Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer!!!

IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:13
Potrzebuje koniecznie dobrego, nowoczesnego fryzjera, który zadbał o moje
włosy. Chodzi mi o profesjonalne podejście i modne cięcie oraz farbowanie.
Doradźcie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:32
      przesadzasz Basiu
      związ kucyka i wszystko będzie dobrze, moze nawet lepiej
      • Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 16:21
        często wiąże, ale cały czas to przecież nie mogę tak chodzic:)
        • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.10.04, 21:42
          przeszukaj forum albo spytaj na "urodzie" - takie pytania są tu średnio co
          tydzień
          • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:06
            wygląd zewnetrzny jest bardzo ważny, ale ważniejsze jest wnetrze,
            to co jest niewidzialne
            sama fryzura ci nie pomoże, ani najlepszy fryzjer
            • Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:23
              Wy chyba w ogóle mnie nie rozumiecie! Ja chce po prostu zmienić swój wygląd,
              ładnie wyglądać nic więcej! A lolita pisze mi o wnetrzu człowieka! A czy ładny
              wygląd nie może iść w parze z inteligencją?
              • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 18:40
                dobrze Basiu zatem polecam ci Neo na Grodzkiej 63 (bodajże)
                • Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:16
                  Mniemam, że Neo to nazwa salonu, a nie pseudo fryzjera (ki):)
                  • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 21:18
                    dobrze mniemasz
                    ja chodzę do agnieszki jaśko
                    • Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:20
                      Na Grodzkiej 63 znajduje sie salon "Styllisima", wiec do czego odnosi sie to
                      Neo. Dzieki za peronalia Agnieszki:)
                      • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 21:26
                        czekaj sprawdzę na wizytówce
                        grodzka 63 na stówe
                        telefon 421 23 54
                        • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 21:29
                          salon nazywa się "Neo"
                          nie wiem skąd ta "Stylissima"
                          • Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:01
                            dzieki:)
                            • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.10.04, 22:20
                              nie ma za co
                              • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 08:17
                                No moje drogie panie, watek nosi tytuł dobry fryzjer, więc nie chodzilo tu o
                                zaklad fryzjerski tylko o dobrego fryzjera. Znam takiego jednego - jest to
                                damski fryzjer, znam nawet jego przygody z kobietami. To chyba Mendoza napisał -
                                Przygody damskiego fryzjera i wydaje mi się , że Basia byłaby zadowolona tak
                                zewnetrznie jak i duchowo.

Zresztą najlepiej niech męzczyzni się wypowiedza czy lubią kobiety zaraz po
                                wyjściu od fryzjera
                                milego dnia
                                • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:05
                                  Tp ty się wypowiedzx pierwsza, lolito, bo mniemam że jesteś facetem
                                  • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:18
                                    kinia - rozśmieszyłas mnie , ale fajna z Ciebie kobietka
                                    jak sie spotkamy, to kupa smiechu będzie
                                    mam nadzieje, że na jakimś opłatkowym spotkaniu forumowiczów

Co do fryzur, nie lubie sztuczności
                                    • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:19
                                      szczęść Boże wobec tego i czekam z niecierpliwością!
                                      • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:26
                                        fajnie, wątek możemy oddać do skasowania , wszystko juz wiemy, nawet wiecej.
                                        weszłam na forum, bo czytając zauważyłam , że podupadacie na duchu
                                        • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:28
                                          po co kasować, skoro tak miło się rozmawia
                                          podaj mi jakiś konkretny przykład upadku duchowego bo coś mi się nie kojarzy
                                          (zbyt wczesna jeszcze pora)
                                          • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:36
                                            prosze bardzo
                                            choć to jest trudne, dla mnie czytającej
                                            lepiej zamilczę
                                            • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:39
                                              fakt, że pytanie o fryzjera kwalifikuje się bardziej pod Forum Uroda
                                              no ale trzeba pomóc biednej Basi, skoro tego potrzebuje!
                                              • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:47
                                                polecając fryzjera wcale nie jestem pewna czy Basia będzie zdowolona, co mnie
                                                się może podobać, czy Tobie , jej może się nie podobać, to rzecz względna
                                                zeby się nie okazało, że Basia od Twojego fryzjera wróci i będzie niezadowolona

i co wtedy ?
                                                • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:48
                                                  przecież i tak mnie nie wyśledzi
                                                  to jej ryzyko, skoro pyta o to na forum
                                                  • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:51
                                                    czy nie dziwne, że Basia pyta o to na forum, przecież ma kolezanki chodzace do
                                                    fryzjera i zresztą, okreslając swoje wymagania fryzjerskie musi być
                                                    zaznajomiona z fachem
                                                    ciekawe jak Basia do sprawy podejdzie, pewnie już siedzi na fotelu fryzjerskim
                                                  • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 09:56
                                                    też się nad tym zastanawiałam
                                                    ale zauważ jak często ludzie pytaja na forum o informacje, które można w 10
                                                    sekund znaleźć z Google. Więcej czasu zajmuje im napisanie wątku na Forum, a
                                                    jednak nie zadają sobie trudu, żeby coś znaleźć samemu
                                                    Ja myślę, że Basia potrzebuje zmaniy o robi ogólny research
                                                    A u mojej fryzjerki na pewno nie siedzi, bo na nią trzeba trochę poczekać!
                                                  • Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:36
                                                    :) Jeszcze na fotelu fryzjerskim nie siedz:) ale zasiąde w tym tygodniu. to
                                                    tak, żeby zaspokoić Waszą ciekawość. Koleżanki owszem mam, ale one nie ścinaja
                                                    się w Krakowie. Pytam o fryzjera z ciekawości, jednakże z chęcią wyniesienia
                                                    jakiś konkretnych wniosków dla siebie. W googlach tez szperałam:) ("to do
                                                    Kinii) i bardzo mało salonów ma swoje strony. Poza tym już wybrałam, a czy
                                                    dobrze to odraportuje Wam w przyszłym tygodniu.:) Pozdrawiam
                                                  • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 14:41
                                                    google to dotyczył innych pytań, no: jaki jest adres strony mpk w Krakowie
                                                    a na raport o fryzurze czekam z utęsknieniem, sama byłam w zeszłym tygodniu!
                                                  • Gość: basia Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:21
                                                    I jakie rezultaty? jestes zadowolona? Ja mam nadzieje, ze w ogóle sie wybiore.:)
                                                  • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.10.04, 15:46
                                                    w pierwszy dzień mi się nie podobało - wolę sobie sama układać włosy, ale teraz
                                                    mi się podoba
                                                    zapuszczam włosy i jestem w okresie przejściowym, a to zawsze boli..
                                                  • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:41
                                                    kiedyś były takie fajne fryzurki modne - pazie , może wprowadzimy ta modę i się
                                                    zetniemy na pazia ?

dobrze, dziewczyny, temat fryzjerski wyczerpany
                                                    Co jeszcze brakuje wam do szczęscia ?
                                                  • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 09:44
                                                    szafy pełnej nowych ciuchów!!
                                                    dobra odpowiedź??
                                                  • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:47
                                                    dobra, a może taka sobie ?

więc nie siedz przed komputerem tylko idż na tandete :)
                                                  • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 09:51
                                                    to była obraza
                                                    wolę Zarę i Promod

a tobie czego brakuję do szczęścia?
                                                  • Gość: lolita Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 09:55
                                                    właściwie to nic
                                                    tak podciągam watki do góry - bawie się
                                                  • Gość: kinia Re: Dobry fryzjer!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.04, 09:56
                                                    mi trochę brakuje śniadania - zaraz będę musiała sobie zrobić bułeczkę (kot
                                                    znowu odmówił współpracy, chyba sią go pozbędę!)
    • Gość: india Re: Dobry fryzjer!!! IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 17.10.04, 21:03
      ja polecam salon davidessa na Dietla:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka