Dodaj do ulubionych

wszyscy zakręceni w ten poniedziałek...

27.09.04, 12:07
... witajcie!
Obserwuj wątek
    • serta wszyscy zakręceni w ten poniedziałek... 27.09.04, 12:11
      alo.
      gdzie list dla mnie? mial byc polecony? juz Cie nie lubie ;(
      • serta wszyscy zakręceni w ten poniedziałek... 27.09.04, 12:47
        aha,widze,ze dzis sie nikt do mnie nie odzywa - OK
        • swing jakby coś... 27.09.04, 12:48
          ... to ja mogę się uśmiechnąć!
          :-)))))))))))))))))
          • ragtime_r Re: jakby coś... 27.09.04, 13:01
            witaj.
            :)
      • ragtime_r Re: wszyscy zakręceni w ten poniedziałek... 27.09.04, 13:01
        poczekaj chwilkę... mam młyn w tej chwili.
        • serta :))) 27.09.04, 14:05
          poczekalam,poczekalam i doczekalam sie ...
          Ql,tez polecony do Ciebie,ale nie wiem czy bedziesz zachwycony :/
          • ragtime_r Re: :))) 27.09.04, 14:27
            a niby czemu nie?
            • serta heh ... 27.09.04, 14:29
              tak sadze,z kolejnego tez mozesz byc niezadowolony :/
              • ragtime_r Re: heh ... 27.09.04, 14:33
                przeczytaj uważnie, i nie przejmuj się...
                • serta ! 27.09.04, 14:44
                  Ql,listonosz!
                  • ragtime_r Re: ! 27.09.04, 15:00
                    the same.
    • Gość: greta jestem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:05
      i witam serdecznie i bardzo slonecznie- Serta- ciastka kupiłam...
      • ragtime_r Re: jestem... 27.09.04, 15:06
        cześć słoneczko!
        • serta :))) 27.09.04, 15:09
          ooo nareszcie jestes :) jakie? Ja od dzis wlasciwie mialam brzuszki robic,zeby
          sie moc kiedys Ql'owi zaprezezentowac w fajnym wdzianku,ale ... no jeszcze nie
          zaczelam :/ daj te ciastka na stol,bo jak sie wezme za te brzuszki,to moze i
          nawet odmowie ;) chesz herbaty?

Ql,przesylka
          • serta Greta! 27.09.04, 15:11
            to jak na rajskiej bylas,to trzeba bylo jeszcze do banolli po pizze dla nas
            skoczyc :/ ech,Ty to nie myslisz ;)
            • ragtime_r kurier przybył. 27.09.04, 15:19

• serta kurier przybył. 27.09.04, 15:20
                czyzby? do mnie jeszcze nie dotarl :/

Greta,herbata stygnie. hehe,przypomnial mi sie dowcip :)))
                • serta kurier nie przybyl :/ 27.09.04, 15:25
                  • ragtime_r Re: kurier nie przybyl :/ 27.09.04, 15:26
                    ponawiam zatem...
                    • serta hmmm 27.09.04, 15:27
                      moze mu za maly napiwek dales za dostarczenie? :>
                      • ragtime_r Re: hmmm 27.09.04, 15:30
                        sqrczybyk, lebioda jakiś...
                        • serta :) 27.09.04, 15:34
                          ja mojemu dalam 20 zl ;) powinienes juz miec przesylke.

GRETA,bo sie obraze - kupilas ciastka i co? sama chcesz wszystko zjesc?
                          • Gość: greta Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:40
                            nie smialabym...:)
                            jestem ,jestem dalam ciastka na talerzyk-zeby jakos wygladalo...oooo dobra
                            herbate zrobilas....mhmhmm..
                            robie teraz sos pieczarkowy-a mama placki ziemniaczane- dlatego to dlugo
                            trwalo...
                            no kurcza, nie wpadlam na pomysl-zeby kopsnac sie do Banoli...
                            • serta eee 27.09.04, 15:41
                              eee Greta,ale z Ciebie kolezanka - moglas mi jakas mala pizze kupic :(

aaa ! cos mi sie wykruszylo w zabku ... no to mam po ciastkach i denstyste na
                              glowie jutro :(((
                              • Gość: greta uuuu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 15:48
                                a ja chcialam Przyjemnosc zrobic tymi ciastkami- to pewnie ta kreolka- bo
                                szrlotki rozplywaja sie w ustach...:)
                                no to moze chcesz placki ziemniaczane z sosikiem pieczarkowym-polecam wyborowe
                                sa...zapraszam...:)
                          • ragtime_r ja też, myślę, że chłopak nieźle na nas zarobi... 27.09.04, 15:44

• serta ... 27.09.04, 15:53
                              Ql,dostawa! - i nie smuc!
                              Greta,chetnie,ale bez sosu - ja jestem antypieczarkowa ;) i jednego narazie
                              tylko.
                              • serta wkurza mnie to słońce 27.09.04, 16:00
                                • Gość: greta A mnie bardzo cieszy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:18
    • ragtime_r no, już jestem... 27.09.04, 16:14

• Gość: greta a gdzie byłeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:20
        ??
        • serta >< 27.09.04, 16:23
          bo ja dzis jestem INNA,dlatego mnie denerwuje.Dobrze,ze mam zaluzje w
          pokoju,zreszta slonce juz chyba i tak powedrowalo na druga strone domu.
          Ql - znowu jakis listonosz do Ciebie,otworz.
        • ragtime_r Re: a gdzie byłeś? 27.09.04, 16:23
          w pobliżu...:)
          • Gość: greta Re: a gdzie byłeś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:30
            i wszystko jasne...:)
            mucha sio stad!!!!uuuu....co za upierdliwe stworzonko- nie chce stad
            wyleciec....uuu..
            • serta Greta ... 27.09.04, 16:34
              ... chcesz sie posmiac? To przeczytaj ten watek:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=16158781&v=2&s=0
              ... zwlaszcza mnie rozbawila wypowiedz tego 18-latka.Ale ci faceci sa denni
              (co poniektorzy rzecz jasna)
              • serta buehehehe 27.09.04, 16:43
                łooo jezuuu,ale mnie tam rozsmieszaja coraz bardziej na tamtym forum.Normalnie
                mnie trzepie jak widze co pisze ten chlopak :))) buehehehehe
                QL,poczta
              • Gość: greta Re: Greta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:47
                Serta-super...ta wypowiedz tego 18-letniego macho..a m oze te 'laseczki'co
                podchodzily-to jakies ladacznice byly-i chcialy troche zarobiic...o rany...brak
                mi slow- i dusze sie ze smiechu...dzieki Serta-teraz do konca dnia- bede sie
                smiala....:))))))))))))))))
                • serta bueheheh 27.09.04, 16:48
                  zerknij jeszcze raz,bo napisal cos nowego.Z krzesla spadne zaraz ze smiechu
                  • Gość: greta bueheheh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 16:54
                    ja juz spa dlam i nie moge sie podniesc- raju co za idiota...
                    • serta bueheheh 27.09.04, 16:57
                      ale jak twardo udaje,ze nie zauwaza moich komentarzy :))) bo pewnie mu nie
                      odpowiada,ze sie wypowiadam i mam racje buehehehehehehehehe

Ql,gdzie jestes?
                      • Gość: greta napewno:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:00
                        no własnie znow jest gdzies w poblizu-tylko nie bardzo wiadomo gdzie to poblize
                        jest...
                        • ragtime_r zapuściłem kukena na wątek o motomacho... 27.09.04, 17:03

• serta JESTEŚCIE WIELCY 27.09.04, 17:07
                            GRETA,QL - JESTESCIE WIELCY !!! Umre ze smiechu zaraz! taki atak! :)))
                          • gretaa Re: zapuściłem kukena na wątek o motomacho... 27.09.04, 17:07
                            hmmm...czytalam...ale nie jestem w stanie na razie pisac...hehehehe...rany -ze
                            i tacy jeszcze istnieja...hehehe...
                            • serta :) 27.09.04, 17:29
                              Ql,gdzie jestes? Bo Ty zaraz bedziesz uciekal i nawet sie nie pozegnasz
                              • ragtime_r Re: :) 27.09.04, 17:33
                                a, co nie możesz się doczekać :)
                                czytałem tego MX'a...
                                wiesz są ludzie którzy uważają ze precjoza, fura skóra i komóra ( w tym
                                przypadku zabłocony ryjek i motor) to wszystko, żeby poderwać.
                                ktoś kiedyś to zilustrował opisując kobietę w drogim futrze: patrząc myślę
                                wielokrotnie, wydra w małpach czy odwrotnie.
                                pozdrawiam, zaraz uciekam :( (sam)
                                • serta :((( 27.09.04, 17:37
                                  wiem,ze uciekasz.Ale wroc jutro.heh,i nie rozpoczynaj nowego watku,ten jest
                                  dobry :) milego wieczoru zatem
                                  • Gość: greta ooo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:41
                                    jestem znow soba!!
                                    ktos idzie?
                                    pa Qlrafik...
                                    • ragtime_r a co wy tak z tym odejściem... no nie, chyba... 27.09.04, 17:44
                                      ... pójdę sobie - w akcie rozpaczy - kupić jakiegoś Romecika, wymażę się guano
                                      i pobzykam po parku krakowskim...
                                      • Gość: greta Re: a co wy tak z tym odejściem... no nie, chyba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:47
                                        nie, bo krakowski park jest ladny- i romecik nie pasowalby tam...a poza tym ja
                                        tam juz sobie brykam...(bez romecika)hihihi
                                        oki tzn.chodze sobie tam..
                                        • ragtime_r Re: a co wy tak z tym odejściem... no nie, chyba. 27.09.04, 17:48
                                          chodź greta, idziemy szturmować... (poste restante)
                                          • Gość: greta Re: a co wy tak z tym odejściem... no nie, chyba. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:49
                                            hmmm...jak trza to trza..
                                            idem...
                                  • ragtime_r Re: :((( 27.09.04, 17:42
                                    spoko,spoko, jeszcze 15 min....
                                    • serta :) 27.09.04, 17:43
                                      Greta,mamy Ql'a dla siebie jeszcze przez 15 min,iiiii!!!! :))))
                                      Ql ... ale nie odpowiedziales na moje pytanie ...
                                      • Gość: greta nio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:45
                                        a ja dzisiaj wychodze na piwo...ihihi:))))
                                        i moze polece na jakiegos motorzyste...hehehe...idiota...rany...(ten Mr.X-
                                        oczywiscie)
                                        • ragtime_r Re: nio... 27.09.04, 17:47
                                          tia... czego to amfa nie robi z człowiekiem!
                                          • Gość: greta hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:51
                                            no wlasnie...:))))))))
                                      • ragtime_r Re: :) 27.09.04, 17:46
                                        będę jutro - może z pewnymi przycięciami - rano jadę po towar - ale od południa
                                        będę. NA PEWNO! chyba że się rozbiję na romeciku - jadąc 180 km/godz - w
                                        karetce oczywiście.
                                      • serta Re: :) 27.09.04, 17:47
                                        a poki co wroce jeszcze na forum naszego szalonego motocyklisty,nie moge sie
                                        powstrzymac z jedna rzecza, muuuuszeeee
                                        • Gość: greta no i zostalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:58
                                          sama ja palec- wszyscy sobie dzies poszli- i nawet nie powiedzieli mi: pa Greta
                                          do jutra...albo cosik w tym stylu...
                                          -oki to sie wypchajcie...
                                          • ragtime_r Re: no i zostalam... 27.09.04, 18:03
                                            ja ja już się żegnam... pa!
                                            • Gość: gretaa Re: no i zostalam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:12
                                              papa Ragtime_r...
                                              gdzie posialo Serte??
    • Gość: gretaa Skoro.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 18:52
      nikogo nie ma, to ja tez ide...papa do jutra:))
      Serta...wiesz na co mam ochote? -na paluszki...
      pa
      • serta aaa !!! 27.09.04, 19:48
        oj wybaczcie,ze ja sie nie pozegnalam,ale nawiedzila mnie jedna ofiarka
        tutaj,pozniej psiak sie domagal i uff... dopiero teraz zasiadlam przy mym
        kompku ... ale i tak juz nikogo nie ma :( to ide,moze poderwe w tym czasie tego
        macho na enduro
        • serta hihi 27.09.04, 20:28
          ale sie ten biedny macho-cross produkuje :))) juz sam sie zamotal we wlasnych
          wypowiedziach :)))
          • ragtime_r witajcie wszyscy obecni 28.09.04, 10:09
            ooooo! to juz wtorek?!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka