Gość: madzia IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 16:51 chcialabym wybrac sie gdzies niedaleko Wałbrzycha nad wodę. czy np w Zlotym Lasku czy Dobromierzu mozna sie kąpać? slyszal ktoś o Bukówce?Moze macie jakies inne propozycje?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pani Mariola Re: gdzie nad wode? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.08.05, 17:24 Gość portalu: madzia napisał(a): > chcialabym wybrac sie gdzies niedaleko Wałbrzycha nad wodę. czy np w Zlotym > Lasku czy Dobromierzu mozna sie kąpać? slyszal ktoś o Bukówce?Moze macie > jakies inne propozycje?pozdrawiam W Zlotym Lesie plywaja kupy, w Dobromierzu zakaz kapieli bo to zbiornik wody pitnej, Bukowka to samo, ale amatorom sportow wodnych to nie przeszkadza. Plywaja tam na materacach, zaglowkach itp. ale zeby wpław to nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA6 Re: gdzie nad wode? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.05, 08:42 W Dobromierzu obok zbiornika jest basen nad którym można sobie grilować. Nie wiem jak teraz ale jakis miesiąc temu była tam nawet czyściutka woda; W Radkowie jest bardzo ładnie-mało ludzi; woda natomiast taka sobie ale widać tam ludzi kąpiących się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmita Re: gdzie nad wode? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.08.05, 08:51 do Jaworzyny Śląskiej na żwirownię !! Polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: gdzie nad wode? IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 11:06 a byl ktoś może ostatnio w Grzędach? Odpowiedz Link Zgłoś