Gość: basia IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:13 Potrzebuje koniecznie dobrego, nowoczesnego fryzjera, który zadbał o moje włosy. Chodzi mi o profesjonalne podejście i modne cięcie oraz farbowanie. Doradźcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:32 przesadzasz Basiu związ kucyka i wszystko będzie dobrze, moze nawet lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:21 często wiąże, ale cały czas to przecież nie mogę tak chodzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.10.04, 21:42 przeszukaj forum albo spytaj na "urodzie" - takie pytania są tu średnio co tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:06 wygląd zewnetrzny jest bardzo ważny, ale ważniejsze jest wnetrze, to co jest niewidzialne sama fryzura ci nie pomoże, ani najlepszy fryzjer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:23 Wy chyba w ogóle mnie nie rozumiecie! Ja chce po prostu zmienić swój wygląd, ładnie wyglądać nic więcej! A lolita pisze mi o wnetrzu człowieka! A czy ładny wygląd nie może iść w parze z inteligencją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 18:40 dobrze Basiu zatem polecam ci Neo na Grodzkiej 63 (bodajże) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:16 Mniemam, że Neo to nazwa salonu, a nie pseudo fryzjera (ki):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 21:18 dobrze mniemasz ja chodzę do agnieszki jaśko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:20 Na Grodzkiej 63 znajduje sie salon "Styllisima", wiec do czego odnosi sie to Neo. Dzieki za peronalia Agnieszki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 21:26 czekaj sprawdzę na wizytówce grodzka 63 na stówe telefon 421 23 54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 21:29 salon nazywa się "Neo" nie wiem skąd ta "Stylissima" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:01 dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 22:20 nie ma za co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 08:17 No moje drogie panie, watek nosi tytuł dobry fryzjer, więc nie chodzilo tu o zaklad fryzjerski tylko o dobrego fryzjera. Znam takiego jednego - jest to damski fryzjer, znam nawet jego przygody z kobietami. To chyba Mendoza napisał - Przygody damskiego fryzjera i wydaje mi się , że Basia byłaby zadowolona tak zewnetrznie jak i duchowo. Zresztą najlepiej niech męzczyzni się wypowiedza czy lubią kobiety zaraz po wyjściu od fryzjera milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:05 Tp ty się wypowiedzx pierwsza, lolito, bo mniemam że jesteś facetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:18 kinia - rozśmieszyłas mnie , ale fajna z Ciebie kobietka jak sie spotkamy, to kupa smiechu będzie mam nadzieje, że na jakimś opłatkowym spotkaniu forumowiczów Co do fryzur, nie lubie sztuczności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:19 szczęść Boże wobec tego i czekam z niecierpliwością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:26 fajnie, wątek możemy oddać do skasowania , wszystko juz wiemy, nawet wiecej. weszłam na forum, bo czytając zauważyłam , że podupadacie na duchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:28 po co kasować, skoro tak miło się rozmawia podaj mi jakiś konkretny przykład upadku duchowego bo coś mi się nie kojarzy (zbyt wczesna jeszcze pora) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:36 prosze bardzo choć to jest trudne, dla mnie czytającej lepiej zamilczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:39 fakt, że pytanie o fryzjera kwalifikuje się bardziej pod Forum Uroda no ale trzeba pomóc biednej Basi, skoro tego potrzebuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:47 polecając fryzjera wcale nie jestem pewna czy Basia będzie zdowolona, co mnie się może podobać, czy Tobie , jej może się nie podobać, to rzecz względna zeby się nie okazało, że Basia od Twojego fryzjera wróci i będzie niezadowolona i co wtedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:48 przecież i tak mnie nie wyśledzi to jej ryzyko, skoro pyta o to na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:51 czy nie dziwne, że Basia pyta o to na forum, przecież ma kolezanki chodzace do fryzjera i zresztą, okreslając swoje wymagania fryzjerskie musi być zaznajomiona z fachem ciekawe jak Basia do sprawy podejdzie, pewnie już siedzi na fotelu fryzjerskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:56 też się nad tym zastanawiałam ale zauważ jak często ludzie pytaja na forum o informacje, które można w 10 sekund znaleźć z Google. Więcej czasu zajmuje im napisanie wątku na Forum, a jednak nie zadają sobie trudu, żeby coś znaleźć samemu Ja myślę, że Basia potrzebuje zmaniy o robi ogólny research A u mojej fryzjerki na pewno nie siedzi, bo na nią trzeba trochę poczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:36 :) Jeszcze na fotelu fryzjerskim nie siedz:) ale zasiąde w tym tygodniu. to tak, żeby zaspokoić Waszą ciekawość. Koleżanki owszem mam, ale one nie ścinaja się w Krakowie. Pytam o fryzjera z ciekawości, jednakże z chęcią wyniesienia jakiś konkretnych wniosków dla siebie. W googlach tez szperałam:) ("to do Kinii) i bardzo mało salonów ma swoje strony. Poza tym już wybrałam, a czy dobrze to odraportuje Wam w przyszłym tygodniu.:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 14:41 google to dotyczył innych pytań, no: jaki jest adres strony mpk w Krakowie a na raport o fryzurze czekam z utęsknieniem, sama byłam w zeszłym tygodniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:21 I jakie rezultaty? jestes zadowolona? Ja mam nadzieje, ze w ogóle sie wybiore.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 15:46 w pierwszy dzień mi się nie podobało - wolę sobie sama układać włosy, ale teraz mi się podoba zapuszczam włosy i jestem w okresie przejściowym, a to zawsze boli.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:41 kiedyś były takie fajne fryzurki modne - pazie , może wprowadzimy ta modę i się zetniemy na pazia ? dobrze, dziewczyny, temat fryzjerski wyczerpany Co jeszcze brakuje wam do szczęscia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 09:44 szafy pełnej nowych ciuchów!! dobra odpowiedź?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:47 dobra, a może taka sobie ? więc nie siedz przed komputerem tylko idż na tandete :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 09:51 to była obraza wolę Zarę i Promod a tobie czego brakuję do szczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:55 właściwie to nic tak podciągam watki do góry - bawie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 09:56 mi trochę brakuje śniadania - zaraz będę musiała sobie zrobić bułeczkę (kot znowu odmówił współpracy, chyba sią go pozbędę!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: india Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 17.10.04, 21:03 ja polecam salon davidessa na Dietla:) Odpowiedz Link Zgłoś