Dodaj do ulubionych

Do studentów 1go roku ! ! !

28.10.04, 17:30
hej! Jak wam idzie, jak minął pierwszy miesiąc? :)
Mi dobrze, bardzo szybko zleciał :)
Podzielcie się pierwszymi wrażeniami ze studiów :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: *.org / 195.136.48.* 28.10.04, 18:32
      nie jest źle ale inaczej to sobie wyobrażałam... i mało jedzenia. A poza tym,
      czego się nie spodziewałam, strasznie tęsknie za domkiem!!!
      • Gość: acha Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 29.10.04, 15:03
        Dla mnie był to miesiąc pełen wrażeń, od tych najbardziej negatywnych po te
        najbardziej pozytywne!!! ogólnie zaaklimatyzowałam się już tu i zaczyna być
        ciekawie..... i nie tęsknię za domem wcale... ale dziś wracam na święta.
        pozdrawiam. pa :)
        • Gość: emin Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:07
          ja na pierwszym roku byłem jakies 15 lat temu ale co tam, wpisze sie

było nieźle
          już po miesiącu elegancko waletowałem na Bydgoskiej
          ;)
    • Gość: rasta Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: *.net / *.crowley.pl 30.10.04, 11:40
      hmmm pierwszaki rozczarowujecie mnie: strasznie duzo chamstwa z waszej strony,
      od razu wpadacie w jakis niewyobrazalny wyscig szczurow, qrwa co siedzieje z
      naszym spoleczenstwem? rzucacie sie w akademikach: taki pierwszy raz mieszka w
      komunie i przenosi tu swoje porzadki, jakis przyglup z 1 roku pojechal mi takim
      tekstem pod dziekanatem, myslalem ze lutne mu z miejsca. nie robcie SGHu z tej
      uczelni !!!!
      troche kultury. student to nie dresiarz. mam nadzieje...
      • Gość: bymba Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 12:21
        a na jakiej uczelni tak jest?
        • Gość: rasta ae IP: *.net / *.crowley.pl 30.10.04, 13:32
          ae niestety
          • Gość: Karola Re: ae IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:43
            ja tez jestem na I roku na AE, pierwszy miesiac minal mi dosc szybko i bez
            wiekszych niespodzianek, ogolnie nie jest zle ale oczywiscie mogloby byc
            lepiej :-)Studia mnie ani nie rozczarowaly ani nie zauroczyly...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka