Dodaj do ulubionych

Hotel w Krakowie

IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 22:11
Witam

Czy ktos moglby polecic jakis hotel w centrum krakowa w cenie okolo 30-40 EUR
za noc?

Pozdrawiam,
Marek
Obserwuj wątek
    • broton Re: Hotel w Krakowie 26.10.04, 22:17
      ... gdzie w Krakowie ?... ale poecam Wilgę ( miedzy Matecznym a mostem
      Dębnickim)
      • serta :) 26.10.04, 22:21
        Chyba,ze nie wymagasz ekskluzywnych pokoi,a jedynie po prostu miejsca,gdzie
        mozna sie w miare tanio przespac w godziwych warunkach,to moge zaproponowac cos
        jeszcze innego.
        • Gość: Marek Re: :) IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 22:23
          To dla kolegow z Francji, nie chce przesadzac z hostelami albo pensjonatami.
          Chodzi mi o cos jak najblizej centrum.
          • serta :) 26.10.04, 22:25
            Rozumiem.To rzeczywiscie moze byc lepsza Wilga.Sadzilam,ze po prostu szukasz
            noclegu w przyzwoitych warunkach,ale skoro to Francuzi,to moze faktycznie warto
            poszukac czegos o wyzszym standardzie,niz mialam na mysli.
            • Gość: Marek Re: :) IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 22:28
              Sam raczej wole spac na korytarzu w schronisku niz w hotelu ale tym razem nie o
              mnie chodzi:)
              Ale jak masz cos taniego godnego polecenia to daj znac, nigdy nie wiadomo kiedy
              sie przyda.

Pozdrawiam
              • serta ... 26.10.04, 22:30
                Jezeli nocleg w granicach 80-100 zl za dobe,to cena przyzwoita,to sluze
                pomoca.
                • Gość: Marek Re: ... IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 22:31
                  ...w takim razie czekam na pomoc:)
                  • serta ... 26.10.04, 22:36
                    www.hotel.wielki.pl/
                    aczkolwiek kolory co poniektorych pokoi wolaja o pomste do nieba ;)
                    • broton Re: ... 26.10.04, 22:44
                      ...serta ... Marek pisze ze Szwecji ( a Szwedzi to jakl centusie , albo jeszcze
                      gorzej ) dla znajomych z francji ( Ci mają wyobrażenie o sobie 30 -40 Euro to
                      akurat Wilga ) ... i w dobrym miejscu .... można by im zaproponować coś bliżej
                      centrum - rynku ale nie przychodzi mi nic do głowy .przy tych parametrach ...
                      • broton Re: ... 26.10.04, 22:46
                        ... czy Marek to Tarka ... bo jeśli tak to stary znajomy z Krakowa się
                        gniewa ... że pytanie nie zostało skierowane wprost do niego ...
                        • Gość: Marek Re: ... IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 23:14
                          Nie, nie jestem Tarka, kimkolwiek on jest wiec niech mu sie za mnie nie
                          dostaje:)
                      • serta :) 26.10.04, 22:50
                        Tak,ale chcial tez namiary na cos "w razie czego",niekoniecznie dla znajomych
                        z Francji ;)
                        Wszystko "cos blizej centrum" kojarzy mi sie tylko z takimi miejscami jak
                        to,do ktorego podalam link ... a jakies kwaterki na Kazimierzu?
                      • Gość: Marek Re: ... IP: *.cm-upc.chello.se 26.10.04, 23:18
                        Nie jestem szwedem wiec mi szwedzkich cech nie przypisuj:) Skad ten momysl, ze
                        szwedzi sa sknerami? Mieszkales tu? Wedlug mnie maja dosyc luzny stosunek do
                        pieniedzy i szybko sie ich pozbywaja, przynajmniej tak jest w sztokholmie.
    • zielonki Re: Hotel w Krakowie 27.10.04, 11:28
      W budżecie się mieści a klimat nie do zapomnienia - rewelka!
      www.alef.pl/hotel_tekst.php?jezyk=polski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka