skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:20 cholera z tych nerw to mi się klawisze mylą. I se naciskam cokolwiek. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:21 A co sobie zle nacisnales?:) Wszystko wyglada w normie. Gdzie jedziesz? Moim zdaniem to swietnie ze wyjezdzasz. Odpoczniesz, wykurujesz sie, po prostu miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:24 Hej!!! A czy droga Muzooo w pierwszym poscie widzisz tekst, uśmieszek i podpis? ha? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: oki 24.04.02, 22:25 Nie doczekalam sie na odpowiedz. Musze przygotowac rybe, nie moge tutaj dluzej przesiadywac:)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: ha:) 24.04.02, 22:26 Widze, ale to nic wlasciwie nie zmienia, chociaz... tak naprawde chyba jestes z faktu wyjazdu zadowolony. Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:28 Mam rozumieć, że tak mnie macie dość, że jak sobie na trzy tygodnie pojadę do Muszyny do Sanatorium Rehabilitacyjnego to bedziecie mieli wreszcie świety spokój? OOO nie doczekanie, w Myszynie pewnie są kawiarenki internetowe. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 22:33 Pewnie są - i jest też muszynianka i trasy do odpoczynku I tak fajnie byłoby się wyrwać na "leczenie" - ale cóz zamiast łona nautury jutro spokojna delegacja Opole Wrocław i go home. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:37 :-))))) Też bym chciał się wyrwać na "leczenie", niestety mówiąc prawdę to ratuje się przed wózkiem inwalidzkim. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 22:43 A w którym sanatorium lądujesz. Lubię sobie nieraz pochodzić po Złockiem i popić wody ( nie za dużo oczywiście ) z ujęć. Najbardziej mi zajeżdza ta w Kolejarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 22:49 To się nazywa : Sanatorium Muszyna SA. ul.Mściwujskiego 1.- Ośrodek rehabilitacyjny narządów ruchu. A jeżeli o mnie lata to kręgosłupa. :-))) skks PS. A wiesz coś o Muszynie, tylko raz tam byłem przelotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.02, 22:58 Bywałem tam dawnymi czasy - jak córka była malutka. Lądwowałem zawsze gdzieś na Złockiem przeważnie w Kolejarzu ale był też Alchemik i Grot. Lubiłem sobie pochdzić po szlakach - poodwiedzać cerkiewki. Jest też ( była kiedyś ) dydaktyczna ścieżka przyrodnicza zaczynająca się koło zakładu dla niewidomych. Można też było sobie pojść na gorę zamkową. teraz nie byłem w Muszynie z 6-7 lat. Wpadałem tylko przejazdem w ramach delegacji w lecie do ujęcia wody mineralnej na samym poczatku Muszyny ( od strony Powroźnika ) bo ta akurat bardzo mi smakuje. Nie wiem w jakiej jesteś akurat formie i kondycji i jak możesz się forsować ale teraz gdy nie ma ruchu turystycznego powinieneś odpocząć , nabrać sił i wracać do zdrowia. Czego z całego serca życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium 24.04.02, 23:09 Dziękuję. Nic to, kończę i idę się pakować. paaaaaaaaaa. Pozdrawiam forumowiczów i gratuluję 3miasta. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 20:06 Smutno bedzie bez ciebie. Oby w Muszynie byly jakies kawiarenki. Zycze zdrowia i dobrego wypoczynku, skutecznej kuracji. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.muszyny.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 10:19 Są kawiarenki, mogą się bawić. :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: :-((((((((( jutro jadę do sanatorium IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 10:25 Cieszymy się i pozdrawiamy . ZDROWIEJ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi No i jak jest w tej Muszynie ??????????????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 14:43 Wrzuć na forum jakieś pierwsze wrażenia z pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: No i jak jest w tej Muszynie ??????????????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 17:27 i napisz, kiedy łakniesz mojej braterskiej roboczej wizyty tamże - dojadę niechybnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś