Gość: greta Re: :))) ale ślicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 15:32 hmmm...jezeli myslisz o pogodzie to sie zgaaadzam...a jak nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) ale ślicznie 06.10.04, 15:54 o pogodzie,o pogodzie ... witaj Greta. Jest tak pieknie,ze az nie wiem co ze soba zrobic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: :))) ale ślicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 16:16 serta napisała: > > Jest tak pieknie,ze az nie wiem co ze soba zrobic ;) To nie wiem może prześpij się. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) ale ślicznie 06.10.04, 16:29 dzieki za dobra rade,ale wpadlam juz na ten pomysl kolo 14 :) Zatem jestem juz po ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: :))) ale ślicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 16:33 albo pojdz na spacerek- ja chodzilam po rynku- inic nie kupilam- tylko na marne- i mnie nozie bola... ale cieplutko dzis....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ragtime_r Re: :))) ale ślicznie 06.10.04, 16:53 ślicznie, ślicznie, ale jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
serta :))) ale ślicznie 06.10.04, 16:57 co jutro? ... ach,na chodzenie po sklepach,to ja nie mam ochoty,bo tego nie lubie.W gory bym pojechala.Chodza za mna te gory juz od jakiegos czasu i sie wybrac nie moge :( Greta,soczku? Odpowiedz Link Zgłoś