Gość: hihi IP: *.local.pl / *.crowley.pl 14.09.04, 13:41 Znacie może jakąś miłą knajpę na Kazimierzu, gdzie są stoły bilardowe????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haha Re: BILARD na Kazimierzu????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:11 Na Kazimierzu są wyłącznie knajpy ze stołami bilardowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: BILARD na Kazimierzu????? IP: *.local.pl / *.crowley.pl 14.09.04, 17:09 jak sie ktos pyta to nie rob sobie śmichów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: BILARD na Kazimierzu????? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.09.04, 18:28 jest stol bilardowy w knajpie pod nazwa 'legwan' /chyba/, miesci sie to przy placu wolnica, ale nie wiem czy bedzie ci odpowiadac towarzystwo 17-18-letnich dresiarzy ... ja w kazdym razie bylem tam przez chwile, zeby zobaczyc jak to wyglada i wynioslem sie mozliwie szybko. ale to bylo jeszcze w sierpniu, teraz juz jest szkola, wiec moze tyle ich tam nie przesiaduje;) a z takich "normalnych" lokali to nie wiem gdzie mozna pograc, wydaje mi sie nawet, ze na placu nowym, szerokiej i jozefa nie ma takiego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christopherNY Re: BILARD na Kazimierzu????? IP: *.dyn.optonline.net 16.09.04, 04:51 Kochani .......!!!!!!!!!!!!!! a mnei to wszystko jedno ..a jak mowia nasi sasiedzizza miedzy ..wsio ryba ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś