Gość: marek IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 22:11 Witam Czy ktos moglby polecic jakis hotel w centrum krakowa w cenie okolo 30-40 EUR za noc? Pozdrawiam, Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broton Re: Hotel w Krakowie 26.10.04, 22:17 ... gdzie w Krakowie ?... ale poecam Wilgę ( miedzy Matecznym a mostem Dębnickim) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 26.10.04, 22:21 Chyba,ze nie wymagasz ekskluzywnych pokoi,a jedynie po prostu miejsca,gdzie mozna sie w miare tanio przespac w godziwych warunkach,to moge zaproponowac cos jeszcze innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: :) IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 22:23 To dla kolegow z Francji, nie chce przesadzac z hostelami albo pensjonatami. Chodzi mi o cos jak najblizej centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 26.10.04, 22:25 Rozumiem.To rzeczywiscie moze byc lepsza Wilga.Sadzilam,ze po prostu szukasz noclegu w przyzwoitych warunkach,ale skoro to Francuzi,to moze faktycznie warto poszukac czegos o wyzszym standardzie,niz mialam na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: :) IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 22:28 Sam raczej wole spac na korytarzu w schronisku niz w hotelu ale tym razem nie o mnie chodzi:) Ale jak masz cos taniego godnego polecenia to daj znac, nigdy nie wiadomo kiedy sie przyda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 26.10.04, 22:30 Jezeli nocleg w granicach 80-100 zl za dobe,to cena przyzwoita,to sluze pomoca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ... IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 22:31 ...w takim razie czekam na pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta ... 26.10.04, 22:36 www.hotel.wielki.pl/ aczkolwiek kolory co poniektorych pokoi wolaja o pomste do nieba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: ... 26.10.04, 22:44 ...serta ... Marek pisze ze Szwecji ( a Szwedzi to jakl centusie , albo jeszcze gorzej ) dla znajomych z francji ( Ci mają wyobrażenie o sobie 30 -40 Euro to akurat Wilga ) ... i w dobrym miejscu .... można by im zaproponować coś bliżej centrum - rynku ale nie przychodzi mi nic do głowy .przy tych parametrach ... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: ... 26.10.04, 22:46 ... czy Marek to Tarka ... bo jeśli tak to stary znajomy z Krakowa się gniewa ... że pytanie nie zostało skierowane wprost do niego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ... IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 23:14 Nie, nie jestem Tarka, kimkolwiek on jest wiec niech mu sie za mnie nie dostaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
serta :) 26.10.04, 22:50 Tak,ale chcial tez namiary na cos "w razie czego",niekoniecznie dla znajomych z Francji ;) Wszystko "cos blizej centrum" kojarzy mi sie tylko z takimi miejscami jak to,do ktorego podalam link ... a jakies kwaterki na Kazimierzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ... IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 23:18 Nie jestem szwedem wiec mi szwedzkich cech nie przypisuj:) Skad ten momysl, ze szwedzi sa sknerami? Mieszkales tu? Wedlug mnie maja dosyc luzny stosunek do pieniedzy i szybko sie ich pozbywaja, przynajmniej tak jest w sztokholmie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Hotel w Krakowie 27.10.04, 11:28 W budżecie się mieści a klimat nie do zapomnienia - rewelka! www.alef.pl/hotel_tekst.php?jezyk=polski Odpowiedz Link Zgłoś