Dodaj do ulubionych

Developerzy

IP: 217.153.104.* 13.10.04, 17:29
Czesc - przymierzam sie do zakupu mieszkania.Których developerów polecacie? A
których należy omijac....??
Obserwuj wątek
    • Gość: FK Re: Developerzy IP: 217.8.182.* 14.10.04, 12:11
      Trzymaj się z daleka od firmy Inwest.Toj, ostatnia ich inwestycja to bloki przy
      Ul. Radzikowskiego...Ładne budynki, ciekawe mieszkania, ale firma niestety
      niesolidna :(
      • Gość: żyrafka Re: Developerzy IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 14.10.04, 16:00
        czy możesz coś bliżej powiedzieć, co znaczy niesolidna???
        pozdrawiam
        • Gość: FK Re: Developerzy IP: 217.8.182.* 09.11.04, 12:14
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=16663319&a=17472495
          • basia-blondi Re: Developerzy 09.03.05, 10:48
            Witam Was. Planuję kupić mieszkanie od firmy PROMBUD "Zielone Wzgórze"lub
            SOLINVEST na ulicy Zdunów. Co myślicie o tych firmach i ich inwestycjach.
    • Gość: Pszczoła Re: Developerzy IP: *.autocom.pl 17.10.04, 23:44
      BMR Import Export buduje samowole budowlane, a parkingi dla samochodów na
      cudzych działkach (ul. Pszczelna II i III etap).
    • j0anna1 Re: Developerzy 18.10.04, 23:26
      Ja mam calkiem dobre doswiadczenia z Mirabudem i Inwestorem Pro Domo.
    • Gość: Ruczaj Re: Developerzy IP: 195.116.22.* 19.10.04, 09:43
      Ja kupiłem w Proinsie, jak na razie wszystko idealnie.
    • Gość: kra Re: Developerzy IP: *.malopolska.mw.gov.pl 22.10.04, 09:16
      Jeśli chodzi o BRElocum, bezprawnie zlikwidowali cyrkulację ciepłej wody na
      Osiedlu Zielona Galicja przy ul. Chmieleniec i nic sobie z tego nie robią. To
      skandal !!!
    • inezja21 A co sądzicie o Salwatorze? 22.10.04, 14:35
      nt.
      • Gość: Marek Re: A co sądzicie o Salwatorze? IP: *.autocom.pl 07.11.04, 18:22
        Budują dużo ale są bardzo aroganccy i niesłowni.
    • piotr1ch Re: Developerzy 07.11.04, 19:00
      Proponuje Krakoin buduje nowe budynki obok szpitala Jana pawła II-go, ktore już
      nie są w strefie wysokiego napięcia. Odległośc bezpieczna.
      • rozaola Re: Developerzy 07.11.04, 23:27
        Trzymajcie sie z daleka od dewelopera Buma. Na Polanie Zywieckiej w Borku
        oddali osiedle obiecujac monitoring wideo - monitoringu nie ma, firma sie
        rozwiazala i powstala nowa, tez ze slowem Buma w nazwie. Oddali osiedle bez
        drogi, dopiero mieszkancy musieli sie skladac i budowac sami na swoj koszt.
        • Gość: justa Re: Developerzy IP: *.ahold.net / 213.134.133.* 09.11.04, 08:36
          Ja omijalabym Invest Toj, sama kupilam u nich mieszkanie prawie 5 lat temu przy
          bialopradnickiej. Budynek ma 5 lat a kominy sa do remontu, rynny juz po
          remoncie, sciany w mieszkaniach i na klatkach poodparzane (na dodatek samam
          musialam na swoj koszt remontowac)... Same defekty, garaze pod budynkiem
          notorycznie zalewane, drogi do tej pory nie ma porzadnej a mieszkam z widokiem
          na plot budowlany (taki metalowy) ktory stoi od poczatku budowy i chyba juz
          przyrosl do tego miejsca. Tragedia.

• nagus3 tylko nie BUMA !!! 17.01.05, 22:36
            BUMA - poniewaz ja rowniez rozgladam sie za mieszkaniem i tez badam grunt i
            poki co najwiecej najgorszych rzeczy slyszalem o BUMIE - to jak buduja bloki to
            istny skandal (slyszalem, ze w jakis blokach sciany pomiedzy mieszkaniami sa
            gipsowe - slychac najmniejsze pierdniecie sasiada). natomiast BMR to znow inna
            para kaloszy - ktos pisal o tym wczesniej.
          • Gość: FK Re: Developerzy IP: 217.8.182.* 28.01.05, 12:15
            Aż strach pomyśleć co nas czeka w ich "nowych" blokach przy
            Radzikowskiego/Podkowińskiego. Już teraz jest tragedia! A co dopiero za 5 lat...
            Omijajcie ich z daleka - straszne nieuczciwi ludzie!
    • Gość: sds Re: Developerzy IP: *.compower.pl 18.01.05, 22:41
      Jak widzę, większość z nas chce wybadać rynek, ja również.
      Przymierzam się do kupna mieszkania "Dom przy Łuzyckiej" budowanego przez
      dewelopera Prembud. Dotąd wybudował zespół Mieszkaniowy Centrum przy ulicy
      Turniejowej. Bardzo proszę o opinie na jego temat : terminowość, jakość
      inwestycji itp.
      • Gość: Marek Re: Developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 23:41
        Nie polecam f-my Sobola - właściciel niesłowny - obiecuje gruszki na wierzbie z
        wielkim przkonaniem i nic z tego nie wynika. Poza tym od każdego żąda jakiś
        dopłat za sprawy o których nie było mowy przy podpisywaniu umowy.
      • Gość: marek Re: Developerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 10:14
        Kupiłem w Prembudzie mieszkanie na Turniejowej i nie miałem żadnych problemów.
        Jestem naprawde zadowolony i dobrze mi sie mieszka. Mój budynek oddali przed
        terminem, następne zresztą też. Budują wg mnie solidnie, a usterki które się
        niektórym pokazały wczesniej czy później ale jednak usuwają. Podoba mi się że
        zadbali o teren wokół całej inwestycji bo z tego co wiem to nie każda firma to
        robi. Nie oszukują na cenie i umowy tez są w porządku. Nie wiem jak a Łużyckiej
        ale u nas cena była gwarantowana i rzeczywiście dotrzymali słowa. Jesli coś
        moge ci zasugerować to nie bierz ich tzw. białego montażu bo nie jest
        najwyższych lotów. Lepiej samemu sobie kupić. Ale poza tym to firma jest do
        polecenia.
    • Gość: Marjanpol Re: Developerzy IP: 83.238.200.* 23.01.05, 10:05
      UWAŻAJ NA GEO!!!.
    • Gość: toka polecam Budomat IP: *.net.autocom.pl 23.01.05, 11:19
      solidni,wszystko na czas,jak na razie bez najmniejszych problemow...
    • Gość: polana Re: Developerzy IP: *.cust.tele2.fr 27.01.05, 20:52
      polecam firmę PROINS kupiłam od niej dwa mieszkania nie mam żadnych zastrzeżeń.
    • Gość: bart Re: Developerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:58
      ja polece SALWATOR - bardzo terminowo, sprawnie, zgodnie z ustaleniami. bez
      niemilych niespodzianek.
    • Gość: juia Re: Developerzy IP: *.ists.pl / *.ists.pl 23.02.05, 23:45
      zdaleka od firmy Inwest dom wszystko jest fajnie jak wpłaca się kolejne transze
      wszyscy są mili ale gdy wpłacisz wszystkie pieniążki juz nikt nie chce z tobą
      rozmawiać obiecują dużo większość jest nieprawdą teraz to wiem
    • Gość: trocadero Re: Developerzy IP: *.Grzegod / 62.121.129.* 09.03.05, 00:04
      A ja mam przykre doswiadczenia z firma Sadyba z ul.Pedzichow !!!
    • Gość: marek Re: Developerzy IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.05, 14:56
      nie polecam firmy GEO.
    • Gość: Michał Re: Developerzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 21:17
      Zdecydowanie odradzam ZADWORZE. Mam tą nieprzyjemność być ich klientem. U mnie
      z budynkiem spóźnili się kilka miesięcy mimo, że ciągle słyszałem, że wszystko
      będzie na czas. Najgorsze jest ich podejście do usterek, których jest calkiem
      sporo i niektóre bardzo poważne - nie robią prawie nic. Ja mieszkam jakieś
      półtora roku - na początku wydawało się, że jest ok, ale z czasem zaczeły
      wychodzić różne rzeczy. Na naprawę niektórych usterek czekam już rok, a
      niektóre musiałem naprawić sam, bo były na tyle poważne, że nie można było
      czekać, ale ich to w ogóle nie interesuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka