Gość: Aaga IP: 217.153.104.* 13.10.04, 17:29 Czesc - przymierzam sie do zakupu mieszkania.Których developerów polecacie? A których należy omijac....?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FK Re: Developerzy IP: 217.8.182.* 14.10.04, 12:11 Trzymaj się z daleka od firmy Inwest.Toj, ostatnia ich inwestycja to bloki przy Ul. Radzikowskiego...Ładne budynki, ciekawe mieszkania, ale firma niestety niesolidna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyrafka Re: Developerzy IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 14.10.04, 16:00 czy możesz coś bliżej powiedzieć, co znaczy niesolidna??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FK Re: Developerzy IP: 217.8.182.* 09.11.04, 12:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=16663319&a=17472495 Odpowiedz Link Zgłoś
basia-blondi Re: Developerzy 09.03.05, 10:48 Witam Was. Planuję kupić mieszkanie od firmy PROMBUD "Zielone Wzgórze"lub SOLINVEST na ulicy Zdunów. Co myślicie o tych firmach i ich inwestycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pszczoła Re: Developerzy IP: *.autocom.pl 17.10.04, 23:44 BMR Import Export buduje samowole budowlane, a parkingi dla samochodów na cudzych działkach (ul. Pszczelna II i III etap). Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: Developerzy 18.10.04, 23:26 Ja mam calkiem dobre doswiadczenia z Mirabudem i Inwestorem Pro Domo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruczaj Re: Developerzy IP: 195.116.22.* 19.10.04, 09:43 Ja kupiłem w Proinsie, jak na razie wszystko idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kra Re: Developerzy IP: *.malopolska.mw.gov.pl 22.10.04, 09:16 Jeśli chodzi o BRElocum, bezprawnie zlikwidowali cyrkulację ciepłej wody na Osiedlu Zielona Galicja przy ul. Chmieleniec i nic sobie z tego nie robią. To skandal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: A co sądzicie o Salwatorze? IP: *.autocom.pl 07.11.04, 18:22 Budują dużo ale są bardzo aroganccy i niesłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr1ch Re: Developerzy 07.11.04, 19:00 Proponuje Krakoin buduje nowe budynki obok szpitala Jana pawła II-go, ktore już nie są w strefie wysokiego napięcia. Odległośc bezpieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
rozaola Re: Developerzy 07.11.04, 23:27 Trzymajcie sie z daleka od dewelopera Buma. Na Polanie Zywieckiej w Borku oddali osiedle obiecujac monitoring wideo - monitoringu nie ma, firma sie rozwiazala i powstala nowa, tez ze slowem Buma w nazwie. Oddali osiedle bez drogi, dopiero mieszkancy musieli sie skladac i budowac sami na swoj koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Developerzy IP: *.ahold.net / 213.134.133.* 09.11.04, 08:36 Ja omijalabym Invest Toj, sama kupilam u nich mieszkanie prawie 5 lat temu przy bialopradnickiej. Budynek ma 5 lat a kominy sa do remontu, rynny juz po remoncie, sciany w mieszkaniach i na klatkach poodparzane (na dodatek samam musialam na swoj koszt remontowac)... Same defekty, garaze pod budynkiem notorycznie zalewane, drogi do tej pory nie ma porzadnej a mieszkam z widokiem na plot budowlany (taki metalowy) ktory stoi od poczatku budowy i chyba juz przyrosl do tego miejsca. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
nagus3 tylko nie BUMA !!! 17.01.05, 22:36 BUMA - poniewaz ja rowniez rozgladam sie za mieszkaniem i tez badam grunt i poki co najwiecej najgorszych rzeczy slyszalem o BUMIE - to jak buduja bloki to istny skandal (slyszalem, ze w jakis blokach sciany pomiedzy mieszkaniami sa gipsowe - slychac najmniejsze pierdniecie sasiada). natomiast BMR to znow inna para kaloszy - ktos pisal o tym wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FK Re: Developerzy IP: 217.8.182.* 28.01.05, 12:15 Aż strach pomyśleć co nas czeka w ich "nowych" blokach przy Radzikowskiego/Podkowińskiego. Już teraz jest tragedia! A co dopiero za 5 lat... Omijajcie ich z daleka - straszne nieuczciwi ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sds Re: Developerzy IP: *.compower.pl 18.01.05, 22:41 Jak widzę, większość z nas chce wybadać rynek, ja również. Przymierzam się do kupna mieszkania "Dom przy Łuzyckiej" budowanego przez dewelopera Prembud. Dotąd wybudował zespół Mieszkaniowy Centrum przy ulicy Turniejowej. Bardzo proszę o opinie na jego temat : terminowość, jakość inwestycji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:41 Nie polecam f-my Sobola - właściciel niesłowny - obiecuje gruszki na wierzbie z wielkim przkonaniem i nic z tego nie wynika. Poza tym od każdego żąda jakiś dopłat za sprawy o których nie było mowy przy podpisywaniu umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Developerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:14 Kupiłem w Prembudzie mieszkanie na Turniejowej i nie miałem żadnych problemów. Jestem naprawde zadowolony i dobrze mi sie mieszka. Mój budynek oddali przed terminem, następne zresztą też. Budują wg mnie solidnie, a usterki które się niektórym pokazały wczesniej czy później ale jednak usuwają. Podoba mi się że zadbali o teren wokół całej inwestycji bo z tego co wiem to nie każda firma to robi. Nie oszukują na cenie i umowy tez są w porządku. Nie wiem jak a Łużyckiej ale u nas cena była gwarantowana i rzeczywiście dotrzymali słowa. Jesli coś moge ci zasugerować to nie bierz ich tzw. białego montażu bo nie jest najwyższych lotów. Lepiej samemu sobie kupić. Ale poza tym to firma jest do polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marjanpol Re: Developerzy IP: 83.238.200.* 23.01.05, 10:05 UWAŻAJ NA GEO!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toka polecam Budomat IP: *.net.autocom.pl 23.01.05, 11:19 solidni,wszystko na czas,jak na razie bez najmniejszych problemow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polana Re: Developerzy IP: *.cust.tele2.fr 27.01.05, 20:52 polecam firmę PROINS kupiłam od niej dwa mieszkania nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:58 ja polece SALWATOR - bardzo terminowo, sprawnie, zgodnie z ustaleniami. bez niemilych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juia Re: Developerzy IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.02.05, 23:45 zdaleka od firmy Inwest dom wszystko jest fajnie jak wpłaca się kolejne transze wszyscy są mili ale gdy wpłacisz wszystkie pieniążki juz nikt nie chce z tobą rozmawiać obiecują dużo większość jest nieprawdą teraz to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trocadero Re: Developerzy IP: *.Grzegod / 62.121.129.* 09.03.05, 00:04 A ja mam przykre doswiadczenia z firma Sadyba z ul.Pedzichow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Developerzy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.05, 14:56 nie polecam firmy GEO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Developerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:17 Zdecydowanie odradzam ZADWORZE. Mam tą nieprzyjemność być ich klientem. U mnie z budynkiem spóźnili się kilka miesięcy mimo, że ciągle słyszałem, że wszystko będzie na czas. Najgorsze jest ich podejście do usterek, których jest calkiem sporo i niektóre bardzo poważne - nie robią prawie nic. Ja mieszkam jakieś półtora roku - na początku wydawało się, że jest ok, ale z czasem zaczeły wychodzić różne rzeczy. Na naprawę niektórych usterek czekam już rok, a niektóre musiałem naprawić sam, bo były na tyle poważne, że nie można było czekać, ale ich to w ogóle nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś