Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 21.04.02, 00:53 Prokocimianie odezwijcie sie!!!!!!!!!! Tyle was a nikt nie ma kompa??? Mikosie z Kaluzy atakuja nas, pomoc potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: PROKOCIM 21.04.02, 10:00 Hehe, jak widać nie ma u was elektryczności, a co dopiero kompów... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 21.04.02, 23:00 kuba203 napisał(a): > Hehe, jak widać nie ma u was elektryczności, a co dopiero kompów... niestety ten debil wybyl do stanow i tam walczy - zerknijna post o ulicy kaluzy, bedzie z tego powtorka poprzedniego, o ile kasia sie przylaczy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 22.04.02, 01:09 mikolaj7 napisał(a): > niestety ten debil wybyl do stanow i tam walczy - zerknijna > post o ulicy kaluzy, bedzie z tego powtorka poprzedniego, o > ile kasia sie przylaczy ;))) "Niestety"? Pedalku pozlacany?. Lepiej przyznaj sie ile razy zaliczyles w dupcie na Montelupich cwelku nieokrzesany? Nawet kasi (Kasi, chamie) nie lubisz. Kasiu wracaj, ty moja ostojo. Obron mnie przed tym pederasta. pleaseeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 23.04.02, 11:29 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > niestety ten debil wybyl do stanow i tam walczy - zerknijna > > post o ulicy kaluzy, bedzie z tego powtorka poprzedniego, o > > ile kasia sie przylaczy ;))) > > "Niestety"? owszem, bo uwazam cie za zakale tego forum. Pedalku pozlacany?. Lepiej przyznaj sie ile razy zaliczyles w dupci > e > na Montelupich cwelku nieokrzesany? gdzie? to ty wiesz gdzie pedaly sie spotykaja? ciekawe skad, na pewno z wlasnych doswiadczen z dziecinstwa. Nawet kasi (Kasi, chamie) dla mnie kasi. jak mam dla kogos szacunek to pisze z duzje litery. nie lubisz. mam ja lubic za prymitywizm? > Kasiu wracaj, ty moja ostojo. Obron mnie przed tym pederasta. pleaseeeeeeee ja jestem pederasta? kto sie do kasi przystawial? zanim napiszesz cos kup sobie slownik jezyka poskiego i znajdz znaczenie slow, ktore chcesz uzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 22.04.02, 00:59 kuba203 napisał(a): > Hehe, jak widać nie ma u was elektryczności, a co dopiero kompów... Eeetam, prady mamy ale do dupy. P.s. Brakuje nam Mikosiow. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: PROKOCIM 22.04.02, 07:50 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Eeetam, prady mamy ale do dupy. Prądy do dupy? Taaak, to wiele wyjaśnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 23.04.02, 02:07 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > Eeetam, prady mamy ale do dupy. > > Prądy do dupy? Taaak, to wiele wyjaśnia... Masz brzydkie skojarzenia. Jak to mowia "glodnemu zawsze chleb na mysli".hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 23.04.02, 11:31 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > kuba203 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > > > Eeetam, prady mamy ale do dupy. > > > > Prądy do dupy? Taaak, to wiele wyjaśnia... > > Masz brzydkie skojarzenia. Jak to mowia "glodnemu zawsze chleb na mysli".hehe jak komus dupy na mysli to tobie - raz, ze pierwszy z nimi wyjechales, a dwa wystarczy, co pisales do mnie o dawaniu dupy. i kto tu jest pederasta, pedofilem i mysli o dupach ciagle? ty i tylko ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 23.04.02, 23:12 mikolaj7 napisał(a): > jak komus dupy na mysli to tobie - raz, ze pierwszy z nimi > wyjechales, a dwa wystarczy, co pisales do mnie o dawaniu > dupy. i kto tu jest pederasta, pedofilem i mysli o dupach > ciagle? ty i tylko ty. Tylko sie nie podniecaj. Rozumiem Mikosiu, ze zakochales sie we mnie, niestety bez wzajemnosci. Tak juz czasami w zyciu bywa, musisz to zrozumiec. Jestem pewny, ze kiedys poznasz tego jedynego. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 24.04.02, 13:12 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > jak komus dupy na mysli to tobie - raz, ze pierwszy z nimi > > wyjechales, a dwa wystarczy, co pisales do mnie o dawaniu > > dupy. i kto tu jest pederasta, pedofilem i mysli o dupach > > ciagle? ty i tylko ty. > > Tylko sie nie podniecaj. Rozumiem Mikosiu, ze zakochales sie we mnie, niestety > bez wzajemnosci. Tak juz czasami w zyciu bywa, musisz to zrozumiec. > Jestem pewny, ze kiedys poznasz tego jedynego. > Powodzenia. nie rozsmieszaj mnie - juz tu byl MICHAL - odmienna orientacja od mojej (ale adekwatna do twojej) i tez pisal takie pierdoly. gdzies tam jest jego mail - pisz, bo znajdzie kogos innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 24.04.02, 23:26 > > mikolaj7 napisał(a): > nie rozsmieszaj mnie - juz tu byl MICHAL - odmienna > orientacja od mojej (ale adekwatna do twojej) i tez pisal > takie pierdoly. gdzies tam jest jego mail - pisz, bo znajdzie > kogos innego! Nawet Michaly daly Ci kopa? Mikosie, Michaly tak ladnie sie rymuje. Ty jakis niedorobiony (pedalek) czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 03.05.03, 01:42 heh ale to byly czasy rok temu. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 18.05.03, 22:48 heh, ale ten dlugi watek byl swietny.. gdzie on? zarchiwizowany? a na jakim byl forze? chetnie sobie przypomne... kto by pomyslal, ze zaczniemy od wyzywania sie od pedalow, heh, milo powspominac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 28.05.03, 02:19 mikolaj7 napisał: > heh, ale ten dlugi watek byl swietny.. gdzie on? > zarchiwizowany? a na jakim byl forze? chetnie sobie > przypomne... kto by pomyslal, ze zaczniemy od wyzywania > sie od pedalow, heh, milo powspominac > > dobrze ze to tylko wyzywanie bylo bo gdyby to prawda to ojojojoj. hehe a jaki dlugi watek? air force one? chyba na glownym. teraz sie robi aktualny, prezio bush przylatuje Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PROKOCIM 31.05.03, 22:23 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał: > > > heh, ale ten dlugi watek byl swietny.. gdzie on? > > zarchiwizowany? a na jakim byl forze? chetnie sobie > > przypomne... kto by pomyslal, ze zaczniemy od wyzywania > > sie od pedalow, heh, milo powspominac > > > > > > dobrze ze to tylko wyzywanie bylo bo gdyby to prawda to ojojojoj. MICHAL by mial raj, na szczescie nikt go nie uszczesliwil (bleee, jak o tym pomysle) hehe > a jaki dlugi watek? yen o dzielnicach Krakowa ja i Kuba vs Ty i kasia, to bylo swietne !! air force one? chyba na glownym. > teraz sie robi aktualny, prezio bush przylatuje widzialem go dzisiaj, przemknal szybko, lepiej sie ochroniarze prezentowali. nie chcialbym takich spotkac nawet poza godzinami ich sluzby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 01.06.03, 04:34 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > mikolaj7 napisał: > > > > > heh, ale ten dlugi watek byl swietny.. gdzie on? > > > zarchiwizowany? a na jakim byl forze? chetnie sobie > > > przypomne... kto by pomyslal, ze zaczniemy od wyzywania > > > sie od pedalow, heh, milo powspominac > > > > > > > > > > dobrze ze to tylko wyzywanie bylo bo gdyby to prawda to ojojojoj. > > MICHAL by mial raj, na szczescie nikt go nie uszczesliwil > (bleee, jak o tym pomysle) > > hehe > > a jaki dlugi watek? > > yen o dzielnicach Krakowa ja i Kuba vs Ty i kasia, to bylo > swietne !! > > air force one? chyba na glownym. > > teraz sie robi aktualny, prezio bush przylatuje > > widzialem go dzisiaj, przemknal szybko, lepiej sie > ochroniarze prezentowali. nie chcialbym takich spotkac > nawet poza godzinami ich sluzby > MICHAL sie skichal, lelum olewum o dzielnicach to chyba zaczelo sie cos od kozlowka, chyba moje pierwsze wpisy chociaz pozniej czcigodna maas stwierdzila ze juz duzo wczesniej sie udzielalem (w watku o poparcie mikosia na admina)? pijana byla lub moze pierwszy bylem z ip aol.com. co do prezydenta to masz szczescie, ja drania widzialem tylko w tv. dorze w polszy, amerykanskiego prezia mozna zobaczyc bo u nas to ni cholera. jednak lubie busha w przeciwienstwie do clintona, tego dziada nie cierpie. takie moje prawo. Odpowiedz Link Zgłoś