Dodaj do ulubionych

Kto otruł psy?

IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.11.04, 23:35
co za sku..synstwo!!!!

natychmiast trzeba to zglosic na Policje i naciskac medialnie.
Rozumiem, ze nastepnym razem umrzec moze czlowiek.

Przy Pilotow to wojskowe bloki i czesc osobow tam mieszkajacych ma militarne
koneksje, wiec warto to miec na uwadze i zaangazowac wszelkie dostepne srodki.

jak by mnie ktos w taki sposob zalatwil mojego dobermana to dlugo by nie
pozyl, skonczylby marnie i wcale nie szybko ...

mam nadzieje, ze szlag trafii trucicieli przy preparowaniu trutki i umra w
meczarniach, czego im z calego serba zycze.
Obserwuj wątek
    • Gość: zoo-station Re: Kto otruł psy? IP: 195.47.201.* 17.11.04, 08:34
      Niby racja jest po stronie właścicieli psów ale jakby wam psy szczekały co noc
      miesiącami to też byscie mieli podobne pomysły.
      Bo na straż miejską albo policję nie ma co liczyć.
      • Gość: mieszkanka Re: Kto otruł psy? IP: *.bis.krakow.pl / 81.21.194.* 17.11.04, 09:35
        sąsiedztwa szpitala

Gość portalu: zoo-station napisał(a):
        >Niby racja jest po stronie właścicieli psów ale jakby wam psy szczekały co noc
        >miesiącami to też byscie mieli podobne pomysły.
        >Bo na straż miejską albo policję nie ma co liczyć.

Totalna bzdura! Człowiek przyzwyczaja się w krótkim czasie do nocnych hałasów
        jeżeli wystepują systematycznie. Po jakims czasie przestaje je poprostu
        rejestrować. A dla nadwrazliwców rada:
        trzeba by wytruć tramwaje, które jeżdzą nocą po mieście, karetki pogotowia i
        wesołą młodzież wracającą z dyskotek. A na pewno trzeba wytruć wszystkich
        bywalców nocnych lokali!
        • bartoo Re: Kto otruł psy? 17.11.04, 10:29
          Typowo polskie podejście. Tymczasem w świetle prawa w nocy nie ma prawa
          hałasować żadem pies ani żaden podpity gó..arz.
          • Gość: morsu Re: Kto otruł psy? IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 17.11.04, 11:21
            Wyjątkowy z ciebie pajac, jeśli przeszkadza ci szczekanie psa.
            • Gość: a chyba cie porypalo psiarzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:45
    • Gość: pieskościelny Re: Kto otruł psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 12:17
      Założę się z każdym, że ci którym psy otruto, jak kupią następne to będą teraz
      czuwać w nocy,żeby te śmierdziele nie zakłócały spokoju innym. Jeżeli dalej nie
      będą wyciągć wniosków ze swojej beztroski i olewania praw innych ludzi do
      spokoju, będzie ich można oskarżyć o ponowne i świadome doprowadzenie do
      śmierci posiadanych psów. To faktycznie jedyny skuteczny sposób, żeby matołów
      nauczyć nie tylko prawa, ale i szacunku dla praw innych ludzi. Chcę zauważyć,
      że posiadanie psów to nie tylko przyjemność, ale i obowiązki o czm jakoś ich
      właściciele nie chcą pamiętać.
      • Gość: Iza 24 Re: Kto otruł psy? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.04, 19:21
        trucie psów??? własnoręcznie bym otryła skur.... który coś takiego robi. Niech
        zdycha w bólu. Jak komuś przeszkadza pies to chyba NORMALNY człowiek powinien
        po pierwsze zwrócić uwagę właścicielom, do tego może dojść straż mniejska itd,
        a nie truć psa!!! Ale ten debil, który coś takiego robi nie jest człowikiem.
        Jak ktoś złapie gnoja to dajcie znać kiedy odbędzie się lincz. Chętnie pierwsza
        rzucę kamień.
        • Gość: Pieskościelny Re: Kto otruł psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:15
          Jeżeli dorosłemu człowiekowi, właścicielowi psa trzeba zwracać uwagę, że jego
          pies zakłóca spokój ludziom to znaczy, że nie dorósł ON do życia w
          społeczeństwie i musi doznać terapii szokowej. To jedyny sposób, żeby debil
          zaczął myśleć i szanować prawa innych ludzi. Ta lekcja jak widzę przyniosła
          pozytywny efekt, bo i inni miłośnicy szczekaczy się zainteresowali problemem
          spowodowanym przez psy. Teraz nawet jak dalej innych będą mieli w tym samym
          miejscu co wczesniej to dbać będą o życie swojego ulubieńca i nauczą go nawet
          tabliczki mnożenia i pilnować będą dzień i noc żeby nie szczekał.
          • nahar Re: Kto otruł psy? 18.11.04, 19:08
            Tak a ja nie lubie dymu papierosowego. I co??? Czy ktoś się przejmuje moim
            prawami jak idę ulicą a osoba przede mną dmucha mi w twarz? NIE. W związku z
            tym chyba muszę wytruć palaczy. Nie mam wyjscia. Trochę tolerancji proszę. Moj
            pies szczeka bo jest psem. Palacz dmucha bo pali. I tyle.
            Bo jeśli nie to zawsze zostaje pistolet z tłumikiem.
            Ja nie lubie:
            Dresów (i dresopodobnych)
            Wrzasków w kanjpie naprzeciwko
            Złodziei
            Pijaków
            Palaczy
            Emerytów i Rencistów
            Kierowców którzy jeżdzą jak wariaci (jakies 75%)
            Lekarzy
            Urzędników
            Nierobów
            Bezrobotnych
            Tych co wymyslili stypendia socjalne na UJ.

I tak dalej.

To co, zaczynam truć. Bo nie wiem gdzie kupić pistolet.
            Polecam mocno puknąć się w głowę.

• Gość: rahan Re: Kto otruł psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:04
              Twoim zdaniem prawa psów są większe niż ludzi?. A obowiązki właścicieli psów?.
              Przez to właśnie występują problemy, bo półgłówki twojego rodzaju w większości
              przypadków posiadają psy i uważają, że pies musi szczekać, bo jest psem. Więc
              informuję cię, że nie musi a jak nie poradzi sobie z tym problemem właściciel
              to ktoś uczynny mu pomoże i pies przestanie. Naprawdę przestanie i to na
              zawsze, ale winę za to poniesie bezmózgi właściciel.
        • Gość: a przeciez ostrzegali w anonimach NAUCZ SIE CZYTAC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:48
      • Gość: a A kupy po tych psach zbierali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 23:47
    • Gość: rye Re: Kto otruł psy? IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 12:50
      założe się, że ktokolwiek to zrobił, pójdzie w niedzielę do kościoła i zaśpiewa
      "Alleluja" i powie, że "Pokój nam wszystkim".
    • Gość: przykry Re: Kto otruł psy? -BEZRADNY ! IP: *.net.autocom.pl 20.11.04, 11:25
      Nie było innego sposobu więc otruł.
      Biedny pies, ale winien jego właściciel bo nie szanuje warunków współżycia.
      Jak nie ma innej rady niestety -truć psy, choć właściwie należałoby ich
      właścicieli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka