Gość: orka IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:47 Chciałabym się wybrać ( może na weekndzik majowy) ale nie chcę korzystać z PKSu. Czy ktoś zna jakieś inne linie przewozowe obsługujące tą trasę. prosze o telefony , lyb linki. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malopolanin Re: Przewozy autokarowe Kraków -Lwów 10.04.02, 14:35 Najlepiej do Przemyśla z Krakowa pociągiem ( bilet zwykły 34 zł) i dalej za 15 zł do Lwowa. Odjazdy autobusów do Lwowa z Przemyśla na stronie www.pks-przemysl.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Przewozy autokarowe Kraków -Lwów 10.04.02, 14:40 Ona mowila ze nie chce PKS-em:)) Orka, a wlasciwie to dlaczego nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Przewozy autokarowe Kraków -Lwów 10.04.02, 18:48 Taak wydaje mi się że Orce chodzi o to że w autobusach z Przemysla jest pełno handlarzy...podróż do Lwowa nie jest zbyt przyjemna.. Sam chętnie bym się dowiedział o połączenie bezpośrednie z Krakowa. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Przewozy autokarowe Kraków -Lwów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 18:52 z tym może być problem ale z samego Przemyśla jeżdżą busy ( jak u nas po mieście ), a biura podróży robią jednodniowe tanie wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orka Nie chę bo... IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 07:53 Tak jak napisał faciu- handlarze, kradzieże numerki itp. Dzieki za pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Nie chę bo... IP: 5.1R2D* / 10.5.16.* 11.04.02, 19:39 Numerki tez?!!! W czasie jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
margaritta1 Re: Przewozy autokarowe Kraków -Lwów 12.04.02, 12:16 Gość portalu: orka napisał(a): > Chciałabym się wybrać ( może na weekndzik majowy) ale nie chcę korzystać z > PKSu. Czy ktoś zna jakieś inne linie przewozowe obsługujące tą trasę. prosze o > telefony , lyb linki. pozdro W zeszlym roku moi rodzice jechali do Lwowa autobusem /nie wiem jakiej linii/ ale kupili bilety w ktorejs agencji na dworcu PKS. Linie te obslugaja glownie firmy ukrainskie /bo tania/ a autobusy sa niekomfortowe , /podroz trwala w nocy/. Dluga byla tez odprawa celna. Kupujac bilet sprawdz kto obsluguje linie, a najlepiej jest pojechac z biurem podrozy.Kilka lat temu mozna bylo znalezc takie dlugo weekendowe oferty do Wilna lub Lwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Przewozy autokarowe Kraków -Lwów 13.04.02, 17:50 A tak a propos ma może ktoś jakieś namiary na fajne noclegi we Lwowie ????? Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Przewozy autokarowe Kraków -Lwów 13.04.02, 20:04 Coś ktoś wie o tych noclegach we Lwowie czy niekoniecznie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Przewozy autokarowe Kraków -Lwów IP: *.chello.pl 14.04.02, 15:00 Nie jedź autobusem z Krakowa. Jedzie o 22 i to straszny ogór i przewoźnik Ukaiński. Jedź tak jak my: do Przemysla pociągiem a potem autobusem. Acha, i przygotuj sie na granicy do płacenia haraczu (obowiązkowego ubespieczenia) i niezbyt przyjemnego towarzystwa w autokarze. Jeszcze 1 dobra rada: na Lwowskim dworcu uważaj na portwel, na moich oczach skroili kolesia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
faciu NOCLEGI we Lwowie ?? 14.04.02, 17:12 Zna ktoś jakieś znośne miejsca we Lwowie do przenocowania ??? Odpowiedz Link Zgłoś