Dodaj do ulubionych

:-((((((((( jutro jadę do sanatorium

24.04.02, 22:18
Obserwuj wątek
    • skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:20
      cholera z tych nerw to mi się klawisze mylą. I se naciskam cokolwiek.
      :-))) skks
      • muzaaa Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:21
        A co sobie zle nacisnales?:) Wszystko wyglada w normie. Gdzie jedziesz? Moim
        zdaniem to swietnie ze wyjezdzasz. Odpoczniesz, wykurujesz sie, po prostu
        miodzio.
        • skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:24
          Hej!!!
          A czy droga Muzooo w pierwszym poscie widzisz tekst, uśmieszek i podpis? ha?
        • muzaaa Re: oki 24.04.02, 22:25
          Nie doczekalam sie na odpowiedz. Musze przygotowac rybe, nie moge tutaj dluzej
          przesiadywac:)) Pozdrowionka:)
          • muzaaa Re: ha:) 24.04.02, 22:26
            Widze, ale to nic wlasciwie nie zmienia, chociaz... tak naprawde chyba jestes z
            faktu wyjazdu zadowolony. Mam racje?
        • skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:28
          Mam rozumieć, że tak mnie macie dość, że jak sobie na trzy tygodnie pojadę do
          Muszyny do Sanatorium Rehabilitacyjnego to bedziecie mieli wreszcie świety
          spokój? OOO nie doczekanie, w Myszynie pewnie są kawiarenki internetowe.
          • Gość: kiwi Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 22:33
            Pewnie są - i jest też muszynianka i trasy do odpoczynku
            I tak fajnie byłoby się wyrwać na "leczenie" - ale cóz zamiast łona nautury
            jutro spokojna delegacja Opole Wrocław i go home.
            • skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:37
              :-)))))
              Też bym chciał się wyrwać na "leczenie", niestety mówiąc prawdę to ratuje się
              przed wózkiem inwalidzkim.
              • Gość: kiwi Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 22:43
                A w którym sanatorium lądujesz. Lubię sobie nieraz pochodzić po Złockiem i
                popić wody ( nie za dużo oczywiście ) z ujęć. Najbardziej mi zajeżdza ta w
                Kolejarzu.
                • skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:49
                  To się nazywa : Sanatorium Muszyna SA. ul.Mściwujskiego 1.- Ośrodek
                  rehabilitacyjny narządów ruchu.
                  A jeżeli o mnie lata to kręgosłupa.
                  PS. A wiesz coś o Muszynie, tylko raz tam byłem przelotem.
                  • Gość: kiwi Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 22:58
                    Bywałem tam dawnymi czasy - jak córka była malutka. Lądwowałem zawsze gdzieś na
                    Złockiem przeważnie w Kolejarzu ale był też Alchemik i Grot.
                    Lubiłem sobie pochdzić po szlakach - poodwiedzać cerkiewki. Jest też ( była
                    kiedyś ) dydaktyczna ścieżka przyrodnicza zaczynająca się koło zakładu dla
                    niewidomych. Można też było sobie pojść na gorę zamkową. teraz nie byłem w
                    Muszynie z 6-7 lat. Wpadałem tylko przejazdem w ramach delegacji w lecie
                    do ujęcia wody mineralnej na samym poczatku Muszyny ( od strony Powroźnika )
                    bo ta akurat bardzo mi smakuje.
                    Nie wiem w jakiej jesteś akurat formie i kondycji i jak możesz się forsować
                    ale teraz gdy nie ma ruchu turystycznego powinieneś odpocząć , nabrać sił
                    i wracać do zdrowia. Czego z całego serca życzę !
                    • skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 23:09
                      Dziękuję.
                      Nic to, kończę i idę się pakować.
                      paaaaaaaaaa.
                      Pozdrawiam forumowiczów i gratuluję 3miasta.
                      • Gość: andr Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 20:06
                        Smutno bedzie bez ciebie. Oby w Muszynie byly jakies kawiarenki. Zycze zdrowia
                        i dobrego wypoczynku, skutecznej kuracji.

:-)))
                        • Gość: skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:19
                          Są kawiarenki, mogą się bawić.
                          • Gość: kiwi Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 10:25
                            Cieszymy się i pozdrawiamy . ZDROWIEJ !!!!
    • Gość: kiwi No i jak jest w tej Muszynie ??????????????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 14:43
      Wrzuć na forum jakieś pierwsze wrażenia z pobytu.
      • Gość: peteen Re: No i jak jest w tej Muszynie ??????????????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 17:27
        i napisz, kiedy łakniesz mojej braterskiej roboczej wizyty tamże - dojadę
        niechybnie
        :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka