Gość: MIKOLAJ IP: *.swipnet.se 03.05.02, 15:00 WAZNA WIADOMOSC DLA CIEBIE NA FORUM GEJOWSKIM JUZ JA PRZECZYTALES Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 03.05.02, 15:06 MICHAL, jak tam w Szwecji? Dużo chłopaków? Na forum auto-moto jesteś ponoć największym zboczeńcem i lubieżnikiem! I wszyscy Cię tam mają w dupie! Idź do seksuologa, może on coś poradzi na Twoje dewiacje? Jesteśmy z Tobą, nie daj się choróbsku! Pozdrawiam, Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyplawek Ostrzezenie IP: *.tsl.uu.se 03.05.02, 15:10 O ile wiem, proby molestowania nieletnich przez siec, sa w Szwecji karalne. Nawet w Skane. W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 15:29 Takich trzeba IGNOROWAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Czy taki Michał z Szwecji może mi powiedzieć... IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 15:35 1.Ma kasę na komputer. 2.Skąd wytrzasnął na swoją głupote bilety do Szwecji i skąd wytrzasnął forsę na kupienie tam mieszkania. 3.Takim Ciotom się nie sprzedają Komputerów! 4.Jesteś Nieszczęśliwim wyrzutkiem świata. 5.Wolałbym spodkać kosmitę niż ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 03.05.02, 18:41 przylaczam sie do apeli, zebys spadal na drzewo, moze nie tak dobitnie jak Kuba, ale w tym samym sensie. nie chce po prostu, zeby osla lawka sie powiekszala... btw. czekam tylko az wyskoczy ci kiedys adres ip samymi numerkami - wtedy sie dowiem kim jestes i masz przerypane :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 03.05.02, 18:45 mikolaj7 napisał(a): > przylaczam sie do apeli, zebys spadal na drzewo, moze nie > tak dobitnie jak Kuba, ale w tym samym sensie. nie chce > po prostu, zeby osla lawka sie powiekszala... I tak to pójdzie na oślą ławkę, więc można się wyżyć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 18:58 kuba203 napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > przylaczam sie do apeli, zebys spadal na drzewo, moze nie > > tak dobitnie jak Kuba, ale w tym samym sensie. nie chce > > po prostu, zeby osla lawka sie powiekszala... > > I tak to pójdzie na oślą ławkę, więc można się wyżyć :))) No to: MICHAL cioto! Spuierdalaj na drzewo ..huju piedolon..!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 03.05.02, 19:15 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > No to: > MICHAL cioto! Spuierdalaj na drzewo ..huju piedolon..!:) Ajaj, chuju przez ch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 19:17 kuba203 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > No to: > > MICHAL cioto! Spuierdalaj na drzewo ..huju piedolon..!:) > > Ajaj, chuju przez ch! Mi posty z dobrze napisanym brzydkim słowem nie przechodzą.Więc zawsze stawiam dwie kropki np. ..huju Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 03.05.02, 19:15 kuba203 napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > przylaczam sie do apeli, zebys spadal na drzewo, moze nie > > tak dobitnie jak Kuba, ale w tym samym sensie. nie chce > > po prostu, zeby osla lawka sie powiekszala... > > I tak to pójdzie na oślą ławkę, więc można się wyżyć :))) ale dalej mam opory... MICHAl wy... wy... no zchrzaniaj na syberie :]]] nie lubie tak sie wyzywac kiedy moge ;) a zreszta, zeby napisac komus, zeby zdu...cal musialby mnie wkurzyc, a posty MICHALA sprawiaja, ze patrze sie na jego wypociny z politowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 03.05.02, 19:16 Ja w zasadzie też, ale wyżyć się dla zdrowia nie zaszkodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.05.02, 19:19 Gość portalu: MIKOLAJ napisał(a): > WAZNA WIADOMOSC DLA CIEBIE NA FORUM GEJOWSKIM JUZ JA PRZECZYTALES michal - szwedzki geju i pedofilu wypierdalaj rwac rumunskich chlopaczkow i nie zatruwaj tego forum cwelu! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 03.05.02, 19:36 Gość portalu: asd napisał(a): > Gość portalu: MIKOLAJ napisał(a): > > > WAZNA WIADOMOSC DLA CIEBIE NA FORUM GEJOWSKIM JUZ JA PRZECZYTALES > > michal - szwedzki geju i pedofilu wypierdalaj rwac rumunskich chlopaczkow i nie > > zatruwaj tego forum cwelu! > hehe, swieta racja :) ale intryguje mnie o co chodzilo z tym forum gejowskim. tu chyba takiego nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 19:37 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: asd napisał(a): > > > Gość portalu: MIKOLAJ napisał(a): > > > > > WAZNA WIADOMOSC DLA CIEBIE NA FORUM GEJOWSKIM JUZ JA PRZECZYTALES > > > > michal - szwedzki geju i pedofilu wypierdalaj rwac rumunskich chlopaczkow > i nie > > > > zatruwaj tego forum cwelu! > > > > hehe, swieta racja :) > > ale intryguje mnie o co chodzilo z tym forum gejowskim. tu > chyba takiego nie bylo... Jemu chodziło o wątek gejowski.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 03.05.02, 19:45 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: asd napisał(a): > > > > > Gość portalu: MIKOLAJ napisał(a): > > > > > > > WAZNA WIADOMOSC DLA CIEBIE NA FORUM GEJOWSKIM JUZ JA PRZECZYTALE > S > > > > > > michal - szwedzki geju i pedofilu wypierdalaj rwac rumunskich chlopac > zkow > > i nie > > > > > > zatruwaj tego forum cwelu! > > > > > > > hehe, swieta racja :) > > > > ale intryguje mnie o co chodzilo z tym forum gejowskim. tu > > chyba takiego nie bylo... > Jemu chodziło o wątek gejowski.. aaa... no tak czytalem te jego pierdoly... jak mozna byc takim hipokryta? sam jest pedalem i rwie sie do wszystkich naokolo, a takie hece odstawia jeszcze... ktos pisal, ze facet sie udziela na forum auto-moto... w ten sam sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.acn.waw.pl 03.05.02, 19:55 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: asd napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: MIKOLAJ napisał(a): > > > > > > > > > WAZNA WIADOMOSC DLA CIEBIE NA FORUM GEJOWSKIM JUZ JA PRZECZ > YTALE > > S > > > > > > > > michal - szwedzki geju i pedofilu wypierdalaj rwac rumunskich ch > lopac > > zkow > > > i nie > > > > > > > > zatruwaj tego forum cwelu! > > > > > > > > > > hehe, swieta racja :) > > > > > > ale intryguje mnie o co chodzilo z tym forum gejowskim. tu > > > chyba takiego nie bylo... > > Jemu chodziło o wątek gejowski.. > > aaa... no tak czytalem te jego pierdoly... jak mozna byc > takim hipokryta? sam jest pedalem i rwie sie do wszystkich > naokolo, a takie hece odstawia jeszcze... > > ktos pisal, ze facet sie udziela na forum auto-moto... w ten > sam sposob? Krisss.Forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.skane.se 03.05.02, 22:28 sorawa z tym siodemka mikolajem jest prosta Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 04.05.02, 00:05 Gość portalu: toja napisał(a): > sorawa z tym siodemka mikolajem jest prosta teraz poprosze z polskimi napisami :D chyba, ze ci juz ktos tam mozg wyjebal :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MIKOLAJ SIODMY 04.05.02, 00:23 Gość portalu: toja napisał(a): > Rozrabiasz. pisz wicej, moze wyskoczy wreszcie ip w cyferkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.client.attbi.com 04.05.02, 00:22 Zaczynam sie tu nudzic od kilku dni. Macie dlugi weekend a tylko pedaly wam glowie. Ten temat robi bardzo nudny. Lepiej zajmijcie sie rowerami, maja az po dwa pedaly. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA 04.05.02, 00:24 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Zaczynam sie tu nudzic od kilku dni. Macie dlugi weekend a tylko pedaly wam > glowie. Ten temat robi bardzo nudny. > Lepiej zajmijcie sie rowerami, maja az po dwa pedaly. sadze, ze dwa nie wystarcza temu debilowi. a Ty, prokocimiu, wskocz na forum architektura, bo chyba cos znowu zaczales!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.skane.se 04.05.02, 00:28 mikolaj 7 rozrabiasz strasznie dosyc juz mam tego wstydz sie ja juz mam dosyc twoich impertynencji. PROKOCIM slusznie cie objechal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: MIKOLAJ SIODMY FORUM CIOTA IP: *.client.attbi.com 04.05.02, 00:42 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > Zaczynam sie tu nudzic od kilku dni. Macie dlugi weekend a tylko pedaly wa > m > > glowie. Ten temat robi bardzo nudny. > > Lepiej zajmijcie sie rowerami, maja az po dwa pedaly. > > sadze, ze dwa nie wystarcza temu debilowi. a Ty, > prokocimiu, wskocz na forum architektura, bo chyba cos > znowu zaczales!!! :) Tylko mi nie mowic na co mam wskakiwac. Wypraszam sobie, ja katolik. upsss..ksiadz tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tija dziwna historia z mikolajem 7 IP: *.skane.se 04.05.02, 00:58 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > > > > > Zaczynam sie tu nudzic od kilku dni. Macie dlugi weekend a tylko peda > ly wa > > m > > > glowie. Ten temat robi bardzo nudny. > > > Lepiej zajmijcie sie rowerami, maja az po dwa pedaly. > > > > sadze, ze dwa nie wystarcza temu debilowi. a Ty, > > prokocimiu, wskocz na forum architektura, bo chyba cos > > znowu zaczales!!! :) > > Tylko mi nie mowic na co mam wskakiwac. Wypraszam sobie, ja katolik. > upsss..ksiadz tez Odpowiedz Link Zgłoś