kati_p 28.10.04, 17:30 hej! Jak wam idzie, jak minął pierwszy miesiąc? :) Mi dobrze, bardzo szybko zleciał :) Podzielcie się pierwszymi wrażeniami ze studiów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: *.org / 195.136.48.* 28.10.04, 18:32 nie jest źle ale inaczej to sobie wyobrażałam... i mało jedzenia. A poza tym, czego się nie spodziewałam, strasznie tęsknie za domkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acha Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 29.10.04, 15:03 Dla mnie był to miesiąc pełen wrażeń, od tych najbardziej negatywnych po te najbardziej pozytywne!!! ogólnie zaaklimatyzowałam się już tu i zaczyna być ciekawie..... i nie tęsknię za domem wcale... ale dziś wracam na święta. pozdrawiam. pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emin Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:07 ja na pierwszym roku byłem jakies 15 lat temu ale co tam, wpisze sie było nieźle już po miesiącu elegancko waletowałem na Bydgoskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: *.net / *.crowley.pl 30.10.04, 11:40 hmmm pierwszaki rozczarowujecie mnie: strasznie duzo chamstwa z waszej strony, od razu wpadacie w jakis niewyobrazalny wyscig szczurow, qrwa co siedzieje z naszym spoleczenstwem? rzucacie sie w akademikach: taki pierwszy raz mieszka w komunie i przenosi tu swoje porzadki, jakis przyglup z 1 roku pojechal mi takim tekstem pod dziekanatem, myslalem ze lutne mu z miejsca. nie robcie SGHu z tej uczelni !!!! troche kultury. student to nie dresiarz. mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bymba Re: Do studentów 1go roku ! ! ! IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.04, 12:21 a na jakiej uczelni tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: ae IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 16:43 ja tez jestem na I roku na AE, pierwszy miesiac minal mi dosc szybko i bez wiekszych niespodzianek, ogolnie nie jest zle ale oczywiscie mogloby byc lepiej :-)Studia mnie ani nie rozczarowaly ani nie zauroczyly... Odpowiedz Link Zgłoś