzial Qlrafik?? 14.09.04, 13:03
                                  ja wiem, sorki ale na godzinkę uciekam do klienta.
                                • swing wziął sztalugi i poszedł się zrelaksować? 14.09.04, 13:14
                                  albo - bardziej przyziemnie - pracuje?
                                  ;-)
                                  • swing Re: wziął sztalugi i poszedł się zrelaksować? 14.09.04, 13:15
                                    ja to mam refleks
                                    ale u mnie też się dziś dzieje
                                    • qlrafik Re: wziął sztalugi i poszedł się zrelaksować? 14.09.04, 13:17
                                      jeszcze przez parę chwil jestem, ...oj chciałbym się zrelaksować! :))
                                      • Gość: greta Re: wziął sztalugi i poszedł się zrelaksować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:24
                                        i wszystko sie rozjasnilo...:))
              • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 11:15
                O! Ostatni ciepły dzień? A co w tym złego? Te chłodne też są bajkowe :o], a po
                za tym są pierwsze a to znaczy lepsze niż "ostatnie" :o]]]
                Malarstwo??? Też bym tak chciał - znać język, którym można posłużyć się do
                wyjaśnienia choć części wewnętrznych niepokojów... ;o]]] Ach jo! Ja tak nie
                potrafię...
                • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:24
                  ....ja tez nie...:(
                  :))-ale wtedy bedzie chlodno i mi zimno....uuuuu
                  • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 11:37
                    Eee! Chłodno? To i na to jest rada :o]
                    • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:42
                      oczywiscie- cieply sewterek , kaloryfer(termofor-uwielbiam:))
                      i od razu cieplutko...ma jednak swoje dobre strony...:))
                      • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 11:50
                        Oo-czywiście! Ale tylko wtedy jak jesteśmy nieruchomością. A to nie zawsze
                        możliwe. Moja rada to robić wszystko x-razy szybciej/intensywniej (x - zależy
                        od wskazania termometra). Tzn. jak idziesz to biegniesz, jak leżysz to jeszcze
                        mocniej leżysz, jak trochę nie myślisz to, gdy jest chłodniej to wogóle nie
                        myślisz, jak się uśmiechasz, to zaczynasz się śmiać. Tak, że są zalety chłodnej
                        pory roku bardziej intensywne życie. Oczywiście to wszystko robi się aby
                        nadrabiać straty ciepła ;o]]]
                        • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:55
                          hmmm...ciekawe, ciekawe...chyba to zastosuje jak bedzie juz
                          chklodno....ooozaraz bede sobie ppdskakiwala-leci fajna piosenka- na kasetce
                          zgranej z radia....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 12:00
                            No! No! Tylko za mocno nie podskakuj, bo cały Kraków się rozbuja i... wszystko
                            się rozchwieje i nie daj Boże, wszystkie liście pospadywują zbyt
                            wcześnie. ;o]]]]]]]]
                            • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:09
                              juz skonczylam...i nie martw sie tak...nie skacze jak slon...:))))))))))))
                              tylko tak lekutko, lekutko na paluszkach...:))
                              • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 12:13
                                A słoń skacze? A tak wogóle to i uśmieszek widzę z rana - mam jakieś dziwne
                                psieczucie Twojego humoru :o]]]
                                • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:17
                                  niewiem czy slon skacze- nie widzialam:) ale jest duzy...i ktos moglby tak
                                  powiedziec:))))
                                  a mam , mam dobry humorek..:))))))))))jakos tak mam...-ale to nie jest
                                  glupawka- jeszcze nie..:)))))))))))))))))))
                                  • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 12:23
                                    Ooo! To jednak się coś śmiesznego zapowiada - jakaś niekontrolowana eksplozja
                                    śmiechu. Radzę odstawić wszystkie napoje i przekąski na bok, bo gdy się
                                    wybuchnie śmiechem z pełną ]]], to... po monitorze. Mnie taki wypadek
                                    przytrafił się z kawą - no i miałem monitor w grochy, że tak napiszę :o]]]]]]]
                                    • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:30
                                      nie raczej tak kolorowa:) nie bedzie...ale bede uwazala...:))))))))))))))))))
                                      mnie to tylko pomidor z kromki wpadl do kawy:))))))
                                      ooo...mama ochote na arbuza:)))
                                      • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 12:36
                                        Pomidor z kawą??? Chi ja bym spróbował takiego czegoś! Może być to jakiś
                                        epokowy wynalazek kulinarny. Właśnie w takich sytuacjach rodzą się
                                        najsmaczniejsze pomysły.
                                        A jeźli chłodzi o arbuz... to ja nie mam takiego cudu w zasięgu ręki, a ślinka
                                        mi już cieknie. No cóż pozostają jedynie słodkie winogrona :o/
                                        • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:40
                                          a ja slodkich winogron tez nie mam...moze pojde do sklepu...??
                                          nie, akuratnie ten zestaw ze soba nie idzie w parze....chyba nie smakowaloby za
                                          dobrze...kawe wylalam a pomidora wyrzycilam...:))))))))))))))))))))))))))))))))
                                          • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 12:43
                                            I po ptokach! No i widzisz nie próbowałaś i nie wiesz! A mogło cos z tego
                                            ciekawego wyjść! Chociaż też ryzykuje się tu tzw. "cofką"
                                            • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:48
                                              ....no trudno- to ty sproboj i mi powiedz...czy mam czego
                                              zalowac:))))))))))))))))))
                                              • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 12:53
                                                Chociaż nie wiem. Mam pewne obawy, bo jak coś nie wyjdzie? Chociaż raczej może
                                                wyskoczyć, znaczy się dojdzie do zwrotu.
                                                Chyba nie ma czego żałować. A mnie tylko żal jesiennych kasztanów. :o]
                                                • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:01
                                                  tak a to czemu...??ja mam dwa kasztanki...:))nosze je torbie...-ale sa one z
                                                  zeszlego roku...
                                                  • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 13:06
                                                    No właśnie zeszłoroczne? A tego roczne jeszcze wiszą na drzewach - na tych
                                                    zdrowych, bo na chorych ich chyba już nie ma :o]
                                                  • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:20
                                                    tak biedne drzewka...:(
                                                    dzisiaj jak tylko wyjde z domu, bede szla z nosem po chodniku szukajac
                                                    kasztanow- a noz mi sie uda:)))))))))))))))))))))))))
                                                  • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 13:26
                                                    Najlepsze są te świeże, jeszcze wyskubane z zielonej łupki, z taką jasną białą
                                                    łatką. Ehhh! Gdzie je szukać? :o]]]
                                                  • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:30
                                                    moze w lesie...??ja dawno nie bylam, wiec nie wiem-ale jak gdzies znajde do
                                                    zakrzycze do Ciebie...i bedziesz wiedzial...:))))
                                                  • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 13:35
                                                    W lesie chyba nie! Raczej w parku (dawno nie byłem). Spoglądam sobie na las
                                                    przez okno, ale tu same graby, stare buki, kilka dębów - przynajmniej są
                                                    żołędzie :o]
                                                  • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:39
                                                    ooo...i mozesz sobie zrobic ludzika z tych żołędzi..:))
                                                    rzeczywiscie moze lepiej w parku...moze...:))
                                                  • krtek_ach_jo Re: witam serdecznie 14.09.04, 13:42
                                                    A i bukwie są też. A ludzika to jeszcze nie dzisiaj, bo na stanie nie mam
                                                    zapałek. :o]]
                                                  • Gość: greta Re: witam serdecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:41
                                                    uuuu to szkoda...:))))
                                                    to musisz sie postarac....:))))))))))))
    • Gość: greta Jestem juz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 14:40
      Jest tu ktos????
      uuuu....:((jestem samiutka???
      jak sie ktos pojawi to krzyknijcie zebym wiedziala:)))))))))))))
      • krtek_ach_jo Re: Jestem juz.... 14.09.04, 14:47
        Ja na przykład jestem (po obiedzie) :o]]]
        • Gość: greta Re: Jestem juz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:01
          ja w tej wlasnie chwili bede go jadla:) ..i pamietac: nie smiac sie przy
          jedzeniu:)))))))))))))))))))
          • krtek_ach_jo Re: Jestem juz.... 14.09.04, 15:08
            Bo tak wogóle "przy jedzeniu się nie gada, bo się w brzuszku źle układa"
            • Gość: greta Re: Jestem juz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:11
              juz zjadlam...i zadnych kolorowych niespodzianek na monitorze, ani nigdzie
              indziej nie bylo...tylko radosc w moim brzyszku...:)))
              • krtek_ach_jo Re: Jestem juz.... 14.09.04, 15:16
                to musiało być coś gładkiego, że się nie chciało wracać ;o]
                • Gość: greta Re: Jestem juz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:24
                  pyszne golabki z pysznym sosikiem pomidorowym:))...a ty co jedles, czy wcinasz
                  orzeszki...??
                  • krtek_ach_jo Re: Jestem juz.... 14.09.04, 15:27
                    starocie od ubiegłej niedzieli, nieco "odświeżone", ale już papa mówię Wam i
                    uciekam do miasta!
                    • Gość: greta Re: Jestem juz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:33
                      ja tez wychodze..papa Tobie i papa wam.... ...ide na poszukiwania
                      roznosci...:)))))))
    • qlrafik no, nareszcie... 14.09.04, 15:47
      jestem... a tu pusto!
      • swing Re: no, nareszcie... 14.09.04, 15:49
        prawie
        • qlrafik Re: no, nareszcie... 14.09.04, 15:53
          ooooo jednak ktoś tu się kręci, co słychać?
          • swing Re: no, nareszcie... 14.09.04, 15:54
            próbuję wyjść z pracy, ale jakoś nie mogę się wybrać ;-)
            • qlrafik Re: no, nareszcie... 14.09.04, 15:58
              czemu? szef trzyma za 'fraki"? a to świnia! PUSZCZAJ SWING DO DOMU!!!
              ale na forum zostaniesz????????
              • swing Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:02
                właściwie nie trzyma (jest bardzo ok), ale - jak zwykle - wyniknęły pewne
                okoliczności, niestety i trzeba zamknąć sprawę dziś... więc jeszcze ze trzy
                telefony i chyba już...
                • qlrafik Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:04
                  szkooooooda... :(
                  • swing Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:06
                    też tak myślę
                    • qlrafik Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:07
                      może będziesz jutro?, choć na chwilkę? :(
                      • swing Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:08
                        będę na pewno, a co jest jutro?
                        • qlrafik Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:08
                          środa! :)
                          • swing Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:10
                            tak coś czułam!
                            • qlrafik Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:10
                              hm.. czyżby kobieca intuicja?
                              • swing Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:11
                                i wieloletnie doświadczenie
                                • qlrafik Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:12
                                  doświadczenie się przydaje!
                                • swing Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:13
                                  no, dobrze
                                  było miło, więc z uśmiechem się oddalam
                                  do juterka!
                                  • qlrafik Re: no, nareszcie... 14.09.04, 16:14
                                    pa pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: greta Re: no, nareszcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:45
                                hejka o czym mowa?
                                ..a ja sobie wlasnie zrobilam cieple lody z malin,,,:)))
    • qlrafik hm... zbieram zabawki z piaskownicy i idę... 14.09.04, 16:16
      ...za winkiel na papierosa...
    • qlrafik hm... muszę zbajerować jakiegoś dorosłego, bo... 14.09.04, 16:48
      ... mi się fajki skończyły. powiem że dla taty, napewno mi sprzedadzą, tak jak
      tą kratę wódu przed wczoraj... chyba że to wygląd kumpla grubego henia (niemowy
      od urodzenia) tak na babkę w monopolu podziałał. Henio ma coś w sobie takiego,
      że ludzie raczej go słuchają, w jego oczach widać, że już nie raz ktoś go
      prosił o litość... oj tak, henio to fajny gość.
      aaaale, co ja tu będę tak sam do siebie nawijał... postawię może kilka babek...
      a potem się na nich położę...
      • Gość: greta uuu....zostalam sama... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:53
        wszyscy sobie poszli...:))
        to jaka impreze trzeba rozkminic...hehehe....:))))))))))
        ach...moze lepiej nie...:))
        • qlrafik Re: uuu....zostalam sama... 14.09.04, 17:55

sama? nie, jeszcze nie, ale za parę minutek...
        • qlrafik pa pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.04, 18:00

• Gość: greta Re: pa pa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 18:03
            do jutra:))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka