Dodaj do ulubionych

chmury, wiatr.... witam wszystkich....

21.09.04, 09:59
co słychać w zapracowanym świecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: greta Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:15
      ...uuuu ja spie na stojaco...bede musiala chyba wziac parasol...
      Oo Witam serdecznie bardzo...:)))))))
      • qlrafik Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 10:20
        weź gorącą kąpiel... poważnie, nic tak nie rozbudza!
        pozdrawiam Cię baaaaaardzo porannie. :)
        • Gość: greta Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:23
          to na nic- wzielam goraca i zimna:)
          pije duuuza kawe...z mlekiem-bez pianki nie chce mi sie jej robic...
          ciekawe czy zimno na polku bo wychodze przed 12-moze do tego czasu sie
          ociepli...?
          a jak nie to buuuu....zeby tylko nie padalo..
          cosik zle spalam...
          :)))
          • xx_jupi Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 10:24
            nie martwcie się padać nie będzie :))))))))) schowajcie parasole na dno szafyy
            • qlrafik Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 10:28
              ...cholera, nawet parasola nie wziąłem...
          • qlrafik Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 10:28
            1. jak wyprowadzałem psa o 6 rano, było zimno
            2. jak jechałem do roboty, było już znacznie cieplej.
            3. proszę o szczegóły niewyspania i złegospania.
            :0000 (ziewnięcie...)
            • Gość: greta Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:30
              padac nie bedzie??
              a moj tato meteorolog powiedzial zebym wziela parasol....hmmm...
              wczoraj bylamm bardzo zmeczona-ogladalam film na polsacie , dzisiaj wstalam
              wczesnie-a sie okazalo ze moglam wsztac pozniej....:(
              :))))))
    • kremoofka Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 10:31
      witam
      wieje
      spiaco
      demotywujaco
      i cala reszta jesiennych "niemocy"
      pozdr.
      • xx_jupi Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 10:33
        ey no nie wywołujcie tego deszczu dobrze? zróbcie mi i sobie samym taką
        przyjemność
      • xx_jupi Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 10:35
        a poza tym sami sie możecie zamienić w słonka będzie dobrze :))
        • qlrafik czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 10:38
          ciekaw jestem opinii...
          • xx_jupi Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 10:51
            TAAAAAKKKKKKKKK
            Może jeden z najlepszych filmów jaki widziałam ,ale w ogóle cudowny był
            bohater ;(
            tylko szkoda że akcja potoczyła się tragicznie ..
            • Gość: greta Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:54
              kurcza...ja nie ogladalam...
              • qlrafik Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:08
                napewno jeszcze będziesz miała okazję...
            • qlrafik Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:07
              sorki, przez moment byłem nieobecny, dziś rano nagle mi się przypomniał i
              ciekaw byłem jak inni...
              fakt, film genialny!
              • xx_jupi Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:11
                Do tego podziwiam odwagę bohaterów
                • qlrafik Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:14
                  ja na poczxątku byłem trochę "szarpnięty" brutalnością ( tzn dosłownością)
                  pokazania lotu w dół... nie tak jak w np. trainspotting, gdzie jesdnak wątki
                  komediowe ( np. z pitbukllem...) pozwalają się odprężyć...
                  • xx_jupi Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:17
                    ta krwawa plana była exxxtra na wielkiej ruchliwej ulicy a potem jakby cały
                    świat się nagle zatrzymał
                    i można sie było wczuć w tą rolę
                    szkoda że nie oglądałam tego w kinie
                    zzzzzzz
                    • qlrafik Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:20
                      a oglądałaś 51 stan, czy jak to się w Polsce nazywało, Formuła?
                      • xx_jupi Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:22
                        niee ale jak polecasz to może sie postaram żeby go obejrzeć :))
                        • qlrafik Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:25
                          komedia w klimacie humoru brytyjskiego + Samuel L. Jackson jako twórca
                          tajemniczej formuły ( na narkotyk) w dodatku uważający się za rodowitego szkota
                          i - co najleopsze - namiętnie noszący kilt... co w przypadku murzyna podwaja
                          kobiecą ciekawość... :)
                          • xx_jupi Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:27
                            o ho ho
                            niestety nie przepadam za komediami

a masz jakąś inną propozycję oprócz tej?
                            • qlrafik Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:28
                              komedia, romans, dramat, ... ?
                            • qlrafik Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:30
                              ostatnio piorunujące wrażenie zrobił na mnie " między słowami"
                              • xx_jupi Re: czy oglądaliście film requiem dla snu? 21.09.04, 11:36
                                przecież oczywiście że romanse są najlepsze nie uważasz?? :)
    • Gość: greta a wiecie co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:29
      ja ide walczyc z wiatrem...jak don kichot z wiatrakami..
      bo wychodze...papa...pozniej bede....:)
      trzymajcie sie mocno...i poreczy...:))))))))))))
      • qlrafik Re: a wiecie co? 21.09.04, 11:31
        pa.. i żeby Cię nie porwałOOOOOO !
        • xx_jupi Re: a wiecie co? 21.09.04, 11:34
          hahahahahah
          to może niech ją porwie będziemy mieć bez niej spokójjjj i słoneczkoo
          • Gość: greta Re: a wiecie co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:37
            hmmmm....no skoro nie chcecie mnie tu- to juz nie przyjde!!
            • qlrafik Re: a wiecie co? 21.09.04, 11:42
              ja chcę...
              • xx_jupi Re: a wiecie co? 21.09.04, 11:44
                ale którz powiedział że nie chcemy
                wiatr wieje to może przeciez kogoś porwać czy chcemy czy nie :))
      • xx_jupi Re: a wiecie co? 21.09.04, 11:33
        NIiiiieeieieieiieieieie nie przeciez wiatru nie ma
        weście przestańcie gadać bzduuurki
        ale chyba wspaniale by było jechać w góry w wietrzną pogodę to by nas wiatr tak
        fajnie zturlikał na dół
        :))
      • serta :/ 21.09.04, 11:34
        co Wy wszyscy tak wczesnie powstawaliscie?
        Mnie juz zdazyl ktos przed chwila tak porzadnie wyprowadzic z rownowagi,ze ...
        Ql,czy Ty do cholery codziennie musisz zaczynac nowy watek pt."witam wszystkich
        serdecznie" ?! ;)
        • xx_jupi Re: :/ 21.09.04, 11:35
          szkoła to kolejny kop żeby wstawać ...
        • qlrafik Re: :/ 21.09.04, 11:41
          coż miło mi, że to ja Cię wyprowadziłem z równowagi... obiecuję że jutro
          zmienię początek...do cholery!
          • serta ech 21.09.04, 11:53
            nieee,zle mnie zrozumiales - wyprowadzil mnie ktos inny z rownowagi,Ty tym
            razem odegrales role: <zla> "grr,i jeszcze ten tu dzis znowu pozdrawia
            wszystkich!" ;)
            • qlrafik Re: ech 21.09.04, 11:56
              i to serdecznie...hm.. robię się tak sympatyczny, że aż mnie obrzydzenie
              bierze... :P
            • qlrafik Re: ech 21.09.04, 11:58
              kolumb - jak wiadomo, odkrył amerykę -
              historia wspomina go czule
              ja więcej odkryłem poznawszy henrykę,
              bo naraz obie półkule

... i co z tym Twoim podłym humorem... ?
    • xx_jupi Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 11:41
      papa
      musze zmykać na materiałoznastwo
      szkoła to najpaskudniejsza praca
      zuuupełnie bez sensu
      • serta chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 12:04
        masz racje,ludzie przesadnie mili i grzeczni po pewnym czasie staja sie nie
        tyle nudni,co nie bardzo chce sie przebywac w ich towarzystwie,bo to zaczyna
        byc zwyczajnie denerwujace.Jakby nie mieli innego pomyslu na zycie i na
        zdobywanie sympatii,niz tylko:prosze,dziekuje,przepraszam itp.
        Ql,ide spac.
        • qlrafik Re: chmury, wiatr.... witam wszystkich.... 21.09.04, 12:06
          ... no to na razie.
          • swing hej! 21.09.04, 13:21
            wszystkich wywiało?
            • qlrafik Re: hej! 21.09.04, 13:25
              nieeeeeeeeeee! WITAJ!
              • swing Re: hej! 21.09.04, 13:30
                jestem ciekawa, czy nadal masz zamiar być "obrzydliwie miły" ?
                ;-)))
                • qlrafik zawsze! 21.09.04, 13:33
                  :) cou Ciebie słychać , wczoraj zniknęłaś tak nagle i niespodziewanie jak
                  oszczędności w ZUSie...?
                  • swing zdarza się 21.09.04, 13:46
                    mam jednak nadzieję, że to nie dotyczy moich składek...
                    ;-)
                    • qlrafik Re: zdarza się 21.09.04, 13:51
                      jakby co to wiesz gdzie mnie szukać.
                      czytałem właśnie opinie foroomków na temat wątków, czemu do cholery nikt nie
                      pisze nic ciekawego, a każdy ma pretensje że jest nuda...?
                      • Gość: greta Jestem juuuz......:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:00
                        oo Witaj Swing:)
                        przyszlam juz i jestem w domku...i mnie nie porwalo...ale juz prawie, prawie-i
                        sie nie dalam....:)))))))))
                        • qlrafik Re: Jestem juuuz......:) 21.09.04, 14:21
                          ehy, i nawet pogoda ladna się zrobiła
                      • swing bo tak jest łatwo i wygodnie 21.09.04, 14:03
                        narzekacze zawsze się znajdą
                        kiedyś rzeczywiście to forum miało inny charakter, ale trudno, żeby się
                        nie zmieniło, skoro są tu dziś zupełnie inni ludzie...
                        • qlrafik Re: bo tak jest łatwo i wygodnie 21.09.04, 14:22
                          co tak poza tym słychać u Ciebie?
                          • swing jestem trochę nieobecna 21.09.04, 14:33
                            przepraszam,
                            trochę się wypisałam
                            ;-)
                            • Gość: greta Re: jestem trochę nieobecna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:36
                              ojoj...:)
                              cos mi tu znowu puka i stuka...i glowinka mnie boli-ale to pewnie z
                              niewyspania....i nerwow...
                              • qlrafik Re: jestem trochę nieobecna 21.09.04, 14:41
                                a czym, poza egzaminem tu się denerwować? :)
                            • qlrafik Re: jestem trochę nieobecna 21.09.04, 14:40
                              a ja nie odpuszczę i będę się czepiał dopóki nie zaczniesz pisać
                              (cuś nie tak?)
                              • serta ponieważ popołudniową drzemkę właśnie zakończyłam 21.09.04, 14:49
                                ... to napisze cos ciekawego ...
                                niech ja tylko pomysle z jakiej beczki ma byc? hmm ...
                                jakies sugestie? - i zaraz rozwine temat ;)
                                • qlrafik Re: ponieważ popołudniową drzemkę właśnie zakończ 21.09.04, 14:53
                                  ... mam nieodparte wrażenie, ktoś się wyjałowił.. :)
                              • swing wszystko tak 21.09.04, 14:50
                                niestety działam na kilku frontach, a w komputrze wciąż się coś kluszczy
                                ;-)
                                • qlrafik Re: wszystko tak 21.09.04, 14:53
                                  na kilku frontach? żebyś sobie nie pomyliła! :)
                                  • swing czego? 21.09.04, 14:59
                                    telefonu z klawiaturą?
                                    ;-)
                                    • qlrafik Re: czego? 21.09.04, 15:04
                                      aaaa... to o takich frontach piszesz.
                                      mi się kiedyś zdarzyło rozmawiać przez jedno ucho komórka, przez drugie
                                      stacjonarny... było ciekawie, do dziś nie wiem co komu powiedziałem...
                                      • Gość: greta Re: czego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:07
                                        mialam tak samo...z telefonami...
                                      • swing normalka 21.09.04, 15:12
                                        dwa telefony, klawiatura, papiery, pisadło w ręce i music w tle
                                        - wszystko moje!
                                        • qlrafik Re: normalka 21.09.04, 15:16
                                          w tym szaleństwie jest metoda, fiuuuu ale wszystko leci, co to tak pada? deszcz?
                                          • swing ... 21.09.04, 15:35
                                            "Chorału Bacha słyszę dźwięki,
                                            Na niebo ciągną szare mgły,
                                            I wszystko mi już leci z ręki:
                                            Miłość i rozkosz, prawda sny."
                                            • qlrafik Re: ... 21.09.04, 15:38
                                              ładne, co to?
                                              ja niestety, jak zwykle głupkowato:

wiatr halny ci spódnice zarzcił na głowę
                                              wtedy poznałem twą lepszą połowę :)
                                              • swing Re: ... 21.09.04, 15:44

I w którąkolwiek pójdę stronę,
                                                Wszędzie jesienny chrzęści chrust.
                                                A jeszcze nic nie załatwione
                                                I nie odjęte nic od ust.

Patrz! Dzikiej róży krzak serdeczny
                                                W wichurze zeschły traci liść.
                                                Ach! I Sąd jeszcze Ostateczny,
                                                Na który trzeba będzie iść.
                                                • swing Jan Lechoń 21.09.04, 15:46
                                                  to chyba trochę o dzisiejszym dniu ;-)
                                              • swing po prostu... 21.09.04, 15:47
                                                romantyczne _inaczej_
                                                ;-)))
                                                • qlrafik Re: po prostu... 21.09.04, 15:52
                                                  ... bardzo ładne!
                                                  ja niestety nie mam głowy do pamiętania wierszy.
                                                  ale Cie melancholia dopadla...
                                                  • swing ja też nie mam głowy 21.09.04, 16:00
                                                    chodziło za mną "wszystko mi już leci z ręki..."
                                                    (niech żyją google;-)

jestem dziś daleka od melancholii
                                                    pomimo sprzyjającej aury
                                                    :-)
                                                  • qlrafik Re: ja też nie mam głowy 21.09.04, 16:08
                                                    swing owiana tajemnicą...
                                                    ta pogoda chyba tylko dobrze na Ciebie wpłynęła...
                                                  • swing nie pogoda... 21.09.04, 16:13
                                                    ładne...
                                                  • qlrafik Re: nie pogoda... 21.09.04, 16:23
                                                    oo swing przeżywa coś pozytywnego.
                                                    cieszę się, choć nie wiem o co chodzi - zwierz we mgle tumanieje...
                                                  • swing w każdym razie... 21.09.04, 16:25
                                                    się uśmiecha!
                                                    do Ciebie!
                                                    :-)
                                                  • qlrafik Re: w każdym razie... 21.09.04, 16:34
                                                    miłe to i serdeczne więc również się uśmiecham i piszę list, ołówkiem kopiowym
                                                    lekko zwilżonym...
                                                  • swing aż się boję... 21.09.04, 16:39
                                                    czy się skończy na jednym ołówku...?
                                                    ;-)
                                                  • qlrafik Re: aż się boję... 21.09.04, 16:43
                                                    staram się kalifować ( czy kaligrafować? - nie wiem dyskleptyk ze mnie...)
                                                    i już coś powstaje coś na kształt.... niech no ja okulary ubiorę...
                                                    :)))
                                                  • swing bardzo proszę... 21.09.04, 16:52
                                                    nie zasłaniać się dys-em, ani okularami!
                                                    ;-)
                                                  • qlrafik Re: bardzo proszę... 21.09.04, 16:53
                                                    ależ nie, okularami mogie tylko ciut oczy zasłonić...
                                                  • swing myślałby kto 21.09.04, 16:55
                                                    że taki wstydliwy...
                                                  • qlrafik Re: myślałby kto 21.09.04, 16:58
                                                    teraz pytanie co z resztą?
                                                    ... figowy listek, postrach nudystek...
                                                    tak przy kazji, czy oglądałaś wczoraj rozmowy w kroku-wróć-toku?
                                                    czy to prawda, że bóg stworzył Adama i Krzysia?
                                                  • swing niestety 21.09.04, 17:00
                                                    w ogóle nic nie oglądałam
                                                    o Adamie słyszałam, a kim jest Krzyś?
                                                  • qlrafik Re: niestety 21.09.04, 17:07
                                                    Krzyś to hm, kochający inaczej który był w zakonie... i to dla niego naturalne,
                                                    więc dlatego się zapytałem, czy to prawda, że na początku pan Bóg stworzaył
                                                    Adama i np. Krzysia... ( w końcu to On ustalał porządek naturalnu na tym
                                                    świecie) :)
                                                  • swing to za trudne pytanie 21.09.04, 17:13
                                                    nastką może nie jestem, ale nie było mnie przy tym,
                                                    a co do porządku - na tym świecie wszystko jest jakieś takie pokręcone...

• qlrafik Re: to za trudne pytanie 21.09.04, 17:15
                                                    tia, począwszy od dna, a skończywszy na włosach Violetty Willas...
                                • serta ech ... 21.09.04, 14:54
                                  to do mnie bylo?
                                  niewazne

• qlrafik Re: ech ... 21.09.04, 14:59
                                    nawet się wqurczyć nie dasz?
                                    drzemiąc przegapiłaś zmianę pogody, więc nie dziwę Ci się że świat wydaje się
                                    monotonny. wiesz co, mi teżżżżżżż.
                                    a mówią że to politycy są nudni.
                                    Wygrałaś cuś wczoraj w multi?
                                    • serta ha ! nie dam sie ! 21.09.04, 15:07
                                      ha! przespalam sie i teraz "wqurczyc" sie nie dam,musze trzymac energie na
                                      taka jedna bestie - wroci pewnie za jakis czas z pracy,to bedzie mi grac na
                                      nerwach ;) aaa ... nie stawialam,bo oprocz kumulacji,to rzadko kiedy teraz
                                      gram,nooo! chyba,ze mam na zbytku 1.25,to czasem sie zdarzy postawic piateczke
                                      w multi.Ale sprawdzalam - nic nie stracilam,moich pewniaczkow i tak nie bylo.
                                      Zmiana pogody? Gdzie Ci sie ta pogoda zmienila? u mnie dalej jak bylo tak
                                      jest,nieciekawie jednym slowem.Chociaz dosc przyjemnie.Wlasnie sie przeciagalam
                                      pare minut temu na ogrodzie i kazalam czworonogowi pobiegac chwile,bo na spacer
                                      nie ma teraz co liczyc ;)
                                      • qlrafik Re: ha ! nie dam sie ! 21.09.04, 15:14
                                        coś mi piernicznęło... mogę ku Twojemu zadowoleniu napisać że miałem właśnie
                                        pad systemowy :), piszę a tu nagle jak niestanie... a podem padł..,. (jak w
                                        życiu..), eh to życie!
                                        • serta :) 21.09.04, 15:16
                                          ku mojemu zadowoleniu? eee,przesadzasz. Ja komputerow nie lubie,wiec sie
                                          solidaryzuje ze wszystkimi,ktorzy sie na nie zloszcza.
                                          ha! pewnie Ci padl,bo cos zbereznego pisales :>
                                          • qlrafik Re: :) 21.09.04, 15:36
                                            ..hm... pisałem listę zakupów...ups. oki. nie było twmatu ;)
                                            • serta :))) 21.09.04, 15:48
                                              liste zakupow powiadasz ... OK,nie wnikam :>
                                              za 40 min w kurierze na trojce maja pokazac co tam zwojowalo trzesienie.A
                                              swoja droga,jestem ciekawa co to za uczucie jak sie ziemia pod nogami trzesie
                                              • qlrafik Re: :))) 21.09.04, 15:53
                                                no to co Ty nigdy tramwajem nie jechałaś...? :) swoją drogą ciekawe
                                                • serta grrr 21.09.04, 15:57
                                                  a ja mialam byc nad morzem teraz - tez bym poczula.Co za cholera strata!
                                                  • qlrafik Re: grrr 21.09.04, 16:06
                                                    jak wygram to cCię zabiorę - przyżekam!
                                                  • serta eee 21.09.04, 16:10
                                                    eee,wtedy to sie juz nie bedzie trzeslo pewnie :( kurcze,wlasnie napisalam
                                                    smska do kolezanki do Olsztyna jak tam wrazenia i nic mi nie odpisala.Czyzby ja
                                                    szlag trafil? eee,mowili,ze nie bylo takie mega wielkie :/
                                                    ale wiesz co,jak wygrasz,to ja bym sobie jednak zazyczyla cos innego ...
                                                    Tajlandia,ewentualnie Egipt,mozesz mi kupic np.R1150,to pojade na wyprawe do
                                                    Tybetu ... ach ... wystarczy,nie bede z Ciebie zdzierac przeciez ;)
                                                  • qlrafik Re: eee 21.09.04, 16:21
                                                    jedziemy razem albo nici z tego... chcę zobaczyć to warczące na mnie zwierzątko
                                                    :)
                                                  • serta hmmm 21.09.04, 16:24
                                                    ale w ktore miejsce chcesz jechac razem ze mna?
                                                    do Tajlandii czy Egiptu moge Cie zabrac,ale na wyprawe do Tybetu ... hmm ... i
                                                    jakie warczace zwierzatko ?! motocykl ?! czy ja? ;) do Tybetu Cie nie
                                                    zabiore,bo ja we dwojke na motocyklu jezdzic nie bede :P
                                                  • qlrafik Re: hmmm 21.09.04, 16:33
                                                    to ja będę jechał obok na komarku, czemu tybet? (piramidalne rzeczy mamy w
                                                    Polsce, więc Egipt może poczekać)nie żebym miał astmę czy cuś ale to trochę
                                                    wysoko... ja nie mogę swojej pupncji wydźwigać pod kopiec, a tu tybet, no
                                                    masz... gdzie diabeł nie może... :)))
                                                  • serta :) 21.09.04, 16:39
                                                    TAM MNIE POSLE !
                                                    czemu Tybet? bo to kraj mistyczny.Fantastyczne krajobrazy ... gora Kailash ...
                                                    cos cudownego.Ale mysle,ze na komarku jednak sobie nie poradzisz.Musisz kupic
                                                    cos mocniejszego i cos,co bedzie sie moglo przystosowan do tamtejszych tras,a
                                                    raczej ich braku.Chyba,ze bedziesz biec za mna?
                                                  • qlrafik Re: :) 21.09.04, 16:41
                                                    aż na koniec świata... ( wyzionę duch zapewne już w okolicy podgórek
                                                    Tynieckich, więc gdzie tam dopiero jakaś góra Kalisz, czy cuś... ) :))
                                                  • qlrafik Re: :) 21.09.04, 16:48
                                                    serta! no piszże mnie tu ciekawość zżera, a od tego żylaków na korze mózgowej
                                                    dostać można!
                                                  • serta ??? 21.09.04, 16:51
                                                    ciekawosc? ale co chcialbys jeszcze wiedziec? :>
                                                  • qlrafik Re: ??? 21.09.04, 16:52
                                                    no czemu ten tybet?
                                                  • serta aaa 21.09.04, 16:53
                                                  • serta aaa 21.09.04, 16:59
                                                    aaa ... o to lata.Najpierw wlasciwie mam Wlochy zaplanowane i bynajmniej nie
                                                    w/w motocyklem.Pozniej moze jeszcze cus,a Tybet ... jak sie dorobie pieniazkow
                                                    to czemu nie? Fajna sprawa.Inne kobitki na Karaiby leca 4 litery sobie spalic,a
                                                    ja wezme sprzet,wpakuje do samolotu,wyladuje w odpowiednim miejscu i pojade w
                                                    sina dal.A gora Kailash jest ponoc nazywana Dachem Swiata ... niewatpliwie
                                                    widoki sa cudne.A jaka przygoda! Nie chcialbys nigdy? dziwne ... a jak by
                                                    dobrze poszlo,to i moze gdzies w oddali Mount Everest bym zobaczyla.Owszem,tam
                                                    ponoc nie w kazde miejsce mozna wiechac motocyklem,czasem trzeba przesiasc sie
                                                    do samochodu,ale ... ale wyprawa i tak byla by niezwykla.Tylko,zeby mi ktos
                                                    jeszcze zasponsorowal to,bo jak tak dalej pojdzie,to przed 40.sie MOZE
                                                    wybiore ;_
                                                  • qlrafik Re: aaa 21.09.04, 17:05
                                                    tak poważnie mówiąc, a raczej pisząc jest to również moje marzenie, nic nie
                                                    jest tak pięknego jak natura ( jak w życiu), przyroda, może zdążę przed 90 ką
                                                    Ci zasponsorować, byle bym w drodze nie wyciągnął kopyt, co by Ci problemsów
                                                    nie narobić :)
                                                  • serta :) 21.09.04, 17:06
                                                    to Cie na Salwatorze pochowam - bedziesz mial ladne widoko ;)
                                                    ale narazie odpukac
                                                  • qlrafik Re: :) 21.09.04, 17:08
                                                    i posadź hryzantemy - tylko broń panie Boże modyfikowane genetycznie, choć mogą
                                                    być od pani Gieni z placu na stawach...
                                                  • serta a która to? 21.09.04, 17:10
                                                    a ktora to pani Gienia? eee,ja tam rzadko bywam,bo to nie moj rejon,wiec nie
                                                    wiem.Chociaz mieszkankiem na Salwatorze bym nie pogardzila.eee,to Ty tam moja
                                                    ulubiona pizzerie masz niedaleko. ooo Ty !
                                                  • qlrafik Re: a która to? 21.09.04, 17:14
                                                    ha! tu Cię mam! jak nie intelektem (tą moją resztką bo jo do wysoce odpornych
                                                    na wiedzę należę...) to pizzą!
                                                  • qlrafik a może być kopania soli w wieliczce? 21.09.04, 16:54

• qlrafik cholera!, wróć, a może być kopalnia... 21.09.04, 16:56
                                                    soli w wieliczce?, dorzucę jescze wyciąg krzesełkowy w Myślenicach ( skoro musi
                                                    być jakaś góra..)
                                                    a teraz poważnie:
                                                    interesujesz się Tybetem? kulturą itp?
                                                  • serta ble 21.09.04, 17:02
                                                    nie chce Wieliczki,w niedziele auto tankowalam w Wieliczce i zawsze na skroty
                                                    tamtedy do domu pomykam,jesli juz w tych rejonach sie znajde,wiec ilez razy Ty
                                                    chcesz,zebym ja tam bywala ?! z Myslenicami tez sie wypchaj,z balkonu je
                                                    widze ;) (przy dobrej widocznosci)
                                                    a tak powaznie ... nie tylko Tybet,ogolnie interesuja mnie takie zakatki
                                                    swiata,w ktorych normalni ludzie nie bywaja i nie naleza one do kurortow
                                                    turystycznych.
                                                  • serta eee,mozemy do Japonii pojechac ... 21.09.04, 17:08
                                                    ... tam ponoc maja trzesienia ziemi :)
                                                  • qlrafik serta, podejdź no do płota,... 21.09.04, 17:10
                                                    ... czy Ciebie Budda (skąd inąd Sidharta Guatama)opuścił, przecież ja
                                                    powiedziałem wyraźnie - chcę żywy śmierci dożyć!
                                                  • serta podesłom ... 21.09.04, 17:11
                                                  • qlrafik Re: podesłom ... 21.09.04, 17:16
                                                    no i co ? w milczeniu tak stać se będziem? przecie napisołem cuś! o responda
                                                    Cię zapytuję...
                                                  • serta słuchaj no ! 21.09.04, 17:25
                                                    NIE ROB MI SMAKA NA PIZZE,BO TAM RZECZYWISCIE DOBRA PODAJA (ha!ale jeszcze nie
                                                    wiesz o ktore miejsce mi dokladnie chodzi - zgaduj madralo!) - TO RAZ.A DWA ...
                                                    Jak juz bedziesz mial kase,to jedziemy do Damaszku,wspomniany juz Tybet i gora
                                                    Kailas (nazwa spolszczona) <wlasnie wyczytalam gdzies,ze to ma 6714
                                                    m.wysokosci>,moze na rejs po Nilu?,do Chin tez bym sie przejechala,Tajlandia! i
                                                    Bangkok i jeszcze na Kube.I jeszcze wiesz co bym chciala zobaczyc? -
                                                    Jerycho,Blekitny Meczet w Turcji,Kartagine,zapore Hoovera w USA,szlak Inkow...
                                                    aaa moze byc narazie tyle
                                                  • qlrafik diabli nadali! 21.09.04, 17:29
                                                    serta, toż ja się będę musiął nerek pozbyć żeby to wszystko zobaczyć - czym ja
                                                    będę wtedy myślał>>>>>>
                                                    co do pizzeri - temat zamknięty, szkoda moich szarych komórek i twoich sokó
                                                    żołądkowych...
                                                  • serta coś Ci opowiem ... 21.09.04, 17:36
                                                    zmienie temat,bo jestem w szoku normalnie ...
                                                    stanal pod moim domem facet samochodem (czesto ktos tu staje,bo po drugiej
                                                    stronien ulicy jest piekarnia),wyszedl z samochodu,otworzyl klape z przodu i
                                                    teoretycznie cos grzebal w samochodzie,ale ... nasikal do sloika! a pozniej
                                                    wylal to pod moim domem.Szok! wyobrazasz sobie? wsiadl do samochodu i zaczal
                                                    sobie jablko jesc ... wzielam miske,nalalam do niej wody i jakis syfow dodalam
                                                    z resztek po obiedzie i rzucilam mu z baloku tym na samochod.Odjechal ... jakis
                                                    kretyn! nasikal mi przed domem! skad sie tacy ludzie biora?
                                                  • qlrafik Re: coś Ci opowiem ... 21.09.04, 17:38
                                                    ... kosmita? z planety Apple?
                                                  • qlrafik a mówią że głupota nie zna granic... nie zna! 21.09.04, 17:39

• qlrafik poza tym... 21.09.04, 17:30
                                                    ...dlaczego chcesz jechać tam gdzie ja?
                                                  • serta :P 22.09.04, 11:50
                                                    QL,ide spac jak Ty nic do mnie nie piszesz :(
                                                  • qlrafik Re: :P 22.09.04, 11:54
                                                    piszę!, miałem przerwę... słuchaj, ja do 18 zajęty jestem...
    • qlrafik a ja nadal tu jestem i organizuję motocykl... 21.09.04, 17:37

• serta a ja nadal tu jestem i organizuję motocykl... 21.09.04, 17:40
        a masz prawo jazdy?
        • qlrafik Re: a ja nadal tu jestem i organizuję motocykl.. 21.09.04, 17:47
          w wieku 12 lat?
          pewnie!
          mam ale nie znam... :(
          • serta cooo? 21.09.04, 17:50
            eee,to ja sie z Toba nie kolezankuje ;)
            • serta albo ... 21.09.04, 17:56
              no chyba,ze masz juz dla mnie motocykl,to OK - lubie Cie ;) tylko
              wiesz,MOTOCYKL,a nie jakas zabawka w stylu gilera
              • qlrafik Re: albo ... 21.09.04, 17:57
                ale jeden warunken śpimy w osobnych śpi-worach! :)
            • qlrafik Re: cooo? 21.09.04, 17:56
              jak możesz mi to pisać jak za pół godziny przyjedzie po mnie dwóch - podobno -
              wybitnych ukraińskich lekarzy wyciąć nery ( nie sprawdzałem ich kwalifikacji),
              czy jestem naiwny?
              • serta eee ... 21.09.04, 17:59
                w osobnych? co ja takiego powiedzialam,ze mnie nie chcesz? :( dobra,jak
                bedziesz dygotal z zimna to zobaczymy czy bedziesz nadal taki madry!
                • qlrafik Re: eee ... 21.09.04, 18:02
                  prowokatorka! chcę, ale boję się swojej popędliwości :)
                  a tak wogóle jak masz czas tyo mailój, na razie pa - uciekam na pizze.
                  Buziaki!
                  :))))))))))))))00
                  • serta ooo Ty !!! 21.09.04, 18:03
                    a juz sie chcialam z Toba arbuzem podzielic

PS: daruj sobie jutro "witam was serdecznie" - moze kontynuujmy ten watek?
                    jest bardzo mily ...
                    • qlrafik Re: ooo Ty !!! 21.09.04, 18:05
                      a nie masz dwóch melonów?
                      będziemy kontynuować. umowa stoi ( jak w życiu!)
                      wiesz co do Ciebie czuję, nie zrobiłbym Ci na złość, tak naprawdę idę.... o ,
                      klawiatura się zacięła - powaggggggga.
                      pa słonko!
    • Gość: Pan Wołodyjowski LEczcie się! IP: *.bj.uj.edu.pl 21.09.04, 18:09
      jesteście nienormalne
      • serta hmmm 21.09.04, 19:23
        po pierwsze: Qlrafik,to ON.
        po drugie: a zasponsorujesz mi prywatnego lekarza? Bo ja do panstwowej
        przychodni nie ide,chyba,ze postoisz za mnie w kolejce pol dnia,nasluchasz sie
        obelg od dziadkow i wrzeszczacych dzieciakow,to spoko.Ale powiedz mi jeszcze,do
        jakiego lekarza sugerujesz isc? hmm ... moze od razu przeswietlenie glowy?
        hihihi
        a po trzecie: kurwa mac (sorry ... powstrzymac sie nie moglam) jak ja
        nienawidze tych bucow z policji i jak oni mnie denerwuja!
        • qlrafik halllllo! 22.09.04, 10:37
          zgodnie z obietnicą - jestem

...tak się zastanawiam, czy jeżeli komuś się wydaje że jest panem Wołodyjowskim
          to czy przypadkiem jemu nie przydała by się jakaś kuracja, a może nowa
          osobowość to uboczny efekt już przebytej.... ? kto tam wie...
          • serta :/ 22.09.04, 10:45
            co tak krzyczysz od rana? tak wrzasnales,ze az mnie uszy rozbolaly.Nie
            wspomne juz o tym,ze mnie obudziles ... barbarzynca.
            • qlrafik Re: :/ 22.09.04, 10:49
              rozumiem, że pytanie jak poranek, i jak samopoczucie - było by w tej sytuacji
              nie na miejscu...
              ale mimo wszystko, co mi tam zależy - jak sampopoczucie?
              dziś niestety nie ma kumulacji... :( posiedzimy jeszcze w Krakowie jakiś czas...
              • serta grrr 22.09.04, 10:55
                Jestem jeszcze zbyt nieprzytomna,zeby moc stwierdzic czy zaraz sie komus
                oberwie czy dopiero pozniej ;) ale nie martw sie,jestes pierwszy jakby co ;)
                Kurcze,wypadaloby cos zjesc? Masz Nutelle? bo nie rusze sie teraz do sklepu
                • qlrafik Re: grrr 22.09.04, 10:58
                  mam, ale chyba sprzed roku...
                  który policzek mam nadstawić?
                  • serta :) 22.09.04, 11:11
                    eee,zwariowales,nie uderze Cie przeciez.Raz,jeden jedyny komus w morde tylko
                    dalam,zreszta to byl jakis Makaron,ktoremu sie wydawalo,ze moze lapy pchac
                    gdzie tylko popadnie.
                    eee,to co ja zjem jak Nutelli nie ma? :(
                    • qlrafik Re: :) 22.09.04, 11:18
                      mogę postawić pizzę...
                      • serta jiiiiiiiiii :) 22.09.04, 11:27
                        dobra ! tylko: pieczarek - niet,ananasow - niet
                        • qlrafik Re: jiiiiiiiiii :) 22.09.04, 11:29
                          co do pieczarek - nie ufam grzybom, co do ananasa: nie uznaję rzeczy słodkich -
                          w jakiejkolwiek formie.
                          choć możesz do mnie zrobić np. słodką minę!
                          to o której na tą pizze ? :)
                          • serta eee hmmm 22.09.04, 11:33
                            najpierw zjem cokolwiek,zeby miec sile sie ruszyc,potem ide sie kapac +/- 2
                            godziny mi to zajmie ... eee ... o 15?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka